- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
- #1.681
geldin mi kuzumm... güzel bi gün olsun inşş.!!!!
İnşallahh canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldin mi kuzumm... güzel bi gün olsun inşş.!!!!
İnşallahh canım
klomenim bitti bu sabh pazartesi dr kontrolü bakalım inş yumuşlarlar kocaman olmuşlardır :)
Ben bu konularda bilgisizim yeni evli oluncaklomen nedir canm
ohhh topic doluyo kızlar geliolar tekerteker hoşgeliolar :) sezggi sen naptın cnm cogaldı mı kırmızılar yksa hala aynı mı?
hepinize günaydın kızlar bu arada ... :)
günaydin sezgi yazamıyordum takip ettim seni ne yaptın canım sen merak ettim
bnde yni ögrendim cnm 2aydır :) yumurta geliştirici büyütücü bi hap![]()
canım hala çoğalmadı kırmızılar. mide ağrısı haricinde ağrımda yok hiç.. bilgili olan yok mu bu konuda ? neyin nesi bu ?
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım,bende bugun dr gidicem çok akıntım var artık illalah geldi bakalım ne dicek![]()
canım hala çoğalmadı kırmızılar. mide ağrısı haricinde ağrımda yok hiç.. bilgili olan yok mu bu konuda ? neyin nesi bu ?
cnm sen gectigimiz ay agır iş falan yaptın mı hiç dünde bahsettim ya bnm bi arki de senn gbi oldu 5gün mü 1hafta mı ne az az lekelemiş oda bgn baslar yarın baslar die salladı snra gitti hcg baktırdı hamileymiş..anlıyacagın böle durumlar olabiliyo hamileligin ilk aylarında bnce sen bi git dr kanda baktır derim bn riske girme çnkü o arkm o ay ev falan tasımıstı yorulmustu ondan öle gelmiş olabilir falan demişti dr..
inş cnm amin :) akıntı bndede var ve geciremedim ne kullandıysam cok zor oluyo dedigin gbi bıkkınlık getiroyo :S
Canım hamilelik belirtileri adet gibi oluyor bazılarında adet gecince agrılarda geçiyor yavaş yavaş,inşallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur
inşallah varsada öyle olsunn.. gitmesin benden ..idrarda çıkmaz ama demi şimdi..
Hopppsss ben geldimmm