bende tahminen 7 haftalık hamileyim kızlar,yarın dr gidicem ozaman net öğreniim.benimki plansız oldu ilk etapta çok sinirim bozulsada şimdi onu bir an önce kucaklamak isitiyorum.çok değişik bir duygu.ilk kez kendimi değerli hissettim
teşekkür ederim hoşbulduk.
valla geçen salı günü öğrendim ve inanmadım.üst üste testler yaptım.ben bebek istemiyordum açıkçası.ilk gün ağladım.ama şimdi ona öyle alıştımki sürekli elimle seviyorum bebeğimi.o mucize benim için.ne kadarda aptallık etmişim,bebek gibi varmı:) hamileliğim iyi gibi ama ben antidepresan kullanıyodum epeydir,1 haftadır bıraktım bebek için,dengem alt üst oldu.başım dönüyor sürekli ve ağrıyor.onun dışında bişi yok henüz.ilk kez yarın dr gidicem.gidişatı ozaman öğrenirim inşallah.
oleyyyy bende varım cuma günü doktora gidecem artık tecrübelerimizi paylaşırız:)))
tatlım benim dün 5+2 di doktor keseyi gördü ama bebek daha görünmez tabi daha bizi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı ve bebeği görmek için.
ilk defa bi konuya bu kadar dahil oldum ama malesef kimse yok bu konuda, çok değişik duygular içindeyim benimle aynı duygularıyaşayanlarla paylaşmak istemiştim, herkes uyudu mu acaba? öğrendiğimden beri süreki internetteyim aslında bu kadarı bebeğe zararlı belkide ama ne bileyim ayrılamıyorum başından, isteyen herkese dua ediyorum, Rabbim kalbinizden geçenleri hakkınızda hayırlı kılsın inş.
selam kızlar sizin doğum ekime mi denk gelecek. 2012 ekim anneleri başlığımıza bekleriz...
tatlım bebeğin hayırlı olsun ben hep burdayımda buara işimçok pek giremiyorum kadınlar kulübüne bu arada devamlı turşu yiyorum ben kızlar ne hikmetse mideyi bozmazsam iyidir.
aşırı turşu tüketimi gebelikte zehirler. çok yemeni tavsiye etmemmmm...
super87 folik asiti neden bıraktın? bi zararını filan mı duydun? bende isteyerek hamile kalmam rağmen folik asit içesim hiç gelmedi, ceviz yiyorum balık yiyorum ama dr bugun folik asit verdi ille
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?