slm kızlar...
slm arkadaşlar nasılsınız birşey soracam 3gündür maydonoz suyu içiyorum adet görüyorum ama bir hafta içecem bir sorun olurmu acaba 10günüde sogan suyuna başlayacam yalnız benim yumurtalıklarda adedimde bir sorun yok hormon testi yaptırdım birşey cıkmadı iyi dedi doktor inçir kürümü yapsam karar veremedim bir bilginiz varsa yazarmısınız öptüm
canım maydonoz içme.. düşük vs. yapıyor.. ama incir ve tarçın kuru yap.. maydonoz u hemen bırak.... ben yemeklerde bile kullanmıyorum..
selam kızlar. benimde adet tarihim 2 mart ama hala olmadı. sabırsızım ama test yapmayada korkuyorum.cumartesiyi bekliyecem
kızlar bugün doktara gittim yumurtam çatlamış artık hayırlısı pazartesi 22. günüm olacak doktor kanda gebelik testi yapalım dedi ALLAH IM hayırlısı
cnm bnmde 2 marttı bende olmadım daha ne gibi belirtliler var sende bnm ara ara belim ve kasıklarım ağrıyo göğsüm sızlıyo ve heran adet olcakmışım gibiyim lavaboya zırt pırt gidip bakıyorum varmı bişey diye..
canım sen test yapmıştın değil mi
evet çok etkisi var... terenın de etkisi çok... kısa süre yemeye ara verın kızlar... ve çok az miktarda nane ve kekık kullanın...
bu ay hem klomen hemde bal-tarçın-çörekotu yaptımbaya yumurtam oldu umarım bebiş gelir
yok canım yapmadım
ya nasıl durabiliyorsunuz ben pazartesi yaptırıcam daha adetime 6 gün varken bile yapmadan iyi dayanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?