şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ohhh topic doluyo kızlar geliolar tekerteker hoşgeliolar :) sezggi sen naptın cnm cogaldı mı kırmızılar yksa hala aynı mı?

canım hala çoğalmadı kırmızılar. mide ağrısı haricinde ağrımda yok hiç.. bilgili olan yok mu bu konuda ? neyin nesi bu ?

cnm sen gectigimiz ay agır iş falan yaptın mı hiç dünde bahsettim ya bnm bi arki de senn gbi oldu 5gün mü 1hafta mı ne az az lekelemiş oda bgn baslar yarın baslar die salladı snra gitti hcg baktırdı hamileymiş..anlıyacagın böle durumlar olabiliyo hamileligin ilk aylarında bnce sen bi git dr kanda baktır derim bn riske girme çnkü o arkm o ay ev falan tasımıstı yorulmustu ondan öle gelmiş olabilir falan demişti dr..

canım hala çoğalmadı kırmızılar. mide ağrısı haricinde ağrımda yok hiç.. bilgili olan yok mu bu konuda ? neyin nesi bu ?

Canım hamilelik belirtileri adet gibi oluyor bazılarında adet gecince agrılarda geçiyor yavaş yavaş,inşallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur

cnm sen gectigimiz ay agır iş falan yaptın mı hiç dünde bahsettim ya bnm bi arki de senn gbi oldu 5gün mü 1hafta mı ne az az lekelemiş oda bgn baslar yarın baslar die salladı snra gitti hcg baktırdı hamileymiş..anlıyacagın böle durumlar olabiliyo hamileligin ilk aylarında bnce sen bi git dr kanda baktır derim bn riske girme çnkü o arkm o ay ev falan tasımıstı yorulmustu ondan öle gelmiş olabilir falan demişti dr..

normal ev işleri ... bi adet günüm gelmeden önce kanepeleri filn çekmiştim zaten ondada hemen kasıklarım ağrıdı fazla zorlamadım kendimi.. pazar pazartesi bekliyim diyorum ama ..pazarteside az gelirse gitcem sağlık ocağına korkuyorum çünkü midem ağrıyo.. varsa bişey olmasın.. geçen ayda başta az gelmişti sonra kan pıhtıları sancılı şekilde düştü. ama bunda sancı filn da yok. :(

Back
X