şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canımmmm:))) inşallahhh hamişsindirr:))) yaaa benmde acayip midem bulanıo ama ben adet te oldumm ağzımda da acayip bi tat var istifra edicek gbi oluorummm anlamdm bnde valla yaaa keşke heemn belli olsa bu işlerrr belirsizlik aslında bizi yiyip bitirio:((((:14::14::14:

canım ya benim silik çizgiyi arkadaşıma gösterdim kesin hamilesin diyor ama kan testi yaptırcam bugün pazar :((( adetin baya geliyormu? bende hiç belirti yok hafif sersemlik göğüs ağrısı çok hafif ama kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyor bi de kahve lekelenme oldu sabah

benimde karnımm ağrıyoo yolda kırmızılaar:5::5::5::5::5::5:::14:

ağrıya güvenme ben de adet olcam sanıyordum aam hala olmadım testimde çift çizgi var tabi yanılma yoksa

benm bat yarın hafif koyu sarı bi akıntı geldi sabah ama başka bi belirti yok hadi bakalım hayırlısı

koyu sarı akıntı bende de var cnm umarım hepimiz hamişizdir bu ay :14:

kızlar bütün belirtiler yalan oldu:)) bugün foşur foşur kanamam var...neyse ki bu da bir sonuç...anladım ki psikolojik olarak resmen adetimi bile geciktirdim:)

elifnil58 rabım inşallah hamılesındır vallah bana oyle geldı ınşallah oylesındır canım benım

kızlar bütün belirtiler yalan oldu:)) bugün foşur foşur kanamam var...neyse ki bu da bir sonuç...anladım ki psikolojik olarak resmen adetimi bile geciktirdim:)

canın sagolsun canım benım inşallah onumuzdekı ay hamıle olursun allahın izniyle

Kızlar testimin fotoğrafı bir de siz bakarmısınız?Kalitesi biraz düşük net görünmeyebilir...

$Fotoğraf-0069.webp $Fotoğraf-0070.webp

canım ya benim silik çizgiyi arkadaşıma gösterdim kesin hamilesin diyor ama kan testi yaptırcam bugün pazar :((( adetin baya geliyormu? bende hiç belirti yok hafif sersemlik göğüs ağrısı çok hafif ama kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyor bi de kahve lekelenme oldu sabah

ağrıya güvenme ben de adet olcam sanıyordum aam hala olmadım testimde çift çizgi var tabi yanılma yoksa

koyu sarı akıntı bende de var cnm umarım hepimiz hamişizdir bu ay :14:

canıım inş hamişsindirr çok güzell oluuurr:)ve ağrım adet ağrısı gibi anlarsın ya öylee :(

elifnil58 rabım inşallah hamılesındır vallah bana oyle geldı ınşallah oylesındır canım benım

canıım inş hamişsindirr çok güzell oluuurr:)ve ağrım adet ağrısı gibi anlarsın ya öylee :(

inşallah cnm... zaten adet ağrısı oluyor başka belirti yok bende.. heran adet olabilirim gibi kahveye yakın kirli leke geliyor bazen

psikolojinin gözü kör olsun zateen insana neler yaptırıyo vallaa :/
bende olcama heralde ağrım var martta bol bol çalışmalar göründü bizee :)

canıım net görünüyo ama bndeki testlerde ilk dakikalardan sonra beliren çizgileri dikkate almayın falan yazıyodu umarım yanılırım ve bebişin geliiir canııımm :)

canım bende bu güne kadar hiç çift çizgi çıkmamıştı.. umarım hayal kırıklığına uğramam sabah kan testine gitcem.. umarım bebeğim benledir...offf karnım çok ağrıyooo:14:

canım bende bu güne kadar hiç çift çizgi çıkmamıştı.. umarım hayal kırıklığına uğramam sabah kan testine gitcem.. umarım bebeğim benledir...offf karnım çok ağrıyooo:14:

dua edicem sanaa umarım pozitif çıkarr :)
şimdi gitsene tatlıım acile verirler hemenn çok heycanlandıımm :) elli ton mucizesii:1::1::1:

tabı bakarım canım......canım icini ferah tut HAMILESIN ohhhh ohh:32::32::32::32::32::32::32::32::32::64: aay vallah ben hamıle olmuş gibi sevindım.....

yaaa cnm inşallah dediğin gibidir.. ağrım var adet olcakmışım gibi başka da belirtim yok :((( inşallah kimyasal gebelik filan değildir aklıma kötü kötü şeyler geliyor nasıl sabredicem yarına kadarrrr:14:

benimde daha yumurtlama tarihim bile gelmedi ama adetten sonra eşimle birlikte olduk ozamanda beri kasığım kasılyo başım dönüyo hep psikoloji işte sanki benle oyun oynuyo:(
ve testini koyan arkadaşım bence hamilesin hayırlı olsun inşallah hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

dua edicem sanaa umarım pozitif çıkarr :)
şimdi gitsene tatlıım acile verirler hemenn çok heycanlandıımm :) elli ton mucizesii:1::1::1:

cnm giderdim ama ne bileyim hala umutsuzluk var içimde eşim de kan testi yaptır yarına sonra sevinelim diyor haklı olarakk o kadar hayal kırıklığı yaşayınca bana bile inanmıyor teste de :(((

yaaa cnm inşallah dediğin gibidir.. ağrım var adet olcakmışım gibi başka da belirtim yok :((( inşallah kimyasal gebelik filan değildir aklıma kötü kötü şeyler geliyor nasıl sabredicem yarına kadarrrr:14:

sakın ol ve aklına kötü kötü şeyler aklına gelmesın tatlım...

benimde daha yumurtlama tarihim bile gelmedi ama adetten sonra eşimle birlikte olduk ozamanda beri kasığım kasılyo başım dönüyo hep psikoloji işte sanki benle oyun oynuyo:(
ve testini koyan arkadaşım bence hamilesin hayırlı olsun inşallah hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

canım inşallahhhh inşallah herkes hepimiz meleğimize kavuşuruz...başdönmesi bende de var... kasık kasılması da.. ama her adete yakın bunlar olduğundan önemsememiştim

Back
X