- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
hayırlı olsun cnm belliydi zaten bu arada belirtilerin var mıydı bahseder misinKızlar sonuç 109.76. Pozitif yaziyir:)
Bir kaç gündür bel ağrım vardı. Goguslerim şişmişti ve damarlar görünür olmuştu. Vücut sıcaklığımda artış vardı. Onun dışında bir şey hissetmedim.hayırlı olsun cnm belliydi zaten bu arada belirtilerin var mıydı bahseder misin
Çok teşekkür ederim bu arada:)Canim
Bir kaç gündür bel ağrım vardı. Goguslerim şişmişti ve damarlar görünür olmuştu. Vücut sıcaklığımda artış vardı. Onun dışında bir şey hissetmedim.
Cok teşekkür ederim.darısı isteyen herkesin başına:)Hayırlısı olsun canım senin adına çok sevindim sağlıklı bir şekilde umarım kucağına alırsın
Erken yapmissin canım hemen üzülme belki hamilesindirbn 3 gün kala yaptım ama negatif o yuzden moraller alt üst bu ay da gitti sanırım
bn 3 gün kala yaptım ama negatif o yuzden moraller alt üst bu ay da gitti sanırım[/QUOTE
Anladım canım yinede günün geçmeden böyle düşünme vardır belkigeç döllenme ihtimali yok o yuzden belki belli olur diye düşünmüştüm
Sende nasıl belirtiler vardı canım hissetin mi birşeyler:)Canim benim arkadaşla regle 2 3 gün kala yapmıştı negatif çıkmıştı. Ama daha sonra kanda pozitif çıktı erken olabilir.
Goguslerimde şişme vardı bel ağrısı ama pek fazla bi belirtim olmadı. Bir de normalde yüzümde pek sivilce olmazdı cildim biraz bozuldu ama hamilelikle alakali mi bilmiyorum.idrar testinde çıkmasa da kanda çıkabiliyor hemen umutsuzluğa kapilmayin:)Sende nasıl belirtiler vardı canım hissetin mi birşeyler:)
yumurtlama yazmanına göre sanki çıkmalı gibi düşündüm en azından silik çıkardı dii mi o yüzden yarın sabah yine yapacam umudum kalmasa daGoguslerimde şişme vardı bel ağrısı ama pek fazla bi belirtim olmadı. Bir de normalde yüzümde pek sivilce olmazdı cildim biraz bozuldu ama hamilelikle alakali mi bilmiyorum.idrar testinde çıkmasa da kanda çıkabiliyor hemen umutsuzluğa kapilmayin:)
Dedigim gibi benim silik çıkmıştı ama arkadaşımın hiç çıkmadı. Dene bakalım buna olmazsa da diğer ay insallah olur:)yumurtlama yazmanına göre sanki çıkmalı gibi düşündüm en azından silik çıkardı dii mi o yüzden yarın sabah yine yapacam umudum kalmasa da
Anladım canım ne güzell bir duygu inşallah bizde yüzümüz Guler bu ay :))Goguslerimde şişme vardı bel ağrısı ama pek fazla bi belirtim olmadı. Bir de normalde yüzümde pek sivilce olmazdı cildim biraz bozuldu ama hamilelikle alakali mi bilmiyorum.idrar testinde çıkmasa da kanda çıkabiliyor hemen umutsuzluğa kapilmayin:)
Amin insallah. Çok kafaya takınca da olmuyor bence.Anladım canım ne güzell bir duygu inşallah bizde yüzümüz Guler bu ay :))
hayırlısı diyeyim baska care yok. senın yumurtlama tarihini biliyor musunDedigim gibi benim silik çıkmıştı ama arkadaşımın hiç çıkmadı. Dene bakalım buna olmazsa da diğer ay insallah olur:)
16 17 Şubat gibiydi sanırım canım.hayırlısı diyeyim baska care yok. senın yumurtlama tarihini biliyor musun
Normal de okudum ne zaman tam yerleşme oluyor diye yumurtlama gününden 10 gün sonra embriyo ywrlesiuormus belirtiler 10 gün sonrasından başlarmış artık uzman olduk araştıra araştıra hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?