Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Aynen canım benimde o aklıma geldi benim valla 23 de en büyük akintim oldu başkada olmadı bir kaç gün kuruydu şimdi bu hafta iç camasirima azar leke şeklinde geliyor akıntı
Benimde gercekten simdi sana anlatayim sen yorumla 20 subat sabaha karsi kasik agrisiyla uyandim ve wc ye gittim uzayan akinti geldi elime tm yumurtluyorum dedim 19 da ve 21 de degerlendirdik sonra gun asiri devam ettik ama bu arada kupkuruydum derken 25 de tekrar uzayan akinti geldi elime 24 degerlendirmistik akinti geldikten hemen sonra tekrar degerlendirdik sonra tekrar kuruluk basladi ama dunden beri normal akinti geliyor

Çok güzel 2 akıntı da değerlendirmen senin için şans insalah tutmuştur canım
Akıntı bendede var da işte onu pek umursamıyorum adete yakın bende oluyor bende goyus ağrısı böyle hassas olsa tamam derim en büyük belirti bende o hamile kaldığımı zaman goyusler ime dokunamiuordm sızlıyordur resmen 10 gün geçsin bi yumurtlamadan sonra bakalım belirti başlar o zaman inşallah 2 gün daha geçsin belli olur goyusler büyüdü ama o zaten oluyor birde belirtiler başlarsa dediğim tamamdır
Ama benim bu ay hiç şansım yoktu o kdr araştırma yaptım yumurtlama gününü anlamak için ama bir hafta önce başlıyım dedim yumurtlamadan önce ama eşim hastaydı bende gripdim ama 23 yumurta günü kocaman parmak kadar kalın akıntı yi gördüm hatta şok oldum takip edince demek yakaladim şaşırdım degerlendirk bide bir gün sonrası başkada yok hahaha bu ay hastayız keyif yok

Ins ikimizinde tutmustur canim cok dua edelim
İnşallah canım benim beklemek güzel heyecanlı ama her ay denemekten sıkılıyor insan gerçekten piskolijikmen çöküyorsun birde düşük yaptım çok üzüldüm onada şuan etrafımda kuzenlerim akrabalarım hepsi hamile onların heyecanlı bekleyislerini kıyafet aldıklarını görünce banada gösterince çok üzülüyorum

Kesinlikle beklemek cok yoruyor insani benimde bir kimyasalim oldu gorumcemle 2 ay var aramizda o hemen ilk gece hamile kaldi simdi 7 aylik herkes bana soruyor sen neden yapmiyon diye sanki elimde olan bisey var

Kesinlikle beklemek cok yoruyor insani benimde bir kimyasalim oldu gorumcemle 2 ay var aramizda o hemen ilk gece hamile kaldi simdi 7 aylik herkes bana soruyor sen neden yapmiyon diye sanki elimde olan bisey var
Ewwt banada soruyorlar ben geçiştirmek içn yeni evliyiz durun 1 sene olsun bakarız diyorum yoksa düşünüyoruz desem her ay sorarlar o zamanda insanın morali bozuluyor olmadığında hayırlısı olsun gerçekten zor bir süreç beklemek yıpratıyor bizleri

Bende oyle diyorum ama heray bir akraba ariyor heray birine laf anlatiyorum neyse ins bu ay olur birbirimize dua edelim bu ay guzel haberleri verelim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…