şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

oy oyyyyy üstünede biraz kasar ver fırınaaaaaaa üffffff cok seviyorumm bnde :) ama bnm eşim yemez cok yemek secio buyüzden cok zor işim hep et v.b. seler istio ....

Benim eşimde urfalı onlardada et olmazsa olmaz ama eşim seçmiyor şükürler olsun :)

benim buzlukta her zaman anneme yaptırmış olduğum köfteler vardır..yemek kalmadığı zaman onlara başvururm o da çok pratik olur...ay ne pratik insanım di mi :))) ama bugün balığa davetliyiz anneme..bende bizim burada bir lokanta var müthiş irmik helvası yapıyor ondan aldım götürücem ..

:( acıktım yafff ben ne yapsam kolay hemen olacak

bak ben kız yokken öyle ne yapsam birşey de yok dediğim zamanlarda hemen yumurtalı patates yapardım bayılırım kendisine ama benim kız patatesin hiçbir türünü yemediği için artık yapamıyorum..ayyy çok özledim nerden aklıma geldi yaaaa :(

izleyin de kucağınıza almayın yatağın üzerine koyun..

[h=3]beşamel soslu karnıbahar yapmayı düşünüyorumm bende [/h]

karnibahari kucuk parcalar halinde(yumurtadan buyuk parcalar) haslayip,yumurtaya bulayip yagda kizartinca da cok guzel oluyor...ya kizlar ben internette hamilelik hesaplama sitelerine falan baktim simdi.eger hamileysem 4 haftalik hamileyim.ve hala test yapmadim,kesin sonuc almak icin bekliyorum.ve de adet olursam diye korkuyorum:5::31:

karnibahari kucuk parcalar halinde(yumurtadan buyuk parcalar) haslayip,yumurtaya bulayip yagda kizartinca da cok guzel oluyor...ya kizlar ben internette hamilelik hesaplama sitelerine falan baktim simdi.eger hamileysem 4 haftalik hamileyim.ve hala test yapmadim,kesin sonuc almak icin bekliyorum.ve de adet olursam diye korkuyorum:5::31:

e senin günün geçmedimi ki neden yapmıyorsun test ?

benim buzlukta her zaman anneme yaptırmış olduğum köfteler vardır..yemek kalmadığı zaman onlara başvururm o da çok pratik olur...ay ne pratik insanım di mi :))) ama bugün balığa davetliyiz anneme..bende bizim burada bir lokanta var müthiş irmik helvası yapıyor ondan aldım götürücem ..

Bende köfte yapınca fazlaca yapıp buzluğa atıyorum iyi oluyor :34:

O zaman test yapma zamanin gelmis seninnn:))hemen yap bize de bildir ins hamilesindir yaa ins:))sonucu bize mutlaka bildir ama.hadi artik hamile haberlerini almaya baslayalim da moral olsun hepimize:))

Eşim seviyor onu ama ben beğenmedim,o isterse yapıyorum

Back
X