şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ahh bılmezmiyim bnde işsiz evdeyken alişan sevcan prog. izliodm 1ocakta dunyaya ılk gelen bebeği gösterdiler babası kokluo annesi ağlıo mutluluktan ben başladım hıçkıaaa hıçkıra ağlamayaaa elimi karnıma koydum rabbı banada ver bnm neyıeksik die dua ettım ama yok yok yokkkkkkk:emir_bebek:

ama böle olmaz kızlar ya neleri var şükredin var bi vakti zamanı diip Rabbime bırakın öle üzmeyin kendinizi olcagı varsada olmaz öle bunalım takılırsanız lütfennnn ;)

ama böle olmaz kızlar ya neleri var şükredin var bi vakti zamanı diip Rabbime bırakın öle üzmeyin kendinizi olcagı varsada olmaz öle bunalım takılırsanız lütfennnn ;)

doğru sölüyosun takmamak lazımmış bebiş içi ondan olmazmış zatennn:24: ben buay takmıorum :46:

ya bende öyle hesapladım ama annem daha çok kal diyor bilmiyorum yumurtlamam ayın 1 gibi
benimde büyük bir ihtimal cuma günü birinde çatlayacak.. ama hafiften akıntım başlamış erken mi gelecek ne edecek...

ahh bılmezmiyim bnde işsiz evdeyken alişan sevcan prog. izliodm 1ocakta dunyaya ılk gelen bebeği gösterdiler babası kokluo annesi ağlıo mutluluktan ben başladım hıçkıaaa hıçkıra ağlamayaaa elimi karnıma koydum rabbı banada ver bnm neyıeksik die dua ettım ama yok yok yokkkkkkk:emir_bebek:
oyyyy o kokuyu bende bir içime çeksem mis gibi...

doğru söylüosun cnm bende bır hamiş kalsam çıkcam evde dahak üzülüorum ben hergun başka dr gıdıodum :26: bole gıdemıorum kendı halıme bıraktım ama bu ay olmazsa eşim sperm testi verdircem :7:

yaptır canım bakalım bizimki ne zaman verir ama 3 aydır zaten korunuyorduk biz kürtajdan sonra... bekleriz büyük bir ihtimal..

benimde büyük bir ihtimal cuma günü birinde çatlayacak.. ama hafiften akıntım başlamış erken mi gelecek ne edecek...

oyyyy o kokuyu bende bir içime çeksem mis gibi...

yaptır canım bakalım bizimki ne zaman verir ama 3 aydır zaten korunuyorduk biz kürtajdan sonra... bekleriz büyük bir ihtimal..

hayrılışı olşun cnm bekleyecegız ama ınanalım olcak dıeee :49:

serap canım benim bende korunmayi bırakalı 2ay oldu kürtajdan dolayı 2aydır deniyoruz

serap canım benim bende korunmayi bırakalı 2ay oldu kürtajdan dolayı 2aydır deniyoruz
bizde geçen ay başladık da gerçi başladıkta diyemeyiz bir kere çarpabildim adamı... ama bu ay sıkı tutmak lazım. adamın ceplerine kabak çekirdeği koydum yolladım sabah.. akşama kadar bunları bitir öyle gel dedim...

istanbulda oturuyorum annemler ankarada oturuyor uff canım

uzak hemde baya uzakmış cnmm..gittiysende kal ozaman artk buayı ele hem rahmin birz ha dinlenmiş olur artk böle düşünerek rahatlat kendni önüzdeki ayda sıkı calısarak arayı kapatırsınız ;)

Pazartesiden itibaren teker teker yumos gunlerimiz gelicek kizlar cok onemli bi haftaya giricez bol moralli guzel bi hafta olsun bizim icin sonra da gelsin bebis haberleri :))haftasonun keyfini cikaralim:))negatif dusunmek yok asla subat bize bizde birbirimize ugur getiricez insallah amin:)))

Back
X