Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

cnm benide hamilelerimiz listesine yazabilirsibn:))))
tebrikler cnm hayırlı olsun saglıkla kucakla inş olumunekankayizsmile
canım tebrik ederim hayırlı olsun bebişin....:CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizim içinde dua et olurmu bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay ilk defa tedaviye başladım...

Rabbim sanada tez zamanda verir inş canımsın Şeniz :1hug:
kalbini ferah tut iyi şeyler düşün olcak diye güzel bak tutar inş yerimseniben :Saruboceq:

canım tebrik ederim hayırlı olsun bebişin....:CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizim içinde dua et olurmu bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay ilk defa tedaviye başladım...
nasılsın canım bende taşindım zor ve yorucu gecti inşallah tedavin cevap verir sendende güzel haberler alırız benim cinsiyette erkek şimdilik herşey yolunda allah isteyen herkeze nasip etsin

burada kimsecikler kalmamış.kızlar ne yaptınızmerak ettim.benim doğumuma 1 ay kaldı.oğlum olacak..

Bundan neredeyse 20 ay once yazmisim buraya,2. Cizgiyi gordum acaba hamile miyi mdiye size sormusum. Ah ne kadar duygulandim. Simdi guzel oglum misil misil uyuyor yataginda. Gecen ay 1. Yasini kutladik. Allah herkese anne olmayi nasip etsin. Hepimizin cocugunu sakinsin, korusun.

herkese slm, herkes orda mı bilmiyorum ama yine de yazıyım :)
konu başlığını görünce ben de ben de dedim bi baktım ki msj tarihi 2008miş :)
olsun sene 2013 ve sorunlar devam ediyor
ben de bu subat sonu mart başı hamile olmayı Allahtan niyaz ediyorum
dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…