- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi nesrin6868
- #1.841
nasilsiniz bakalim gorusmeyeli![]()
az kaldı kafayı yemek üzereyim.. bir yandan da kabak çekirdeği çıtlatıyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sen isteyen herkese ve bana hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda,
Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel
ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibetsin isteyen herkese
hayirdir canim ne oldu
iyidir caney kaynatıyoruz geneannelerinı bekleten melekleri gelsin hele annecgni çok bekletgi için benden çekecegi var
![]()
zaten bir gelsin totosuna totsuna vuracağım ben onun..iyidir caney kaynatıyoruz geneannelerinı bekleten melekleri gelsin hele annecgni çok bekletgi için benden çekecegi var
![]()
slm kızlar 2-3 gündür topiğinizi takip ediyorum maşallah ne de hızlı ilerliyor inş bende bu ay güzel haberi alırım
bat 31 ocak son 5 gün var ve hala testler negatif ama belirtiler pozitif
şuana kadar 2 gebelik yaşadım ikiside kürtajla sonuçlandı şimdi yeni bebek için çalışmalara başladık ve bu bana tekrar umut veriyor![]()
ay cnm nekadr güzel bi duadır bu gönülden amin diyorum inşş cnm inş...
hayirdir canim ne oldu
insallah tez zamanda canimm
![]()
netim gidip geliyor sinir ediyor beni...
cane bende çok yedirdim eşime bu kabak çekirdegini adama yedirmedgm kalmadiisyanlarda artık
insallah bebisin olur da internette onlari anlatirsin...
nuariiiinnn duan cok guzel.Allah razi olsun...insallah Rabbim herkesin gonlune gore versin...
insallah caniminşallah canım gelip burada hep beraber bebişlerimizi anlatırız fotolarını yükleriz...
amin amin canım isteyen herkese rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın Rabbimin yanında çok bizim payımızada düşer inşallah
benimki isyan etmez...kırarım kafasını... şimdi keçiboynuzu pekmezine taktım...dün bir kaç yere baktım bulamadım bir onu da bulsam eşimi düşünemiyorum düz duvara tırmandıracağım adamı....![]()
ben simdilik cikiyorum canlar.iyi bakin kendinize...
ben hamile kaldıgm ay keçiboynuzu pekmezi yedirmiştim günde 1kaşık kesinlikle faydası var![]()