- Emoji Skoru
- 1.191
- Puanlar
- 63
Hiç dikkat etmedim inanınBilmiyordum teşekkürlerbacaklarimda damarlar da cok belirginlesti bu surecte bu normal mi acaba biliyor musunuz ,cok degisik oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç dikkat etmedim inanınBilmiyordum teşekkürlerbacaklarimda damarlar da cok belirginlesti bu surecte bu normal mi acaba biliyor musunuz ,cok degisik oldu.
Hic böyle birsey yoktu tedavilerle birlikte bir sürü değişiklikler olduHiç dikkat etmedim inanınkan sulandırıcı kullanıyorsanız sıkıntı olmaz
![]()
Bugün yaparım veya yapmam bir şey demedi. Pazartesi belli olur herhalde. Tekrar kontrol var.Benim de 6 -7 gibi çıkıyor hep. Bir kere 10.5 çıkmıştı, o ay hergun elma ve pancar suyu ictim bilmiyorum o mu etkili oldu. 8den aşağısında transfer yapmıyormuş sanirim Aret hoca hep oyle duyuyorum.
Dekort kullanınca bende de kaşıntı oluyor. Vücudum aşırı kaşınıyor.Hic böyle birsey yoktu tedavilerle birlikte bir sürü değişiklikler oldutedavim başlayınca doktora da sorarım yine ,umarim önemli bir sey değildir
![]()
Merhaba inşallah güzel haberler alırsınızİnşallahİstanbul Tup Bebek Merkezi -Aret Kamar da tedavi görüyorum. Bu 4.denemem olacak benim,daha once baska bir özel merkez ve 2 kez de devlette denemem var ,biraz yorgunum da aslında. Bana corasprin ve folik asit verdiler sadece ,sizin kullandığınız bir sey var mi peki
Merhaba bu iğneyi neden verdi gonapeptyl transfer öncesi vurulunuyo mu?Merhabalar. Opu sonrası ilk adetim yeni bitti şubat ayının başında ikinci adetimi olacağım inşallah sonrasında dondurulmuş embriyo transferim olacak bir sıkıntım çıkmazsa. Transfer öncesi bilgi paylaşımı yapmak, kullanacağımız ilaçlar hakkında bilgi sahibi olmak ve süreci stressiz bir şekilde birlikte geçirebilmek adına açtım konuyu. Benimle aynı süreçte olan önümüzdeki ay transfer olacaklar var mı belki de transfer günümüz aynı olacak birlikte test gününü bekleyebileceğim kader yoldaşlarım olur diye düşündüm. Ben 31 ocakta gonapeptyl iğneye başlayacağım adet olana kadar devam edeceğim şuan sadece mevcut takviyelerimi, demir ilacımı ve şeker ilacını kullanıyorum bir de iki yıldan uzun bir süredir kullandığım tiroid ilacım var. Benimle aynı süreçte olanlar varsa bu başlık altında toplanmak dileğiyle![]()
Benden 16 toplandı ama ilk adet olduğunda haber ver dedi daha henüz olmadım opudan sonra 8. Gündeyim bekliyorum. Benimde iki adet geçermi acaba çünkü ilk adette çağırdıEvet benimde 14 adet toplandı çok toplanınca iki siklus bekleniyor ben şimdi ikinciyi bekliyorum bir kaç güne olurum inşAllah
Folbiol bana doktorum hergün alcaksın dediFolbiol vermişti doktorum haftada 2 kere onu kullanıyorum. Omega 3 birde başka hiçbirşey kullanmıyorum. Şöyle söyleyeyim 8 hücreli olanlar tam günüyle uyumlu olarak değerlendiriliyor. 7 hücreli bir tık yavaş 9 ve 10 onlarda bir tık hızlı. 8 olanlar tam istedikleri gibi oluyor ama demek değil ki tutmayacak diğerleri. Ben burda 6 hücreli olup tutan da gördüm. Benim ilk denemem 10 olgun yumurta geldi ama 4 tane 3. Gün embriyosu elde edebildik. 3. Adette gel dediler biran önce gelsin istiyorum![]()
Canım folbiol 5 mg yani dozu çok yüksek normal de 400 mcg günlük yeter bu 5 mg olduğu için haftada 2 yeterli oluyor ben çok araştırmıştım neden böyle diyeFolbiol bana doktorum hergün alcaksın dedihaftada 2 kere az değil mi? Yada benimki mi yanlış acaba
![]()
Ben daha önce aşılama olduğumda iki gün sonra kanamam başladı ama adet kanaması değildi bir hafta falan yoğun bir kanamam oldu sonra tekrar aşılama deneyecektik gonal f ile yumurtamı büyüttük kendi çatladı ondan sonra da ara kanamam oldu ben ilk muayenemde ara kanamalarım olduğunu söylemiştim o yüzden transfere başlamadan önce kanamam olmaması için hazırlık aşamasında baskılamak için verdiler haftaya cumartesi başlayacağım inşallahMerhaba bu iğneyi neden verdi gonapeptyl transfer öncesi vurulunuyo mu?
