şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Allahım sen isteyen herkese ve bana hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda,
Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel
ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibetsin isteyen herkese

ay cnm nekadr güzel bi duadır bu gönülden amin diyorum inşş cnm inş...

slm kızlar 2-3 gündür topiğinizi takip ediyorum maşallah ne de hızlı ilerliyor inş bende bu ay güzel haberi alırım:emir_bebek::emir_bebek:
bat 31 ocak son 5 gün var ve hala testler negatif ama belirtiler pozitif:1::1::1:
şuana kadar 2 gebelik yaşadım ikiside kürtajla sonuçlandı şimdi yeni bebek için çalışmalara başladık ve bu bana tekrar umut veriyor:16::16::16::16:

insallah guzel haber alirsin,hamis olursun boyle:49: :16:

cane bende çok yedirdim eşime bu kabak çekirdegini adama yedirmedgm kalmadi:-) isyanlarda artık

benimki isyan etmez...kırarım kafasını... şimdi keçiboynuzu pekmezine taktım...dün bir kaç yere baktım bulamadım bir onu da bulsam eşimi düşünemiyorum düz duvara tırmandıracağım adamı....:9::9::9:

benimki isyan etmez...kırarım kafasını... şimdi keçiboynuzu pekmezine taktım...dün bir kaç yere baktım bulamadım bir onu da bulsam eşimi düşünemiyorum düz duvara tırmandıracağım adamı....:9::9::9:

ben hamile kaldıgm ay keçiboynuzu pekmezi yedirmiştim günde 1kaşık kesinlikle faydası var:49:

kızlarrr anlatın bakim neler kaynattınz yoklugumda okutmayın uzun uzun o sayfaları bna atlamısız yne bisürü sayfa masallah :)
bnde keciboynuzu tozu içireyim dedim sıcak suya karıstırıp ama 2 aksam zorla içti sevmedi içemedi..

Back
X