şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

tammda biraz abartı bi hbr gbi geldi bna 27 yasında bi insan 17 kez tüp olamaz bnce belli kuralları var onlarında yas vs gbi..ama sevindim bebegine kavusmasına :)

kizlar dun ilk kez korumasiz denedik. Dun az yumurta kivamli akintim varken iliskiden sonra akinti kesildi gibi suan da cok yok. (SAT 12 ocak BAT 13 subat buarada)
bole durum yasayan var mi? yumurtlama akintim nie gitti gibi???

kizlar dun ilk kez korumasiz denedik. Dun az yumurta kivamli akintim varken iliskiden sonra akinti kesildi gibi suan da cok yok. (SAT 12 ocak BAT 13 subat buarada)

ben anlamadım şimdi normalde korunuyormusun canımda

normal bi durum cnm rahat ol cnkü yumurtlama döneminde herzaman koyu yumurta akı kıvamında gelmez akıntılar sbh gelr aksam kaybolr normal yni bnce :)

sezggiiiiiii baktn mı kırmızılarda artma yada azalma varmı bi degişiklik kuzummmmm :)

baktım kuzucum öyle çok az yok. yani damla damla değil ama çok yoğunda değil. arada geliyo.. adet kanaması gibi sürekli bi akıntı hissetmiyorum.. :26: bakalım beklemedeyim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…