Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

günaydın kızlar moral bozmak yok lütfen inanç çok önemli bence..hamile kalacağımıza inanalım inş olacak..
ben halen regl olmadım ama dediğim gibi 2 gündür ha oldum ha olcam diyip duruyorum bakalım..

günaydın kızlar moral bozmak yok lütfen inanç çok önemli bence..hamile kalacağımıza inanalım inş olacak..
ben halen regl olmadım ama dediğim gibi 2 gündür ha oldum ha olcam diyip duruyorum bakalım..

canım ben de aynı durumdayım, sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun? ben artık dayanamıyacagım yarın sabah yapmaya karar verdımmmm eyvahedigeldismile.

ne dersın, cok kararsızım

slm kıslarrr :hulya:
nursa unutmak degil cnm adet görenleroldu moraller sıfıra indi azcık kendini toplasınlar gelirler :1hug:

naber kıslarrr 9u adet ama hiç belirti yok mide bulantım var göğüsümde ağrı var acaba şüphelensem mi gününe kadar beklesem mii ne zormuş ya beklemekkk

arkadaşlar ben de hala beklemedeyim...

bakalım belki yarın hast. gider test yaparım...

yapsam mı acaba????CADIARZU

Haklısın o kadar moralim bozuk ki...

evet benimde çok bozuk moralim.yarın doktora gidicem.bişey sormak istiyorum biliyorsanız cevap verirmisiniz yumurta takibi için illa ilaç mı kullanmak gerekiyor?ben ilaç kullanmak istemiyorum şimdilik

canım ben de aynı durumdayım, sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun? ben artık dayanamıyacagım yarın sabah yapmaya karar verdımmmm eyvahedigeldismile.

ne dersın, cok kararsızım

ben bikaç gün daha beklemeyi düşünüyorum cnm..

evet benimde çok bozuk moralim.yarın doktora gidicem.bişey sormak istiyorum biliyorsanız cevap verirmisiniz yumurta takibi için illa ilaç mı kullanmak gerekiyor?ben ilaç kullanmak istemiyorum şimdilik

Daha önce hiç yaptırmadım canım bilmiyorum ama yumurtaların gelişmesi için ilaç kullananlar var kist yaptığı için kullanmaya çekiniyorum...

Daha önce hiç yaptırmadım canım bilmiyorum ama yumurtaların gelişmesi için ilaç kullananlar var kist yaptığı için kullanmaya çekiniyorum...

evet ya bende o yüzden kullanmak istemiyorum.ne yapıcam bakalım doktora söylerim içmek istemiyorum diye..bide öyle az adet oluyorum ki bugün 2.günü ama hiç ped kirlenmedi...neden acaba

evet ya bende o yüzden kullanmak istemiyorum.ne yapıcam bakalım doktora söylerim içmek istemiyorum diye..bide öyle az adet oluyorum ki bugün 2.günü ama hiç ped kirlenmedi...neden acaba

bende geçen ay öyle oldu ilk iki gün çok azdı sonra 3.gün çoğaldı zaten 4. günde bitti

ben bi arkadaşa gidiyorum bayanlar..sonra görüşürüz inş

Bendede aynı sorun var adetim sabah bitti.Doktor bir sorun yok demişti.Klomen kullananlarda çoğul doğum,düşük oranında artış,yumurtalık kistleri yan etki olarak görülebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…