şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

aynen öle hızlı bi topigimiz var kırkbinkere masallahh :) serap ne oluyo bgn sana kuzum ya sbhtan beri iileşemedin gelemedin bi kendine ?
sezggiiiiiiiiiiiiim sen napiosun değişik bi durum varmı ywrm?

yok cicim henüz gelmedi yoğun şekilde yarın gelir heralde yada akşam.. :(

:( ne yani adet olucam mı diosunnnnnn????ölede olsa yılmak yokkkkkk yola devam ;)

bilmiyorum ki hiç ağrı filan yok henüz adet ağrısı gibi ... ama gelir heralde ya ümitlenmek istemiyorum :( öle tabi yılmayacam yumurtlama tarihimi hesapladım bile ama inşallah gerek kalmaz :)

ay kızlar siz liste falan yapıyorsunuz harıl harıl çalışıyorsunuz bir de ben kalırmışım ertelediğim halde :))

bence hiç erteleme ya..
biz erteleyince iyi de bebiş gelmeyi erteleyince fena oluyor..sen şimdiden oluruna bırak yazı bekliyordun sanırım ne kaldıki şunun şurasında..
buarada benim eşimin işi gereği laptop kucağından inmio hiç,şimdi ona desem bin tür laf eder,napsamki ben kahveye mi alaşıtırayım ne edeyim..
bi hafta öncede termaldeydik,o da girdi bol sauna hamam filan,
ayyy bana da gelioyarlar valla..:((

bence hiç erteleme ya..
biz erteleyince iyi de bebiş gelmeyi erteleyince fena oluyor..sen şimdiden oluruna bırak yazı bekliyordun sanırım ne kaldıki şunun şurasında..
buarada benim eşimin işi gereği laptop kucağından inmio hiç,şimdi ona desem bin tür laf eder,napsamki ben kahveye mi alaşıtırayım ne edeyim..

aman aman sakın yapmasın bence sen internetten bir yazı bul printerdan çıkar okut..belki okursa ve bu yazının da kaynağı bir doktor olursa dinleyeceğine inanıyorum..yazık bak nasıl uğraşıyorsunuz bebek için çabalarınız boşa gitmesin..

bana gelince cnm ben bir doğum yaptığım için ve ikimizde de bir problem olmadığı için kalırım belki hemen o yüzden dedik ki şu yaz bi geçsin tatilimizi yapalım ondan sonra deneriz olmadı benim dondurulmuşlar var hastanede onlarla deneriz dedik..

tabii canım öle olunca zaten tutuyoya cocuk. korunmuyomusunuz yoksa siz ?

evet cnm korunuyoruz bu ay sadece yumurtlama günümde korunmadık ama o gün doktora gitmiştim yumurtam gelişmişti fakat daha çatlamamıştı o yüzden olmamıştır..ondan sonra bişey yapmadık vallaha :))

bilmiyorum ki hiç ağrı filan yok henüz adet ağrısı gibi ... ama gelir heralde ya ümitlenmek istemiyorum :( öle tabi yılmayacam yumurtlama tarihimi hesapladım bile ama inşallah gerek kalmaz :)
insallah hamile oldugun haberini alirsin canim yaa:16:
bence hiç erteleme ya..

biz de laptopla yatiyoruz,film izliyoruz.dizi falan...:26:

Back
X