İnşallah en dogru zamanda olsun da gerisi önemli değil, pozitifleri de paylaşırız burdan umarımBugün yaparım veya yapmam bir şey demedi. Pazartesi belli olur herhalde. Tekrar kontrol var.
Kaşıntı bende de var, derimi yüzüyorum artik keselerken ama ben henuz hic dekort kullanmadım, neden anlamadim vucudum bir sürü tepki verdi benim de bu süreçteDekort kullanınca bende de kaşıntı oluyor. Vücudum aşırı kaşınıyor.
Merhaba, cok teşekkür ederimMerhaba inşallah güzel haberler alırsınıznasıl ilerliyor bizde aynı merkezi düşünüyoruz biraz bilgi verme şansınız varmı acaba mesela sebepsiz infertile mi yoksa pkomu var sizde genel olarak tedaviler nasıl memnunmusunuz doktordan?
![]()
Teşekkür ederim canımMerhaba, cok teşekkür ederimgittiğinizde önce tüm tahlillerinize bakılıyor, genetikler, kan tahlilleri, hsg ,eşinizle ilgili testler. Sonrasında Aret hoca tamamen sizin sorununuza özel bir program çıkararak ilerliyor. Bende amh düşüklüğü var 1-2 yumurtam çıkıyor, eşimde sorun yok. Benim tedavimi klomenle yapti. Zaten az yumurtan var igneyle yorulmasin ,kalitesi dusmesin diyor .Yumurta sayınız 10 ve ustuyse ya da pcossaniz iğneli tedavi yapıyor ki bu gruba cok avantajlı grup olarak bakiyor ,bir sürü yumurta var çünkü. Tüm değerlerinizi vücudunuzun tepkilerini izleyerek tedaviye yön veriyor. Sadece cok kalabalık 1 saatten önce sıranız pek gelmiyor. Ama merak ettiğiniz her soruyu da sorarsanız uzun uzun anlatıyor, iyi bir doktor. Sizin probleminiz neydi ?
Rica ederiimTeşekkür ederim canımbende pko var eşimde de sperm hareketinde problem vardı aslında hiç iğne istemiyorum ama belki düşük doz verir yumurtalarım aşırı tepki veriyor en ufak dozda bile hepsi gürleşebiliyor klomen zamanında kullanmıştım ona bile çok hassas yumurtalarım bu yüzden biraz ohss den korkuyorum ama doktor eğer iyiyse süper
![]()
Ne güzel ilgileniyor demek kiRica ederiimgörüşmeye gittiniz mi hiç ,tahminim Aret hoca 1 toplama yapar sonra transfere geçersiniz diye düşünüyorum
çekincelerini de doktora söyle dikkate alır mutlaka ona göre bir program ayarlar. Aret hocam cok seker ya ve asla gereksiz bir sey yapmıyor. Ben aralikta laparoskopi oldum , diger 3 transferin tutmadığı icin bu ameliyatı yapiyorum yoksa yapmazdım dedi ,gereksiz fazladan bir sey yapmıyor gerçekten
ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
![]()
Durumunuzu anlatın yardimci olacaklarini düşünüyorum. İnşallah süreciniz çok güzel geçer ve ilk denemenizde pozitifi görürsünüzNe güzel ilgileniyor demek kibiz nisanda öngörüşmeye gidicez inşallah yurtdışından geleceğiz en geç mayısta başlarız herhalde izinimiz çok kısıtlı olduğundan zorlanacağız biraz inşallah bana da yardımcı olurlar
![]()
Ayy inşallahDurumunuzu anlatın yardimci olacaklarini düşünüyorum. İnşallah süreciniz çok güzel geçer ve ilk denemenizde pozitifi görürsünüz![]()
Haklısın ben de karıştırıyorum bazenAyy inşallahumarım sende güzel haberler alırsın transfer olmuşmuydun okadar çok kızlarla yorumlaşıyoruz ki kafam karışıyor
![]()
Hadi inşallahHaklısın ben de karıştırıyorum bazen
Aret hocada hic transfer olmadım, öncesinde 3 basarisiz transferim var. Burda 4 kez toplama yapıldı 6embriyom var ,insallah bu sefer pozitif olur ,zor bir süreç![]()
Ben 2 gün önce 25 günün sonunda oldum canım çok şükür Tarlusal kullandım soğan. Suyu ve maydanoz suyuBenimde bugün 2. Günü bir gün gecikti bekliyorum ya artık olmaz adetim kesin![]()