Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

slm kızlar,adetime 5-6 gün kaldı,bugun test yaptım ama negatif çiktı mafoldumben onceden adetim gelmeden yapardım ve silik bile olsa çikardı,bu ay gene bebiş yok

yok canım tek kişiye cvp veriyorum sonra gönderiyorum bidaha sayfaya dönüp diğerine cvp vereiyorum aynı anda 3 4kişiye cvp veriliyo ya onu diyorum umarım anlata bilmişimdir:)

canım cvplamak istediğin msjların altında alıntı yapın yanında MQ yazan yerlere bas seçiliyo onlar sonra okumaya devam et cevap vermek istediğin son msja gelince alıntı yap de hepsine birden cvp yazabilirsin karışık oldu ama deneyerek bulursun canım..

Son düzenleme:
slm kızlar,adetime 5-6 gün kaldı,bugun test yaptım ama negatif çiktı mafoldumben onceden adetim gelmeden yapardım ve silik bile olsa çikardı,bu ay gene bebiş yok

ahh be canım bukadar erken çıkmaz üzülme boşuna günün geçince bile çıkmadığı oluyor...

HAMİLELERİMİZ....

ufkummm ................ 19 şubat
white_dreams87 .... ...18 şubat
moondance .............. 12 şubat

MART

bilgesu05..............2 mart ?????
rüzgarim...............2 mart ?????
esesh...................2 mart ?????
zynpece................3 mart ?????
helena ..................4 mart ?????
cns22 ...................5 mart ????? beklemede
bebişkom ..............5 mart ?????
aysima04 ............ .6 mart ?????
neva_ ....................6 mart ?????
nursevde ................6 mart ?????
askmeleği.. ............7 mart ????? beklemede
yusnes................ ..7 mart beklemede idrar testi pozitif kan testi ?????
elif_34_ ..................8 mart ???????
lilyumane ...............8 mart ?????? beklemede
nur_89 ...................10 mart
yumurcek ..............10 mart
ayisiğiii...................12 mart
rebeca4 ..................12 mart
ebruli22 ..................13 mart
askmesk ................13 mart
melike_ecesuu.........14 mart
karakaya ............ ....15 mart
35. ay .....................15 mart
qadife ......................15 mart
dolunay... ................16 mart
pison .......................16 mart
ktg............................17 mart
selennur ............. .....18 mart
yabangül ..................19 mart
d_kupcu ...................19 mart
EMOS8935 .............. 19 mart
integral0027...............19 mart
nurun ........................20 mart
gunebkn ....................21 mart
XTATLIKIZ .................21 mart
nursa2009 .................23 mart
loituma..................... 23 mart
mihrace05 ................23 mart
asenamm ........... .....25 mart
nurmeh ....................25 mart
hilal44 ......................28 mart
zerray ......................29 mart
leda961.....................31 mart
too_be .....................??????
dyg_6 ...................... ??????
bynkutluay .................?????
g.erkl ........................??????
ronya.........................?????

NİSAN

pelinsee .............. .1 nisan
bayinerdem............1 nisan
belinay_85 ............1 nisan
astar .....................2 nisan
tilsim2 ..................??????
mız mız ................???????
bsbirkin.................?????

sabahın köründe doktora gitmek için erken kalktım otobüste süründüm sonra kanı verdim doktorun yanındaki kıza ne zaman alırız dedim öğleden sonra sonra dedi çooook merek deiyorum önce öğrenemezmiyim diyince 11:30 aryın dedi tabi bende büyük heyecenla aradım kız hastanedek makinalar bozul du akşama doğru arayın dedi tabi ben akşama kadar 5 kere aradım

sonuç ne oldu canım

slm kızlar banada 1 hafta kaldı hayırlı haberler vermek nasip olur inşallahhhh

ahh be canım bukadar erken çıkmaz üzülme boşuna günün geçince bile çıkmadığı oluyor...

evet yanımda bir arkadaşim geldi,bende 2 test vardı,o bana dediki ben geçen ayın 14unde sadece bir gün adet gördüm sonra kesildi,ben ona dedim test yap,gittim testi getirdim zorla yaptırdım,testler ucuz 2tl yaptı bekledik çok silik bir çizgi çiktı,adeti okadar gecikti,sadece silik çiktı,benim 2nci çizgi parlak beyaz kaydirigubbakcemile3,acaba bu ucuz testler ilaki adetin 1 ay geçicek sonra mı çikacak

neyse kız en sonunda yarın arayın dedi akşam işten geldim eşimle dayanamadık hastaneye gittik makinalar yeni düzelmiş rica ettik sonuca hemen bakın diye tamam biz sizi arrız dediler az önce aradılar bt hcg 0 - progesteron 49 dedi tabi hemen doktoru aradım pregesteron süper harika bir yumurta dedi bt hcg için biraz daha bekleyelim cumartesi bir daha yapalım dedi ya sinir oldum o zaman bugün yapmasaydık şimdi ne var ne de yok psikolojisine girebildim arada kaldım sinir oldum

sen takılma bunlara idrar testlerinin markasına göre değişiyo bendede silik çıktı geçen ay 3 gün kala adete ama adet oldum.bekleyemiyosan kan testi yaptır kesin sonuç alırsın..

peregesteronum şimdiye kadar en çok 17 çıkmıştı bende 49 duyunca çok şaşırdım ama ben testi rahatlamak için yapmayı çok istiyordum kafam böyle daha çok karıştı

üzülme canım ya inş haftaya hamile olduğun haberinni alırsın canım

sen takılma bunlara idrar testlerinin markasına göre değişiyo bendede silik çıktı geçen ay 3 gün kala adete ama adet oldum.bekleyemiyosan kan testi yaptır kesin sonuç alırsın..

beklıyecam ya,bende da boyle oldu ama bebiş tutunamadı,kimyasal gebeliktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…