ben 1 sene önce düşük yaptım. benimde ilk sayılır. 3 hafta sonra kontrolüm var. cinsiyeti belli olur mu bilmiyorum. ama rüyamda hep erkek görüyorum. teyzemde kırmızı kırmızı yelekler örüp duruyo. hayırlısı artık. :)
ay deme :):) bu akşam lahmacun yiyeceğim sanırım:) sabahtan beri 3 tane kocaman limonu tuzlayıp tuzlayıp ağzıma sıkarak yedimm:) kavuna da bir ay önce aşermiştim bulamadık halaeşimde erkek olsun diye bana çikolata tatlı ne bulursa getiriyor:)
ay yok doktorun sıkıntı olsaydı söylerdi benimki anormal aslında:) o gün dışarıda kahvaltı etmiştim hem yağlı börek yedim hemde çay içtim yazık şampiyon rahatsız olup ondan dönmüştür belkide :) sıkma canını keyfi ne zaman olursa o zaman döner ki zaten:)ayy senn bebeğinin de cinsiyetini çok merak ettim şimdi:):) hayırlısıyla allah tamamına erdirsin:)
senin bu akşam yiyeceğin yemek benim en sevdiğim yemekti. ama artık adına bile tahammülüm yok. sevdiğim yemekleri yeyip sonrada çıkartınca gözüm görmek istemiyo hiç
ben şimdiden karpuz ve çilek yedim. ama karpuza pudra şekeri serpmek zorunda kaldık :) akşam da kiraz istedim ama mümkünatı yok karadenizde bu zamanda kirazın.
beklicem sabırla. meyve dışında şekerli bi şey yiyemiyorum.....ıııyyyyy..... şimdi bile kalktı midem.....
geçmiş olsun canım melek olmuş allah sabır versin
ben rüyamda şampiyonu daha hiç görmedim desem ?hayırlısı olsun hakkımızda:) keşke bende görebilsem:):)
bende bir ara öyleydim sonra üzüm pekmezi ile geri döndüm dene istersen.. beraber öğreneceğiz herhalde cinsiyetlerini bende haftaya bir daha giderim çok merak ediyorum ne yapayım sağlıklı mı gelişimi normal mi? boyu kaç kaç gr? yok ya kesin giderim ben haftaya bu hafta gitsem doktor kovar sanırım bu kadar çok ultrasona girilir mi diye:)
aslında bende her hafta gitmk istiyorum ne oluyo ne bitiyo bilmek istiyorum ama sağolsun dr biraz sinirli bi bayan. korkuyorum. monitörü bile çevirmedi bana. fotosunu verdi Allahtan. önümüzdeki ay yine burnundan soluyo olursa daha gitmicem ona.
demek gerekmiyo bence. bak işte burda falan demesi gerekiyo. bayan bi de. daha iyi anlaması lazım.
valla haklısın son gittiğimde ^benim bebeğim mi^ diye sormuştum gayri ihtiyari..
o da benim olamayacağına göre demiştine bu doğumculardan çektiğimiz ya..:)
hayırlı olsunnn:))
Çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
kızlar ben ne yaptım biliyor musunuz? cuma akşamı kafama çok tatktım die, saat gece 22:00 de özel bşr hastanenin aciline gittim ve bebeğimi gördüm hemde oynarken :)) ohh dedimm.. dr da çok tatlıydı baya bir inceledi bize bebeğimizin he yerini gösterdi hatttaaaaa sanırım ben bir erkek görüyorum dedi:))) eşimde öyle olduğunu söylüyor... :))) ama tabi kesin emin değiiliz... bakalım kısmet artık
seninle aynı zamanda bebeğimiz olacak:) benim ilk bebeğim senin?
inşallah:) kan tahlili yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?