nursa ne kadar süredir çalişma var senın...
günaydın kızlar moral bozmak yok lütfen inanç çok önemli bence..hamile kalacağımıza inanalım inş olacak..
ben halen regl olmadım ama dediğim gibi 2 gündür ha oldum ha olcam diyip duruyorum bakalım..
slm kıslarrr :hulya:
nursa unutmak degil cnm adet görenleroldu moraller sıfıra indi azcık kendini toplasınlar gelirler :1hug:
Haklısın o kadar moralim bozuk ki...
canım ben de aynı durumdayım, sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun? ben artık dayanamıyacagım yarın sabah yapmaya karar verdımmmm eyvahedigeldismile.
ne dersın, cok kararsızım
arkadaşlar ben de hala beklemedeyim...
bakalım belki yarın hast. gider test yaparım...
yapsam mı acaba????CADIARZU
evet benimde çok bozuk moralim.yarın doktora gidicem.bişey sormak istiyorum biliyorsanız cevap verirmisiniz yumurta takibi için illa ilaç mı kullanmak gerekiyor?ben ilaç kullanmak istemiyorum şimdilik
yarın belki bi idrer testi alırım dayanamayıp...
Daha önce hiç yaptırmadım canım bilmiyorum ama yumurtaların gelişmesi için ilaç kullananlar var kist yaptığı için kullanmaya çekiniyorum...
Günün geçtiyse yap bekleme bence daha çok stres olursun.
evet ya bende o yüzden kullanmak istemiyorum.ne yapıcam bakalım doktora söylerim içmek istemiyorum diye..bide öyle az adet oluyorum ki bugün 2.günü ama hiç ped kirlenmedi...neden acaba
evet ya bende o yüzden kullanmak istemiyorum.ne yapıcam bakalım doktora söylerim içmek istemiyorum diye..bide öyle az adet oluyorum ki bugün 2.günü ama hiç ped kirlenmedi...neden acaba
yarın bi test alıyorum ozmn inş..bana dua edin kızlar lütfen inş çift çizgi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?