Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım maydonoz içme.. düşük vs. yapıyor.. ama incir ve tarçın kuru yap.. maydonoz u hemen bırak.... ben yemeklerde bile kullanmıyorum..

selam kızlar. benimde adet tarihim 2 mart ama hala olmadı. sabırsızım ama test yapmayada korkuyorum.cumartesiyi bekliyecem

kızlar bugün doktara gittim yumurtam çatlamış artık hayırlısı pazartesi 22. günüm olacak doktor kanda gebelik testi yapalım dedi ALLAH IM hayırlısı

selam kızlar. benimde adet tarihim 2 mart ama hala olmadı. sabırsızım ama test yapmayada korkuyorum.cumartesiyi bekliyecem

cnm bnmde 2 marttı bende olmadım daha ne gibi belirtliler var sende bnm ara ara belim ve kasıklarım ağrıyo göğsüm sızlıyo ve heran adet olcakmışım gibiyim lavaboya zırt pırt gidip bakıyorum varmı bişey diye..

evet çok etkisi var... terenın de etkisi çok... kısa süre yemeye ara verın kızlar... ve çok az miktarda nane ve kekık kullanın...

canım sen test yapmıştın değil mi

kızlar belli donemlerde yumurtlama dönemlerınde de turşu, sirke, ekşi yı yemegın... onlar bebek oluşumunu zorlaştırıyor...

bende çok severek yıyordum.. ama belli süredir ara verdım.. fazla fazla marul yiyorum...

ya nasıl durabiliyorsunuz ben pazartesi yaptırıcam daha adetime 6 gün varken bile yapmadan iyi dayanıyorsun

cnm bnm geçen ayda 5 gün gecikmem oldu testte yaptım 2 gün geçtikten sonra tek çizgiyi görmek baya moralimi bozu bu seferde bekleyeyim dedim
pzt ye kadar gelmezse inş test yapıcam..ama heran olcak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…