Yok hiçbir şeyim kalmadı yapay zeka çok normal olduğunu söylüyor ama bilmiyorum kafaya takmamaya çalışıyorum tek sıkıntım geceleri uyuyamıyorum sıcaklık basıyor sürekli sizde durumlar nasıl?Nasılsın ne durumdasın belirtilerin yok mu hala?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiçbir şeyim kalmadı yapay zeka çok normal olduğunu söylüyor ama bilmiyorum kafaya takmamaya çalışıyorum tek sıkıntım geceleri uyuyamıyorum sıcaklık basıyor sürekli sizde durumlar nasıl?Nasılsın ne durumdasın belirtilerin yok mu hala?
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza bizlerde pozitifi görebiliriz inşallahBenim geçen hafta pazar günü belli oldu. Evde hiç test yapmadım. 11. Günde kan verdim.
Evet ara ara banada ateş basıyor bencede çok normal illaki belirti olması gerekmiyor bu arada rahime yerleşmeden sonra belirtiler azalıyormuş zaten belki sizinki öyledir şuan :)))Yok hiçbir şeyim kalmadı yapay zeka çok normal olduğunu söylüyor ama bilmiyorum kafaya takmamaya çalışıyorum tek sıkıntım geceleri uyuyamıyorum sıcaklık basıyor sürekli sizde durumlar nasıl?
Bu arada yaşınız kaç?Evet ara ara banada ateş basıyor bencede çok normal illaki belirti olması gerekmiyor bu arada rahime yerleşmeden sonra belirtiler azalıyormuş zaten belki sizinki öyledir şuan :)))
Selam canım süpürge yapmayı yasaklıyor doktorlar ben de yeni ögrendim baya sıkıntı oluyormuş baskı oluyor rahime evde biri varsa ona yaptır ya da bırak kirli kalsın evCanım ne durumdasın? Daha çok başındayız ama günlük rutinde vücudunda bir değişiklik oldu mu? Benim dün ağrım vardı bıgün yok. Ev süpürdüm ondan mı ağrım acaba![]()
Ay inşallah ya iyi düşünelim iyi olsunEvet ara ara banada ateş basıyor bencede çok normal illaki belirti olması gerekmiyor bu arada rahime yerleşmeden sonra belirtiler azalıyormuş zaten belki sizinki öyledir şuan :)))
28 yaşındayım daha yeni girdimBu arada yaşınız kaç?
Yaa pozitif çok tebrik ederim inşallah kanda da değeriniz yüksektir ne zaman kan vereceksiniz?Bugün T+9 kızlar![]()
Benimde doğal siklus ile olmuştu çok normal bunlar bol su tüketmeye calis baş ağrısı hafifler ılık duş da alabilirsin bende hergun duş almistim ilaç kullanmamak icin rahatlatıyor bayaKızlar merhaba 2 Mart pazartesi transfer oldum da dün kasik ağrısı bel ve bacak sızlama vardı benimkisi doğalsiklus iğnesiz bugün de yoğun başağrısı var hiç botle birşey oldumu
İnşallah Allah emeklerinizin karşılığını versin. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorumHayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza bizlerde pozitifi görebiliriz inşallah![]()
Yaşınla alakalı olabilir iğne olarak kan sulandırıcı vermemiş olabilir28 yaşındayım daha yeni girdim
Normalde Salı günü test günüm ama yarın hastanede iğnem var Promester gitmişken test vermeyi de düşünüyorumYaa pozitif çok tebrik ederim inşallah kanda da değeriniz yüksektir ne zaman kan vereceksiniz?
Sonucunuz ne olduBenimde doğal siklus ile olmuştu çok normal bunlar bol su tüketmeye calis baş ağrısı hafifler ılık duş da alabilirsin bende hergun duş almistim ilaç kullanmamak icin rahatlatıyor baya
Canım bence vücuttan vücuda değişiyor benim arkadaşım 4.gün öğrendi diğeri 11.günde değişiyor kendinizi çok sıkman beklemek çok zor biliyorum bende o bekleyenlerden biriyim ama sabır çiçektir ve birgün açacaktırİstatistiksel olarak (5. gün embriyo)
Pozitif gebeliklerin yaklaşık:
- %10–15 → 6. gün pozitif
- %25–30 → 7–8. gün pozitif
- %40–50 → 9–10. gün pozitif
- %10–15 → daha geç pozitif
Yani 6. gün negatif olanların önemli bir kısmı 9–10. gün pozitifleşebilir.
Kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?
4.günde idrar testiyle mi öğrendi çok şaşırtıcı gerçekten Allah isterse oluyorCanım bence vücuttan vücuda değişiyor benim arkadaşım 4.gün öğrendi diğeri 11.günde değişiyor kendinizi çok sıkman beklemek çok zor biliyorum bende o bekleyenlerden biriyim ama sabır çiçektir ve birgün açacaktır