Şubat ayında transfer olacaklar

Haklısın ben de karıştırıyorum bazen 🤭
Aret hocada hic transfer olmadım, öncesinde 3 basarisiz transferim var. Burda 4 kez toplama yapıldı 6embriyom var ,insallah bu sefer pozitif olur ,zor bir süreç 🥹
4 toplama için fiyatlandırma nasıl oldu

Herkese iyi akşamlar. Bugün opu sonrası ilk adetimin 14. günündeyim. 3 4 gündür kasıklarımda ağrı var ovülasyon günlerimden dolayı olduğunu düşünüyordum fakat az önce afedersiniz lavaboya gittiğimde peçetede minik minik kan gördüm ve çok tedirgin oldum bu daha önce yaşamadığım bir şey ağrılarımda normal değil ara ara hafif mide bulantımda var ilaçlardan mıdır anlamadım sizde tuhaflıklar var mı kızlar bütün dengemiz bozuldu vallahi🤦🏻‍♀️

Ben 2 gün önce 25 günün sonunda oldum canım çok şükür Tarlusal kullandım soğan. Suyu ve maydanoz suyu
Ay bede hâlâ olmadım ama bugün 3. Günüm olmam lazımdı olmadı şimdi 25 i duyunca normal diyorum bakalım en hayırlı zamanı Allah ayarlamıştır inşAllahh hepimiz için de

Ay bede hâlâ olmadım ama bugün 3. Günüm olmam lazımdı olmadı şimdi 25 i duyunca normal diyorum bakalım en hayırlı zamanı Allah ayarlamıştır inşAllahh hepimiz için de
İnşallah canım 1-2 geciken de var 1 ay geciken de var hormonlar değişiyor ister istemez ben şuan transfere hazırlanıyorum

Bende letu kullanıcam 5 gün 2 şubatta tekrar rahim kalınlığına bakıcak ve transfer tarihim belli olucak tahmini 10 Şubat dedi 2.adetim 20 gün gecikti normalde bu ay olucaktı transferin

Bende letu kullanıcam 5 gün 2 şubatta tekrar rahim kalınlığına bakıcak ve transfer tarihim belli olucak tahmini 10 Şubat dedi 2.adetim 20 gün gecikti normalde bu ay olucaktı transferin
benimde ikinci adet 5 gün gecikti ben stres kaynaklı olduğunu sanmıştım ama çoğu kişinin bu şekilde olmuş

İnşallah en dogru zamanda olsun da gerisi önemli değil, pozitifleri de paylaşırız burdan umarım 🙏🏻

Kaşıntı bende de var, derimi yüzüyorum artik keselerken ama ben henuz hic dekort kullanmadım, neden anlamadim vucudum bir sürü tepki verdi benim de bu süreçte 🙄
Merhaba, benim bugün yine kontrol vardı. Perşembe günü transfer olacağım. Yeni eklenen ilaçlarımın da görselini atıyorum.
Dekort, folik asit, coraspirin devam

Eklentiler

• IMG_8979.webp
    IMG_8979.webp
    152,8 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba, benim bugün yine kontrol vardı. Perşembe günü transfer olacağım. Yeni eklenen ilaçlarımın da görselini atıyorum.
Rahim duvarı kalınlığınız kaç çıktı gününü ona göre mi belirlediler

Diğer merkezlere göre çok daha uygun İstanbul Tüp bebek merkezi. Ben de 2 toplama oldu. 1.’de 110 bin verdik 2. 55 bin tl’di.
Ben bir kere oldum 110 verdim transferde de 10 vereceğim bir daha yumurta toplama olsa ne kadar isterler hiç bilmiyorum

Merhabaa, cok tesekkur ederim merak ediyordum süreci 😍
Dua edeceğim ,insallah pozitif olur 🙏🏻 3.gün 2 embriyo transfer edilecek di mi ,birde rahim kalınlığınız kaç oldu?

Rahim duvarı kalınlığınız kaç çıktı gününü ona göre mi belirlediler
Evet, kan sonucu da önemli. 10. Buçuk dedi rahim duvarına. Kan sonucuna göre haber vereceğiz dedi doktorum. Progesteron 0.58 gelmiş. Perşembe günü olacak hayırlısıyla.

Merhabaa, cok tesekkur ederim merak ediyordum süreci 😍
Dua edeceğim ,insallah pozitif olur 🙏🏻 3.gün 2 embriyo transfer edilecek di mi ,birde rahim kalınlığınız kaç oldu?
Amin, inşallah 🤲 dualarınıza talibim 🙏
Evet, 3. Gün 2 embriyo koyulacak. Rahim 10 buçuk. Gibi bir şey dedi doktorum. Progesteron kan sonucu 0.58

Evet, kan sonucu da önemli. 10. Buçuk dedi rahim duvarına. Kan sonucuna göre haber vereceğiz dedi doktorum. Progesteron 0.58 gelmiş. Perşembe günü olacak hayırlısıyla.
Hakkınızda hayırlısı olur iki hafta sonra güzel sonuçlar almış olursunuz inşallah♥️

Back
X