şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Canim benim hic tedirgin falan olma bebis belirtileri arasinda adet olucak gibi karin agrisi ilk siralarda bence sen %99 hamilesin testin bile baya belli olmayinca hic cikmiyo zaten silik milik istersen 3 gun beklet cikmiyo ayy insallah iyi haberlerini bekliyorum cok heyecanlandim yaaa:))

cnm inşallahh yarın kan testi yaptırcam nolur bana dua edin :34:

kuzum sor tabi estağfurullah... incir kürünü saraçoğlu sitesinden uyguladım.. 1 lt. kaynayan klorsuz damacana suyna 15 adet inciri yıkayıp ikiye bölüp attım..20.dk kısık ateste kaynadıktan sonra ocaktan indirip soğuyana kadar bekledim..sonra süzdüm cam bir ağzı kapalı surahiye koyup öğünlerden 15 dk. önce içtim.. 3 e böldüm yani.. keçiboynuzu kürünü eşin uygulayacak, yarım lt klorsuz kaynayan suya 7-8 adet keçiboynzunu kurup attım ve 3k. kaynadı sonra ocaktan indirip 20 dk. bekledim demlendi.. sabah aç karnına ve gece yatarken içirdim.. çok tesirli bu bilgin olsun... ayrıca, bir kaba biraz bal biraz çörekotu ve tarçın koydum ve karıştırdım bunu ölçülü yapmadım... adetimin 2. gününden itibaren 15 gün sabah akşam yemek kaşığı ile yedim.. şifa Allah'tan.. tavsiye ederim baya tesirli.. haa bir de ymurtlama tarihimde ilişkiden sonra eczaneden aldığım yakıyı belime yapıştırdım.. yumurtanın kolay çatlayıp spermin kolayca içine girmesini sağlıyormuş.. eski kadınlar böyle yaparmış ben hepsini bu ay yaptım.. :34:

çokkkk çok teşekkürler canımmm yapıcam hepsinii:)

kızlar 6 gündür adetim sökülmedi.
ilk önce açık kahve lekelenme oldu sonra 1 2gün hiç gelmedi.şimdi de çok koyu kahve hatta siyah gibi lekelenmem oluyor.adet sancsı falan hiçbirşey çekmedim.
daha önce böle olduğunda hcg değerim 11 çıktı adetle sonuçladı.yine öyle birşeymi yaşıyorum acaba :(
çünkü tıpatıp aynı şeyler.göğsümde damarlar çıktı ozamanda çıkmıştı

kızlar 6 gündür adetim sökülmedi.
ilk önce açık kahve lekelenme oldu sonra 1 2gün hiç gelmedi.şimdi de çok koyu kahve hatta siyah gibi lekelenmem oluyor.adet sancsı falan hiçbirşey çekmedim.
daha önce böle olduğunda hcg değerim 11 çıktı adetle sonuçladı.yine öyle birşeymi yaşıyorum acaba :(
çünkü tıpatıp aynı şeyler.göğsümde damarlar çıktı ozamanda çıkmıştı

canım benim de sökülmedi 3 gün..bugün geldi...ama seninki çokmuş 6 gün. bence dokotora git.

selam bendede aylardır birşey yok, bende beklemedeyim, belirli bir günde yok, karnım şişti ama testlerde birşey yok utrosonda yok
yok yok yok................................

kız lar 5 inde adet olmam gerekiyodu daha olmadım. ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi var sadece kasımlarım ağrıyo buda adet mi yoksa gebelik belirtisimi hiç fikrim yok yarın kan testi yaptırcam ne olur dua edin hamiş olayım. sizlere sonucu söylerim

Back
X