- Konu Sahibi nesrin6868
- #1.821
yenimahalledeyim ben canım bende anneme geldim![]()
şu hastane metrosunun ordaki yenimahalle mi :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yenimahalledeyim ben canım bende anneme geldim![]()
günaydın kızlar:26:
size birşey danışıcam
ilkokul ark. var benim dün gece 11 de aradı kalcak yerım yok sende kalabılırmıyım dıebende tmm dedım aılesi tekırdagında ark. kalıomuş ama sorun olmuş sanırım kalamıo kızda çokk güzell bn tmm dedım ama bugun eşim evde o evde ben işteyimmm
canım sıkıldı olmaz olamaz ama şeytan işte offf bugün bitmez bana zırt ırt eşimı arıorum neapıoşun die :44: oda yatak odaşından çıkmıomuş kapamış kapıyı kızda şalondan çıkmıomuş
:18: yanlışmı yaptım acaba eve almakla bırde 1 hafta fılan kalcak galıba :18:
canım bu pazartesiden itibaren mi adet tarihimiz 1gün ara ile
canıım inş geç yumurtlarsında eşinle buluştuğunuz zamana denk gelir..inş Allah vermek istedikten sonra son gün hamile kalanlar bile oluyor..
inş hepimizinki bu ay gelir de çok beklemeyiz![]()
kuzular ben çıkıyorum Annemle buluşcam.. Pazartesi görüşürüz. Bugün idrar testi yapmaya çalışcam inşallah olumluysa girip nete yazmaya çalışırım olmassa pazartesi kanda bakarız. Sizleri seviyorum kendinize iyi bakın herşeyi kafanıza takmayın :)![]()
kuzular ben çıkıyorum Annemle buluşcam.. Pazartesi görüşürüz. Bugün idrar testi yapmaya çalışcam inşallah olumluysa girip nete yazmaya çalışırım olmassa pazartesi kanda bakarız. Sizleri seviyorum kendinize iyi bakın herşeyi kafanıza takmayın :)![]()
Yok canim calismalari hizlandirmamiz gereken hafta bu hafta genelde hepimizin yumurtlama tarihleri:))
bizde geçen ay başladık da gerçi başladıkta diyemeyiz bir kere çarpabildim adamı... ama bu ay sıkı tutmak lazım. adamın ceplerine kabak çekirdeği koydum yolladım sabah.. akşama kadar bunları bitir öyle gel dedim...
slm kızlar 2-3 gündür topiğinizi takip ediyorum maşallah ne de hızlı ilerliyor inş bende bu ay güzel haberi alırım
bat 31 ocak son 5 gün var ve hala testler negatif ama belirtiler pozitif
şuana kadar 2 gebelik yaşadım ikiside kürtajla sonuçlandı şimdi yeni bebek için çalışmalara başladık ve bu bana tekrar umut veriyor![]()
hoşgeldin canım sende inşallah bu sefer melegin sıkı sıkı tutunur ve dogumunu nasip eder
bizim buradaki çogu eczanedekiler aynı bi isim filn var mı peki ? önereceğin ?
inş canım bekliyorum bakalım benim testler çok erken çıkar diye bi umut dedim 1,2,3,4 hala testler negatif bana mı öyle geliyo anlamıyorum ki(
ilk bebeğimde de adet günüm de 3,25 değerle öğrendim idrar testime yansımıştı ama bu kez yok
inş isteyen herkes bebeğine biran önce kavuşur
![]()
okudum 1 bebeğin olmuş 2 ay önce ve tekrar başlamışsınız çalışmalara benim de son bebeğimin üzerinden 3 ay geçti bu korunmasız ilk ay bu bakalım hayırlısı ama bu aydan çok ümitliyim bakalım artık inş çok aratmaz Rabbiminşallah canım ya bende bebegm kaybettim ama hayırlısı buymuş demekki
tamam eklerim canımbenide ekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 17 şubat batım :26:
Allahım sen isteyen herkese ve bana hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda,
Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel
ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibetsin isteyen herkese
kabak çekirdeği mi?? Allah ım hergün yeni bişiy öğreniyorum:)) o ne işe yarıyormuş?
kahve içireceğim bol bol bide kabak çekirdeği yedireyim bari? nedir faydası acaba biliyormusun
okudum 1 bebeğin olmuş 2 ay önce ve tekrar başlamışsınız çalışmalara benim de son bebeğimin üzerinden 3 ay geçti bu korunmasız ilk ay bu bakalım hayırlısı ama bu aydan çok ümitliyim bakalım artık inş çok aratmaz Rabbim
![]()