Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kızlar hemen pes ediyosunuz moraller yüksek Allatan ümit kesilmezz hiç bi zaman ben dede hafifi mide bulantıları başladı adetim yaklaştı ama hiç bi belirti yokk bakalım hayırlısıı

selamlar herkese; haftaya çarşamba adet günüm, adetin 3 günü doktora gideceğim 8 aydır olmuyor. eğer tedavi olmam gerkemiyorsa nisan ayı itibariyle bende kürler felan daha çok uğraşmaya başlayacağım inş br sorun çıkmaz hem sizlerde hem bende ...

29 marta yazabilirsin beni askmesk ya bu arada benim kasıklarım ağırıyor sanki adet olacakmışım gibi ya neden olabilir offf:çok üzgünüm:

Merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum.Ben bu ayın 12sinde hastalanmayı bekliyorum, 8 aydır mutlu haberi almaya çalışıyorum, sabretmeyi öğreniyorum..

arkadaşlar bugün geldi benimkiler.rahatladım valla....ama az az oluyo.bi garip.belki yarına çoğalır.ben üçüncü gün doktora gitmeyi düşünüyorum.yumurta takibi isticem.benim pek bilgim yok ama bir ilaç veriyorlarmış arkadaş söyledi klomen di yanlış hatırlamıyorsam.nasıl bir ilaç bu yan etkisi falan varmı.bilgilendirirseniz sevinirim....ilaç içmeden yumurta takibi olmuyor mu????

Son düzenleme:
slm arkadaşlar nasılsınız birşey soracam 3gündür maydonoz suyu içiyorum adet görüyorum ama bir hafta içecem bir sorun olurmu acaba 10günüde sogan suyuna başlayacam yalnız benim yumurtalıklarda adedimde bir sorun yok hormon testi yaptırdım birşey cıkmadı iyi dedi doktor inçir kürümü yapsam karar veremedim bir bilginiz varsa yazarmısınız öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…