Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Canim
hayırlı olsun cnm belliydi zaten bu arada belirtilerin var mıydı bahseder misin
Bir kaç gündür bel ağrım vardı. Goguslerim şişmişti ve damarlar görünür olmuştu. Vücut sıcaklığımda artış vardı. Onun dışında bir şey hissetmedim.

Canim

Bir kaç gündür bel ağrım vardı. Goguslerim şişmişti ve damarlar görünür olmuştu. Vücut sıcaklığımda artış vardı. Onun dışında bir şey hissetmedim.
Çok teşekkür ederim bu arada:)

Evet kızlar az günler kaldı varmı belirtisi olan? Bende hiç birşey yok 7 gün kaldı

bn 3 gün kala yaptım ama negatif o yuzden moraller alt üst bu ay da gitti sanırım

Sende nasıl belirtiler vardı canım hissetin mi birşeyler:)
Goguslerimde şişme vardı bel ağrısı ama pek fazla bi belirtim olmadı. Bir de normalde yüzümde pek sivilce olmazdı cildim biraz bozuldu ama hamilelikle alakali mi bilmiyorum.idrar testinde çıkmasa da kanda çıkabiliyor hemen umutsuzluğa kapilmayin:)

yumurtlama yazmanına göre sanki çıkmalı gibi düşündüm en azından silik çıkardı dii mi o yüzden yarın sabah yine yapacam umudum kalmasa da

yumurtlama yazmanına göre sanki çıkmalı gibi düşündüm en azından silik çıkardı dii mi o yüzden yarın sabah yine yapacam umudum kalmasa da
Dedigim gibi benim silik çıkmıştı ama arkadaşımın hiç çıkmadı. Dene bakalım buna olmazsa da diğer ay insallah olur:)

Anladım canım ne güzell bir duygu inşallah bizde yüzümüz Guler bu ay :))

Normal de okudum ne zaman tam yerleşme oluyor diye yumurtlama gününden 10 gün sonra embriyo ywrlesiuormus belirtiler 10 gün sonrasından başlarmış artık uzman olduk araştıra araştıra hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…