Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ben 2 senedir taktım yemn ederim tam pess ettim hiç meraklanmadım da.başım döndü de öyle öğrendim

kızlar bakın hergün yumurta yiyin ve süt çin lütfen ...folik asit aln birazda kocnızla ders gibi değilde aşk yapınca inanın oluyor

ben hepsini yıyorum... gece gunduz farketmıyor... çok acıkıyorum zaten.. süt peynır, yogurt dayanmıyor bana

ben o ilacı almıyorum.. onun yerıne isbanak, marul, yeşil yapraklı şeyleri yiyorum...

canım kime sorarsan sor ssk doktorları hariç sana o ilcı vereccek ve hamiş olacakın ilacı bebek beyni gelişimi ve anne hücre yenilemesin yapıyor .yeni hücreler demek taptaze yumurta demek inan bnavereliniortak

eğer oluyorsa o gün o an yaparsan nokta atışı olur.bizdeki yumurtalar çokkısa süre dayanıyor o anı yakalamak önemli

eşine fındık fıstık havlıcan tozu ve blı karıştır yedir sen adetken berber olmadan önce kesinlikle duşa grmr oda sennde o dar antalon giymesin spermleri etkiler .beraber olacağınızdan 10 dak önce ona kahve içir bu sperm hareketliliini sağlar ve en önemli si de beraber olduktan sonra 2 saat beline yastık koy ve sabah ıkan bu kadar cnm

eşim onları bol yıyor zaten... ben salon masasının üstune süslü puslu değişik çerezlik aldım... dolduruyorum içini, fındık, cevız, kayısı, kuru uzum, yaban mersını vs... girip çıkarken bıtırıyor... bol bol yıyor...

kızlar selammm.....
bakıyorum da bir gün gelmedim unutmuşsunuz beni:a015:zaten çok moralim bozuk:çok üzgünüm:bizim işyerinde sekreter arkadaş evleneli daha üç ay oldu ve eşi başka şehirde üç aydır toplam beş kere gelmiştir yanına:çok üzgünüm:ve dün test yaptık kız hamile:çok üzgünüm:inanamıyorum yaa.....
millet üç ayda kocasıyla beş kere bir araya geliyor hamile kalıyor hemen:çok üzgünüm:bizde gününü saatini hesaplıyoruz tık yok.....bu nasıl adalet...

artık anne olmak istiyorum.. çok sıkıyorum evde.... ben de üzgunum.. ama çok üzülme çaliş nursa

canım kırmızıları gören herkes krıze girdi.. moreller bozuk.. çalişmalar başlasın bır...işte o zmana yenıden gelir herkes.. şu an hapsi adet oldu... üzgünler.. üzgunuz... üzgunüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…