- 9 Aralık 2014
- 135
- 80
- 18
- 39
boyle birseyin olma ihtimali cok dusuk oyle olumsuz seyler dusunme sakın. Gecte olsa gorursun cift cizgiyi herkesin farkli oldugu gbi o ay ki ruh halin stres vs. ye gorede farkli olabilir zamanlari. Pes etmekızlar bende başladım 30 taneydi test hemen adet sonrası başladım ne olur ne olmaz diye. ama korkum şu; çift çizginin hiç çıkmama yani yumurtlamıyo olma ihtimali olabilirmi acaba?
Cnm boyle şeyler düşünme dur bakalım yapmaya devam et benim testlerde basta sadece tek çizgi çıkıyordu bende acaba testlerde mi problem var yoksa benim yumurtalarda mi diyodum ama bi sure sonra ikinci czgi silik belirdi sonrada koyulasti sabret bakalım birazkızlar bende başladım 30 taneydi test hemen adet sonrası başladım ne olur ne olmaz diye. ama korkum şu; çift çizginin hiç çıkmama yani yumurtlamıyo olma ihtimali olabilirmi acaba?
Cnm eğer erken yumurtlamiyosan kacirmamissindir dahaKızlar benim testler bugün geldi ve hemen yaptım tabi ikincisi çok silik, ayrıca bugün 10. Günüm. Atlamamışımdır umarım
Evet canm 8 inde oldum yarina bitio muhtemelen yarina teste geliyor.ama yetmez diye 15 inde baslayim dedim ama bilemedim simdi. Adet olduktan sonra 13.gun demi.. Buarada Laboquıck diye bir marka siparis verdim bende kullanan varmi nasil.testin markasını bilmiyorum ama içlerinde yazıyor canım. tabi önce de başlayabilirsin. sen 8 şubatta olmuştun dimi kaç gün sürer adetin. bittiğinde başla. ama testin az ise. ama adet döngüne göre ( 30 a göre ) 13. gün başlaman gerektiği yazıyor canım.
Ben bu markayı kullanıyorum cnm problem yasamadim daha önceki yorumlarda genellikle bu markanın kullanldgni gördüm için bunu sipariş vermstmEvet canm 8 inde oldum yarina bitio muhtemelen yarina teste geliyor.ama yetmez diye 15 inde baslayim dedim ama bilemedim simdi. Adet olduktan sonra 13.gun demi.. Buarada Laboquıck diye bir marka siparis verdim bende kullanan varmi nasil.
Canım zaten çift koyu çizgi çıktıktan 12-24 saat snra yumurtluyosun yani acele etmene gerek yokKızlar bugün 2 kez test yaptım ben. 9-12 arası tuttum 12 de yaptım. Çizgi silik çıktı. Aksam 5 e kadar tuttum 5te yaptım. Çok daha silikti. ama şimdi seffaf uzayan akıntı geldi.birde 2-3 saattir belimde ağrı var.sizce yumurtlama yakın mi? Niye test de çıkmıyor? Gece 3 te test yapsam olurmu ? Yumurtlama gece oluyormuş ya. Bilemedim simdi
Folikasit dsinda ek olarak kullandiginiz vitamin balik yagi vs. Var miBen bu markayı kullanıyorum cnm problem yasamadim daha önceki yorumlarda genellikle bu markanın kullanldgni gördüm için bunu sipariş vermstm
Bu arada testlere adetinin 8. Günü başlamanı oneririm erken yumurtlama ihtimaline karsi
evet canım 30-35 günde oluyorsan 13. günden başlayabilirsin. ben de o markayı kullanıyorum. iş arkadaşlarım, ablam önermişti. iyi diye de okudum burdada.Evet canm 8 inde oldum yarina bitio muhtemelen yarina teste geliyor.ama yetmez diye 15 inde baslayim dedim ama bilemedim simdi. Adet olduktan sonra 13.gun demi.. Buarada Laboquıck diye bir marka siparis verdim bende kullanan varmi nasil.
yok cnm sadece solgarın folik asitini kullanıyorumFolikasit dsinda ek olarak kullandiginiz vitamin balik yagi vs. Var mi
Bende folio ya basladm. Ama uc ay onceden bir gecmisim yok bir ay dr kullaniorum. Değer lerimde dusuk degildi ama en alt sinra biraz yakn umarım sknti olmazyok cnm sadece solgarın folik asitini kullanıyorum
Ya yorumlarda gebelik testini cok begenmemisler sankievet canım 30-35 günde oluyorsan 13. günden başlayabilirsin. ben de o markayı kullanıyorum. iş arkadaşlarım, ablam önermişti. iyi diye de okudum burdada.
Kızlar baktım şimdi nette benim belirtilere idrar yolları enfeksiyonu sistit ve kişilerden de kaynaklanabilirmis
Hic gitmeyen kistlerim var maalesef belki de o yüzden boyle oldu bu ay
Canim gecmis olsun gecen ay bendede agri sanci oldu akintimda fazlaydi ve idrar yolu enfeksiyonu ckti antibiyotik kullanmak lazm ama budurumda uygun olmuo. Oyuzden toz kullanmistim suan skntim yokKızlar baktım şimdi nette benim belirtilere idrar yolları enfeksiyonu sistit ve kişilerden de kaynaklanabilirmis
Hic gitmeyen kistlerim var maalesef belki de o yüzden boyle oldu bu ay
ben 2 ay kullandım canım. herhangi bir skntı görmedim. çift çizgiyi de gördüm . bozukta çıkmadı. hangi yönden beğenmemişler acaba ?Ya yorumlarda gebelik testini cok begenmemisler sanki
bende 2 gündür başladım cnm daha önce alıp 10 gün kadar kullanmıştım ama inan bişey yokken hiç içimden gelmedi ve bıraktım 2 gün önce tekrar başladımBende folio ya basladm. Ama uc ay onceden bir gecmisim yok bir ay dr kullaniorum. Değer lerimde dusuk degildi ama en alt sinra biraz yakn umarım sknti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?