şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kızlar merhaba...çok mutluyum çünkü okullar kapandı ve 15 gün çalışmayıp dinleneceğim..hiçbir yere de gitmiyoruz evimizin tadını çıkarıcaz eşimle. gerçi o çalışıyor ama olsun:)kızlar benim normalde bugün yumurtlamam gerekiyodu ama sanki dün yumurtladım:) misafirlerim de 2 saate gelirler iyi oldu dün yumurtladığım.

O zaman test yapma zamanin gelmis seninnn:))hemen yap bize de bildir ins hamilesindir yaa ins:))sonucu bize mutlaka bildir ama.hadi artik hamile haberlerini almaya baslayalim da moral olsun hepimize:))

insallah canim yaa..oyle heyecanlanmaya basladim ki :16: insallah hamile haberleri aliriz,ALLAH im herkesin gonlune gore versin insallah.eczane kapanmistir.bugun yapamam artik.:5:

5 gun gecti cnm,ama dogru sonuc icin 2 hafta gecmesi gerekiyormus sanirim.ondan bekliyorum.:26:

hayır hiç öyle birşey yok 2 hafta geçince kalp atışını bile duyarsın..1 gün geçse bile yapabilirsin..kim söylediyse yanlış söylemiş..1 hafta geçince keseyi görebiliyorsun 2 hafta geçince kalp atışını bile duyuyorsun..o yüzden hemen yap varsa mutlaka çıkar..

kızlar merhaba...çok mutluyum çünkü okullar kapandı ve 15 gün çalışmayıp dinleneceğim..hiçbir yere de gitmiyoruz evimizin tadını çıkarıcaz eşimle. gerçi o çalışıyor ama olsun:)kızlar benim normalde bugün yumurtlamam gerekiyodu ama sanki dün yumurtladım:) misafirlerim de 2 saate gelirler iyi oldu dün yumurtladığım.

hadi hayirlisi...iyi tatiller :16: ben de fizik bolumu okumustum;ama almanyaya geldim.dershanede calismistim turkiyede.ogretmenlik gibisi yok :16::16::16:

insallah canim yaa..oyle heyecanlanmaya basladim ki :16: insallah hamile haberleri aliriz,ALLAH im herkesin gonlune gore versin insallah.eczane kapanmistir.bugun yapamam artik.:5:

Kapanmazz 7 ye kadar acik:))uzakmi eczane valla yakin olsak bendeki testlerden kapip gelicem sanaa:))

hayır hiç öyle birşey yok 2 hafta geçince kalp atışını bile duyarsın..1 gün geçse bile yapabilirsin..kim söylediyse yanlış söylemiş..1 hafta geçince keseyi görebiliyorsun 2 hafta geçince kalp atışını bile duyuyorsun..o yüzden hemen yap varsa mutlaka çıkar..
tesekkur ederim canim,:16::16::16: iyi oldu bunu ogrendigim
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi haftasonları pazartesi görüşürüz..
tskler sana da iyi haftasonlari:16:
Canim 5 gun gectiyse cok buyuk ihtimalle cikar idrarda sen test yaptinda cikmadimi kii??nasil dayanabiliyosun yaa o sabrindan azicik bana da yollasana canimm:)))

almancam cok iyi olmadigindan bir eczaneye gidemedim.:43: aslinda biraz da firsatim olmadi.sabirsizim;ama mecburiyetten kaldi bugune kadar.:26:

tesekkur ederim canim,:16::16::16: iyi oldu bunu ogrendigim

tskler sana da iyi haftasonlari:16:

almancam cok iyi olmadigindan bir eczaneye gidemedim.:43: aslinda biraz da firsatim olmadi.sabirsizim;ama mecburiyetten kaldi bugune kadar.:26:

Aslinda bugune kalmasi iyi de olmus bi bakima varsa kesin cikar en azindan kiii insallah vardir insallah dualarim seninle gunu gelen herkesle aslinda:)))iyi haberlerini bekliyoruzz

elifffff kuzum siz nkdr zamandr isitosunuz tedavi falan görüomusun herkesinkini biliyorum asagı yukarı ama senn hikayeni bilmiyorum :)

Kızlar bişe sorcam size çok önemli,
Sizde de oluyor mu yumurtlama gununde yada bie gün önce yumurta akı gibi bır akıntı , şeffaf renkli,
Bunu tespit etmek çok önemliymiş, doktrum o akıntı yumurtanın çatlayacağının habercisi dedi,
1 gün sonra ilişki olmalıymış bilginize:8:

Back
X