- Konu Sahibi nesrin6868
- #7.321
ne bileyim cnm yaaa umut işte sonradan tokat gibi gerçekler yüzüne çarpınca çok acı oluyor![]()
aynen her şeyden umutlanıyoruz...bu da bir sınanma kızlar...analık sabır gerektirir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bileyim cnm yaaa umut işte sonradan tokat gibi gerçekler yüzüne çarpınca çok acı oluyor![]()
canım ben kan testinde bir kere ağzımın payını aldım idrarda çıkmadan birdaha kan testi asla vermem...idraryaptım cnm
aynen her şeyden umutlanıyoruz...bu da bir sınanma kızlar...analık sabır gerektirir.
çok doğru söyledin canım ama sabırlı olmak öğrenilebilen bir şey midir? Kişi sabırlı olmak için kendini eğitebilir mi? bilmiyorum hiç bazen öyle sabırsız olabiliyoruz ki böyle durumlarda
kırmızıları görünce benim için herşey bitiyor biranda
kızlar ben kaçıyorum eşim gelmek üzeredir...hepinizi öpüyorum..inşallah hayırlı haberleri teker teker veririz.
gizemcim okudum mesajını ama yeni oldugum için cevap yazamadım msj 100 olcakmış bakim ben bisende denesen aslında belli olur
eeeevvveeettt ama hafif canım benim![]()
valla baktım ben elime sert bişi gelmedi yumuşaktı :)) bunlardamı başıma gelcekti ahh ahh![]()
slm kızlar ben geldım nasılsınız, bugun gırmedım sayfalar dolmus guzel haberler vr mı bugun,bu arada carsamba doktor gıtmeden once yarın yıne test yapıcam dua edn,ınsallah gec dollenme olmustur :S
hoşgeldin canımcım hayırlı geceler adetin geçikti mi
hosbulduk canım evet bugun 10, gun ,gecıktı,test yaptım gecen hafta olumsuz,kan testı yaptırdım gecen pazar o da negatıf carsamba doktora gıdıcem ama bı umut yarın tekrar test yapıcm
hayırlısı olsun canım inşallah bebeğindir gizleniyordur belki annesi doktor amca söyler belki meleğin senle diye aminnnn aminnn inşallah
ınsallah canım aslında cok umıtlenmek ıstemıyorum ama hayırlısı dıyorum,aksam yapacaktım testı ama sabahı bekemek zorundayım daha saglıklı olsun dıye,bırde bısey gecen kızlar burda konusuyordu akıntı geldıgı zaman nasıl bı akıntıve kasık batması herkese gore farklı lsada ne taraf belırtı olarak kabul adılebılır
öyle tabi ki ama bir tarafında olumlu baksın genede Allahtan ümit kesilmez, bence akıntı kişiden kişiye değişiyor ağrılarda hakeza öyle belli olmuyor ki işin aslı belirtilere fazla takılmamak lazım kanaatimce
haklısın aslında sabah ıple cekıyorum bakalım ılk ısım buraya yazmak olacak :)
haklısın aslında sabah ıple cekıyorum bakalım ılk ısım buraya yazmak olacak :)