şubat hamişleri

geçmiş olsun canım melek olmuş allah sabır versin
ben rüyamda şampiyonu daha hiç görmedim desem ? hayırlısı olsun hakkımızda:) keşke bende görebilsem:):)

Son düzenleme:

senin bu akşam yiyeceğin yemek benim en sevdiğim yemekti. ama artık adına bile tahammülüm yok. sevdiğim yemekleri yeyip sonrada çıkartınca gözüm görmek istemiyo hiç
ben şimdiden karpuz ve çilek yedim. ama karpuza pudra şekeri serpmek zorunda kaldık :) akşam da kiraz istedim ama mümkünatı yok karadenizde bu zamanda kirazın.
beklicem sabırla. meyve dışında şekerli bi şey yiyemiyorum.....ıııyyyyy..... şimdi bile kalktı midem.....

bende bir ara öyleydim sonra üzüm pekmezi ile geri döndüm dene istersen.. beraber öğreneceğiz herhalde cinsiyetlerini bende haftaya bir daha giderim çok merak ediyorum ne yapayım sağlıklı mı gelişimi normal mi? boyu kaç kaç gr? yok ya kesin giderim ben haftaya bu hafta gitsem doktor kovar sanırım bu kadar çok ultrasona girilir mi diye:)

aslında bende her hafta gitmk istiyorum ne oluyo ne bitiyo bilmek istiyorum ama sağolsun dr biraz sinirli bi bayan. korkuyorum. monitörü bile çevirmedi bana. fotosunu verdi Allahtan. önümüzdeki ay yine burnundan soluyo olursa daha gitmicem ona.

yaa sana katılıyorum arkadaşım.. benim dr um da çok değişik, ben bişey sorduğumda sanki bozuluyor bana.. sormaya çekiniyorum.. gitmeye cekiniyorum.. dünyanın da parasını veriyorum.. şimdi yarın gitmek istiyorum aslında, bebğimi 5 dkk da olsa görmek istiyorum ama biliyorum ki gelsem laf edicek.. sanırım bende başka dr a gidicem.. rahat olamıyorum kendisiyle..

ya bencede doktor çok önemli haklısın ben hep eşimle giriyorum ultrasona hep o bakıyor..ben zaten her muayenede ağlıyorum rezalet ya:) ama monitörü bana da hiç çevirmedi ama yalan söylemeyeyim bende çevir demedim :) ağlamaktan gerçekten aklıma gelmiyor

demek gerekmiyo bence. bak işte burda falan demesi gerekiyo. bayan bi de. daha iyi anlaması lazım.

valla haklısın son gittiğimde ^benim bebeğim mi^ diye sormuştum gayri ihtiyari..
o da benim olamayacağına göre demişti ne bu doğumculardan çektiğimiz ya..:)

selam hanımlar,

benimde gecen persembe gunu 10+5 haftalıkken kontrolum vardı ve kalp atışlarını duyduk. Bebişim oluşmustu elleri kolları bacakları..icim eridi onu gorunce aşık oldum resmen :)
Benim bebegimde hic hareket etmiyordu doktorum normal dedi hatta boyle durması benim icin daha iyi simdi cok rahat bakabilirim sizede gosterebilirim dedi.

as ermeye gelince benimde artık tatlı ile hic ama hic aram yok. Canım hep tuzlu seyler yemek istiyor. Bende esimde erkek oldugunu dusunuyoruz (aslında gonlumuzden gecen kız) ama en onemlisi saglıklı olması. Ama cok merak ediyoruz cinsiyetini :)

maşallah bebişlerimiz hep beraber büyüyor bizde 13.haftamızı bitiriyoruz bulantılarım çoook nadir olmaya başladı o da sabahları çok aç bekletirsem bebişi maşallah aşerme yok ama her şeyi yiyorum ama çoğunlukla meyve yiyorum erikler çağlalar çıkmış ama hala lavun ve incir yok (( rüyalarıma giriyor incir yaaa annem o zaman kız dedi incir kız demekmiş ilginç bana erkekmiş gibi geliyor ama bakalım hayılısı randevumuza çok var 16.-18. arası gel dedi üçlü test için herlade bu arada ben bu hafta karnımın alt kısmında ufak pıtırtılar hissediyorum acaba bebişim mi yapıyor ara sıra bir sağ bir sol tarafımda sertlik hissediyorum rahim üstünde sanki bir tarafa toplanıyormuş gibi hissediyorum daha yukarıda olsa bağırsak mide filan diyecem ama baya aşağıda eğer bebişimse erkek çünkü erkek çabuk hareketlenirmiş yaa amannnnn bu cinsiyet olayı çatlatıcak beni hayırlısı bakalımm sağlıklı olsunda inş. bu arada ciciler almaya başladık mı? ben alt açma ile emzirme yastığı yaptım boş duramıyorummmmm netten buldum çok şirin oldu ara ara yapıcam ilk heves işte Allah hepinizin yardımcısı olsun bebiişlerinizi korusunnnn

bana bir haller oldu arkadaşlar:) düne kadar ekşi tuzlu yiyordum ancak şu anda yazarken dahi midem kalkmış vaziyette
canım böyle yumuşak sütlü tatlılar istiyor yemekte yemedim bugün sabah haşlanmış yumurta öğlen de domates :)
erkek bebeğin de daha önce hareketlendiğini hiç duymamıştım:)eşime söyleyeyim de ihtimal de olsa %51e çıktı der:)teşekkür ederim ahminelask:)
allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah...
bu arada kavun artık çıksınnnnn!! :) şampiyonun canı istiyor

Son düzenleme:
kızlar ben ne yaptım biliyor musunuz? cuma akşamı kafama çok tatktım die, saat gece 22:00 de özel bşr hastanenin aciline gittim ve bebeğimi gördüm hemde oynarken :)) ohh dedimm.. dr da çok tatlıydı baya bir inceledi bize bebeğimizin he yerini gösterdi hatttaaaaa sanırım ben bir erkek görüyorum dedi:))) eşimde öyle olduğunu söylüyor... :))) ama tabi kesin emin değiiliz... bakalım kısmet artık

ayyy istiyorum harikasınnnn:) ama ben tahmin etmiştim senin doktora gideceğini forumda da tekrar göremedim dolaysıyla birşey de yazmadımm:) maşallah maşallah dönüyordu değil mi bebeğin? çok tatlı oluyormuş insanın kendi bebeği ya:) allaha şükürler olsun:) e ama şimdi ben ne yapacağım??? hiç vaktim yok ki benim ayy bende öğreneyim cinsiyetini hemen buraya yazarım zaten:)ama senin adına çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin maşallah bebişe de maşallaahhhhh

inşallah:) kan tahlili yaptırdın mı?

Sabah gidicem tahlil için sağlık ocağından gebelik takibi için çağırdılar cumarteside kendi doğum doktoruma gidicem eşimle kızımında aşısı var ikisi bir arada çıkıcak belki daha bebek bile değil ama o yuvarlak şekli bile ultrasonda görücek olmak beni çok heyecanlandırıyor hayırlısı inşallah

kızlar aranızda hiç rahmine saniyelik bıçak batması gibi bir batma hisseden var mı?
bana arada oluyor.. durup dururken, kasık ağrısı falan değil ama.. böyle bir anda bir kaç saniye süren bir bıçak saplaması ve bitiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…