- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.481
Cok haklisin allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah:))ben burda okuduklarima gore sunu anladimki her ay hamile olabilirmis gibi dikkat etmek lazim agir kaldirmamak kendimizi zorlamamak falan bide doktora gidince hamilelik olabilirmi derse olabilir demek her daim:))bicok arkadas da doktor hatasi nedeniyle dusuk yapmis cunku(
aaa şubat topiği de açılmış..her ay başka bir topikteyim ne zaman bitcek acaba?! selam kızlar 3,5 yıllık evliyim,7 aydır bebek istiyoruz..herhangi bir sorun olmamasına rağmen bugüne kadar olmadı..bat 20 şubat..hadi hayırlısı
be onu yaşadım canım kendi doktoruma gitmedim sancıdan dolayı başka hastaneye gittim hemen beni yatırmaya kalktı içeri geçtim ücretten haberiniz varmı dedi 50 tl yatma bende yatmam ben tahlillerim yapılsın giderim deyince kız tahlil istememiş doktorunuz dedi doktorun yanına gittim sadece zorunlu klamdıkca ağrı kesici kullan dedi çıktım kendi doktoruma gittim mger iltihap varmış.ya bir bak gebemi deyilmi başka bişeymi var yokk hemen tar serum hadi güle güle
haziran dogumluyum cnm bn eklememe gerek yok öle okumustum suan oldugum yas oluyo die bakılıyo biliyorum bn :) ee eklersem 27ye mi bakcama ama bn dha 25i doldurmadım ki haziranda bitcek yıl olarak 26 oldum dha yanii...üff az karıstı ama olsun :)
canım ya pazar yada pazartesi test yap en garantilisi... Rabbim gönlüne göre versin inşallah..
aman hikaye onlar yaw benimki de erkek çıkıyodu ama çok şükür kızım oldu :)))
amin canim tesekkur ederim.ALLAH im hepimizin gonlune gore versin insallah.
HAYIRLI CUMALAR HERKESE...
Hadi kızlar bol bebeiş topiği olsun hayırlısıyla
yemegımı yedım full vıtamınlı corba içtim içind bir ben yoktumyemekcı ablamız şaolşun benım ıcın ıyı oluo buarada yaza kadar olmaz ışe hamamlara gıdıcez eşime çok iyi gelıomuşşş gıdenler şak hamıle kalıomş yumurtaları açıomuş
Bu da hoşuma gitti aslında....
Ha böyle olacağım yakın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?