4 toplama için fiyatlandırma nasıl olduHaklısın ben de karıştırıyorum bazen
Aret hocada hic transfer olmadım, öncesinde 3 basarisiz transferim var. Burda 4 kez toplama yapıldı 6embriyom var ,insallah bu sefer pozitif olur ,zor bir süreç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 toplama için fiyatlandırma nasıl olduHaklısın ben de karıştırıyorum bazen
Aret hocada hic transfer olmadım, öncesinde 3 basarisiz transferim var. Burda 4 kez toplama yapıldı 6embriyom var ,insallah bu sefer pozitif olur ,zor bir süreç![]()
48-55-55 biner olarak ödedik. Ilk başlarken de 96bin vermiştik, ilk toplama ucreti de onun içinde.4 toplama için fiyatlandırma nasıl oldu
Çok masraflı olmuş umarım karşılığını alırsınız en kısa zamanda48-55-55 biner olarak ödedik. Ilk başlarken de 96bin vermiştik, ilk toplama ucreti de onun içinde.
Ay bede hâlâ olmadım ama bugün 3. Günüm olmam lazımdı olmadı şimdi 25 i duyunca normal diyorum bakalım en hayırlı zamanı Allah ayarlamıştır inşAllahh hepimiz için deBen 2 gün önce 25 günün sonunda oldum canım çok şükür Tarlusal kullandım soğan. Suyu ve maydanoz suyu
İnşallah hepimiz pozitifleri aldığımızı da konuşuruz buradaÇok masraflı olmuş umarım karşılığını alırsınız en kısa zamanda![]()
İnşallah canım 1-2 geciken de var 1 ay geciken de var hormonlar değişiyor ister istemez ben şuan transfere hazırlanıyorumAy bede hâlâ olmadım ama bugün 3. Günüm olmam lazımdı olmadı şimdi 25 i duyunca normal diyorum bakalım en hayırlı zamanı Allah ayarlamıştır inşAllahh hepimiz için de
Ayyy inşAllah güzel haberler alırsınİnşallah canım 1-2 geciken de var 1 ay geciken de var hormonlar değişiyor ister istemez ben şuan transfere hazırlanıyorum
İkinci adetten sonra hangi ilaçlara başlattılar sizi
benimde ikinci adet 5 gün gecikti ben stres kaynaklı olduğunu sanmıştım ama çoğu kişinin bu şekilde olmuşBende letu kullanıcam 5 gün 2 şubatta tekrar rahim kalınlığına bakıcak ve transfer tarihim belli olucak tahmini 10 Şubat dedi 2.adetim 20 gün gecikti normalde bu ay olucaktı transferin
Merhaba, benim bugün yine kontrol vardı. Perşembe günü transfer olacağım. Yeni eklenen ilaçlarımın da görselini atıyorum.İnşallah en dogru zamanda olsun da gerisi önemli değil, pozitifleri de paylaşırız burdan umarım
Kaşıntı bende de var, derimi yüzüyorum artik keselerken ama ben henuz hic dekort kullanmadım, neden anlamadim vucudum bir sürü tepki verdi benim de bu süreçte![]()
Diğer merkezlere göre çok daha uygun İstanbul Tüp bebek merkezi. Ben de 2 toplama oldu. 1.’de 110 bin verdik 2. 55 bin tl’di.Çok masraflı olmuş umarım karşılığını alırsınız en kısa zamanda![]()
Rahim duvarı kalınlığınız kaç çıktı gününü ona göre mi belirledilerMerhaba, benim bugün yine kontrol vardı. Perşembe günü transfer olacağım. Yeni eklenen ilaçlarımın da görselini atıyorum.
Dekort, folik asit, coraspirin devam
Ben bir kere oldum 110 verdim transferde de 10 vereceğim bir daha yumurta toplama olsa ne kadar isterler hiç bilmiyorumDiğer merkezlere göre çok daha uygun İstanbul Tüp bebek merkezi. Ben de 2 toplama oldu. 1.’de 110 bin verdik 2. 55 bin tl’di.
Merhabaa, cok tesekkur ederim merak ediyordum süreciMerhaba, benim bugün yine kontrol vardı. Perşembe günü transfer olacağım. Yeni eklenen ilaçlarımın da görselini atıyorum.
Dekort, folik asit, coraspirin devam
Evet, kan sonucu da önemli. 10. Buçuk dedi rahim duvarına. Kan sonucuna göre haber vereceğiz dedi doktorum. Progesteron 0.58 gelmiş. Perşembe günü olacak hayırlısıyla.Rahim duvarı kalınlığınız kaç çıktı gününü ona göre mi belirlediler
Amin, inşallahMerhabaa, cok tesekkur ederim merak ediyordum süreci
Dua edeceğim ,insallah pozitif olur3.gün 2 embriyo transfer edilecek di mi ,birde rahim kalınlığınız kaç oldu?
Hakkınızda hayırlısı olur iki hafta sonra güzel sonuçlar almış olursunuz inşallahEvet, kan sonucu da önemli. 10. Buçuk dedi rahim duvarına. Kan sonucuna göre haber vereceğiz dedi doktorum. Progesteron 0.58 gelmiş. Perşembe günü olacak hayırlısıyla.