canım benim ümitlenme ne olur eğer varsa güzel bi, süpriz olsun sanagercekten hiç bilmiyorum canım ve sinirlerim cok bozukbel kasık ağrım hala devam ediyor bacaklarıma vurdu ağrı üstelik hafif şişlik ödem var ve göğüslerimde belirgin mavi damarlar cıktı ama ilgiçtr öyle hasaslık flan yok...bunları yormak istemiyorum düşünmekte istemiyorum sanırım testlerde skntı var umudum yok ... hayrlı zamanda nasıip olsun insallah herkese....
sağol canım öyle yapacagım napayım hayrlısı olsun insallahcanım benim ümitlenme ne olur eğer varsa güzel bi, süpriz olsun sana
biliyosun geçen ay benimde hiç olmadığı kadar ağrım vardı adet öncesi kasığıma dokunamıyodum bile hatta daha da ilerisi doktor ultrasonda keseye benzer bişey var dedi ama sonuç sadece moral bozkluğu
inş senin belirtilerin bebk belirtileridir ama sen yokmuş gibi düşün ya da en kısa zamanda kan testine git
Canm öncelikle senin için hayrlısı olsn gec okudm mesajları sadece biraz daha sabret gecen ay benmde cok sancım vardı bide 6 gün gecikmişti adetm ama yine de adet oldm 7. Gün cok üzülmüştüm senin de aynısını yaşamanı istemem cok hazırlıo insan cünkü kendini benm de bat 15 16 mart gibi şimdilk bi belrtim yok gecen ay o kadar agrıdan sonra adet olduysam bu ay hiç bişi yok o zaman değilim diorm umutlanmıorm bendekızlarr hiç belirti yasayan yok mu aranızda ??
Canim agrim dayanılmaz di acile gttim bhcg degerimede bakilmdi ve malesef negatifCanm öncelikle senin için hayrlısı olsn gec okudm mesajları sadece biraz daha sabret gecen ay benmde cok sancım vardı bide 6 gün gecikmişti adetm ama yine de adet oldm 7. Gün cok üzülmüştüm senin de aynısını yaşamanı istemem cok hazırlıo insan cünkü kendini benm de bat 15 16 mart gibi şimdilk bi belrtim yok gecen ay o kadar agrıdan sonra adet olduysam bu ay hiç bişi yok o zaman değilim diorm umutlanmıorm bende
Canm daha var ya senin hemen üzülme ama cok umutlanmada sadece biraz daha sabır günün gelince de olmazsan tekrar bhcg baktırırsn inşallah vardr bebişin bekleylm bakalmCanim agrim dayanılmaz di acile gttim bhcg degerimede bakilmdi ve malesef negatifadetime 6 gun var bhcg 2 ckti
Canm genelde 24 saat yazıo her yerde bekleme süresi olarak ama 32 falan da yazan yerler var herşey gönlüne göre olsun artk beklemekten baska care yokKızlar cuma günü ovulsyn testinde 2.çizgiyi çok net gördüm fakat eşim asker ve o gün nöbeti vardı.ertesi gün de çok yorgun gelip hemen uyudu. 24 saatten fazla yumurtalrm beklemiş olabilir mi.olsun yaaa. Daha 4aydır istiyoruz da beklemek zormus.Allah isteyen herkese versin..
ben varım belirtisi olan midem inanılmaz bulanıyo çıkardım çıkarıcam ama hamile olmam mümkün değillllkızlarr hiç belirti yasayan yok mu aranızda ??
benim 5 gün kaldı. ama hala belirtim yok. yalnız bazı aylar adet öncesi çok değişik başım ağrır. bugun de öyle bir ağrım var. 1 gün önce olur normalde ama. 5 gün varken ağırdı. adet belirtisimi saymalıyım bilemedim. normal bir ağrı değil çünkü.
ilaçta içemiyorum ya hamileysem diye. gerçi ilaçla da geçmiyor.
ben sabah test yaptım negatifti. normal gebelik. zaten ihtimal yoktuda yapım dedim. daha yumurtlamadan sonra 9. günüm bugün. olsa bile çıkmaz herhalde.
Öle ıste kızlar özetle durum bu =)
ama ovu yapıyorum bolluktan. bır anlam ıfade edıyor mu bılmıyorum
Edacım koymuşmuydum buraya hatırlamıyorum, bak bu şekilde çıktı bugünki 8 gün kalaValla kizlar bilemedimki. Dusup yukseliyomu deger. Ama hamilelik icin ya esit koyulukta ya da daha fazla olursa diyorlarr. Ama benimki ole degil. Bide adete yakin ya da o gun iste.
Yok canim.koymamistin. ben gormedim en azindan. Benimkide asagi yukari boyle. 8 gun kala yapmadimda. 6 ve 5 kala. Yarinda yapcam bakalim. . . Sabah normal gebelik yapmistim negatif. Bilmiyorum ben bisey hissetmiyorumEdacım koymuşmuydum buraya hatırlamıyorum, bak bu şekilde çıktı bugünki 8 gün kala
Belki bat yaklaşana kadar koyulaşır, ama epey araştırdım nette silik çıkıp hamile çıkanlarda var. O yüzden ov. testine göre pek de yorumlamamak lazım sanırsam. Normal gebelik testi son 3 gün yapmaya başla benceYok canim.koymamistin. ben gormedim en azindan. Benimkide asagi yukari boyle. 8 gun kala yapmadimda. 6 ve 5 kala. Yarinda yapcam bakalim. . . Sabah normal gebelik yapmistim negatif. Bilmiyorum ben bisey hissetmiyorum
Aynen canim oyle yapim crs baslarim iste yapmaya. Ovuya devam edim Bakalim fark olcak miBelki bat yaklaşana kadar koyulaşır, ama epey araştırdım nette silik çıkıp hamile çıkanlarda var. O yüzden ov. testine göre pek de yorumlamamak lazım sanırsam. Normal gebelik testi son 3 gün yapmaya başla bence
Ben de ov. testine devam edeceğim, merak işteAynen canim oyle yapim crs baslarim iste yapmaya. Ovuya devam edim Bakalim fark olcak mi
Aynen cnm hem vakit geciyor. Oyalaniyoruz iste. .Ben de ov. testine devam edeceğim, merak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?