şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

yemegımı yedım full vıtamınlı corba içtim içind bir ben yoktum :27: yemekcı ablamız şaolşun :31:benım ıcın ıyı oluo :32: buarada yaza kadar olmaz ışe hamamlara gıdıcez eşime çok iyi gelıomuşşş :53: gıdenler şak hamıle kalıomş yumurtaları açıomuş :53:

sen git de eşin girmesin cnm sıcak kesinlikle spermleri öldürüyor bilginiz olsun..çok sıcak duş almasınlar ve kesinlikle diz üstü bilgisayarları adı üstünde diye kucaklarında tutmasınlar :)

benim 5 gun gecti;ama hamile olmam cok minik bir ihtimal. :18: stresten,iklim degisikliginden olsa,boyle seyler benim erken regl olmama neden oluyor.test almaya da cekiniyorum,yani ya degilsem diye,hamile degilsem uzulecegim onu farkettim.:43:

Akşama kocişlere ne yemek yapıcaksınız bayanlarrr :56: fikir edinelim,hem muhabbet olsun :23:

biz annemlere balık yemeye davetliyiz..ama bu haftaki yemeklerim karnıbahar ve kabak yemeğiydi :) ben pazar sabahı 4 günlük yemek yapıyorum sonra rahat ediyorum..akşama gidince sadece pilav makarna yapmak kalıyor :)

sen git de eşin girmesin cnm sıcak kesinlikle spermleri öldürüyor bilginiz olsun..çok sıcak duş almasınlar ve kesinlikle diz üstü bilgisayarları adı üstünde diye kucaklarında tutmasınlar :)

saunayı kim demişse yanlış demiş hamileliği düşünenler asla sıcak suya girmeyecek.olaki hamile olsa bunu bilmese ve girse sonucu kötü.asla sıkı kilot giymeyecek eşin sıcak duş yasak alkol sigara yasak fazlası öldürüyo.

benim 5 gun gecti;ama hamile olmam cok minik bir ihtimal. :18: stresten,iklim degisikliginden olsa,boyle seyler benim erken regl olmama neden oluyor.test almaya da cekiniyorum,yani ya degilsem diye,hamile degilsem uzulecegim onu farkettim.:43:

neden minik bir ihtimal ? yani neden olamaz 5 gün geçmiş ama..

aaaaaaaaaaaaa :53: ben yenı duydum bunu bakk bundan sonra eşime sıcak banyo yasak soğuk tutsun orasına :17:

:54::54:

biz annemlere balık yemeye davetliyiz..ama bu haftaki yemeklerim karnıbahar ve kabak yemeğiydi :) ben pazar sabahı 4 günlük yemek yapıyorum sonra rahat ediyorum..akşama gidince sadece pilav makarna yapmak kalıyor :)

Oh ne güzel :21:günlük yapılan gibi güzel oluyormu,bendemi öle yapsam :56:

slm kızlar bizde 5 aydır deniyoruz olmadı olmadı :50:
yaş oldu 27..
oysaki ilk ay kesin tutar diyodum herkes gibi:9:
bu 6. ay, rahim filmimi de çekildim inş bu ay umutlarım suya düşmez,
benı de eklerseniz sevinirim,
2 şubat bat.
hayırlı haberler hepimize:49:

saunayı kim demişse yanlış demiş hamileliği düşünenler asla sıcak suya girmeyecek.olaki hamile olsa bunu bilmese ve girse sonucu kötü.asla sıkı kilot giymeyecek eşin sıcak duş yasak alkol sigara yasak fazlası öldürüyo.

ama babane bır kadını hamama goturdu 10 yıl çoçugu olmadı ondan snra hamiş kaldııı :53:

yaş oldu 27..
2 şubat bat.

Slm canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsınn

yaş oldu 27..
2 şubat bat.

insallah gonlune gore haber alirsin. bir de ben bisey soracagim. bat e anlama geliyor.ben hic bunlari ogrenmedim:15::1:

Oh ne güzel :21:günlük yapılan gibi güzel oluyormu,bendemi öle yapsam :56:

kesinlikle hiçbir farkı olmuyo..ısıtacağım zaman tencereyle ısıtmıyorum yiyeceğimiz kadar ısıtıyorum o yüzden tenceredeki taze kalıyor aksi halde akşam eve gidince yapmam mümkün değil kızdan dolayı..valla çok rahat oluyor tavsiye ederim..akşam bir de yorgun argın yemek düşünmek zorunda kalmazsınız..

:53::53:
yaş oldu 27..
2 şubat bat.

sende benim gibi ilk ay umutla test yaptım 0 gorunce :53::53::53::53: bole kaldım 6 aydır bendede yokkk:3:

Back
X