şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

pazartesiden itibaren benim çalışmalar başlıyor... ilk defa yumurtlama haftamda kocişim yanımda olacak...çarpa çarpa yamultacağım adamı...kahvaltımı yaptım ama benim de uykum var..
Sadece benim değil herkesin burada güzel haberlerini alırız inşallah...14 şubatta eğer hamiş kalırsam test sonucunu verceğim benim herifime..

inanıorum olacak cnm çalışmalara devammm :23:

amin inşallah. ama ben bildiğin baya beklentisiz bişiy oldum. :1:
unutma zaten beklemediğimiz ayda geliyor bizim bebişler..

ya o an acıdım kalcak kımşem yok diyince şonra aklıma geldı bm ışte eşimin evde olacağı o şaatde gıt dıyemezdım offf eşime çok guvenıorum ama şeytan bu :18:
ya insan o an düşünemeyebiliyor işten saat kaçta çıkıyorsun...
günaydııın kızlaar:3::3:komşi topikten geliyorum. bizimkinde in cin top oynuyor da:9:
Hoşgeldin tadlum gıymatlım.. incin top oynuyor. hamiş kalan birer birer kaçıyor kaçınca da sessizleşiyor topik...sen ben irem meltem kaldık...:9::9:

Teşekkürler içim rahatladı :16:
önemli değil canım..

unutma zaten beklemediğimiz ayda geliyor bizim bebişler..

ya insan o an düşünemeyebiliyor işten saat kaçta çıkıyorsun...
Hoşgeldin tadlum gıymatlım.. incin top oynuyor. hamiş kalan birer birer kaçıyor kaçınca da sessizleşiyor topik...sen ben irem meltem kaldık...:9::9:

önemli değil canım..

eşim annemin evine boyamaya gidicekmiş bırazdan oh bee :51: akşam 6da çıkıorummm :31: işe yenı gırdım daha işe gelıcm hafızama oturmadı :6:

:34:
inşallah olcak olcak...bebişim gelecek bu ay ben inanıyorum...

sana bana herkee gelsinnnn bebişlerrrr:39::39: inanmak başarmanın yarısıdır :40: bol haişli topik olur in...... :49::49::49::49: herkez buraya gelır ay benım şu kontrolum var ay bnm bu var doğuma şukadar kaldı dedıgımız gunlerı gormemızı naşıp etşin rabbiiiim amiiiiiiiiiiiiiin :49::54:

:34:

sana bana herkee gelsinnnn bebişlerrrr:39::39: inanmak başarmanın yarısıdır :40: bol haişli topik olur in...... :49::49::49::49: herkez buraya gelır ay benım şu kontrolum var ay bnm bu var doğuma şukadar kaldı dedıgımız gunlerı gormemızı naşıp etşin rabbiiiim amiiiiiiiiiiiiiin :49::54:

amin canımmm...
sabah haberleri izliyorum kadın 5 aylık hamşle ve bel fıtığı varmış ameliyat olmul bebişine de birşey olmamış kalp atışını dinlettirdiler ben salya sümük ağlıyorum eşim geldi ne oldu dedi... sesi duymuyor musun dedim ne ki diyor tam bir odun bu erkekler ya...nolmuş diye atıyor işte kalbi bebeğin birşey olammış niye ağlıyorsun...

ya bende öyle hesapladım ama annem daha çok kal diyor bilmiyorum yumurtlamam ayın 1 gibi

bn bugn gidicem anneme haftayada nişan var tanıdık ama bnm yumurtlama günlerim gidemem ozaman hersey bebk için kızlar oturun evinizde calışmalara devam edin ;)

amin canımmm...
sabah haberleri izliyorum kadın 5 aylık hamşle ve bel fıtığı varmış ameliyat olmul bebişine de birşey olmamış kalp atışını dinlettirdiler ben salya sümük ağlıyorum eşim geldi ne oldu dedi... sesi duymuyor musun dedim ne ki diyor tam bir odun bu erkekler ya...nolmuş diye atıyor işte kalbi bebeğin birşey olammış niye ağlıyorsun...

ahh bılmezmiyim bnde işsiz evdeyken alişan sevcan prog. izliodm 1ocakta dunyaya ılk gelen bebeği gösterdiler babası kokluo annesi ağlıo mutluluktan ben başladım hıçkıaaa hıçkıra ağlamayaaa elimi karnıma koydum rabbı banada ver bnm neyıeksik die dua ettım ama yok yok yokkkkkkk:emir_bebek:

o borçlar hiç bitmez canım biz 2 senedir bitiremedik..

doğru söylüosun cnm bende bır hamiş kalsam çıkcam evde dahak üzülüorum ben hergun başka dr gıdıodum :26: bole gıdemıorum kendı halıme bıraktım ama bu ay olmazsa eşim sperm testi verdircem :7:

Back
X