Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Herkese Günaydınlar....
8 Mart dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar...

buaradfa beni 2 Nisan'a yazabilirmisiniz.. ben de hastalandım.

günaydın cnm seninde kadınlar günün kutlu olsun ve tüm kadınların tabii..
bende adetimin 2.günündeyim müthiş sancılı bi adet dönemi geçiriyorum
bi dahaki aya kendimi hiç dinlemicem çünkü bütün hamilelik belirtisi sandığım şeyler adet belirtisiymiş...

8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsunn güzel bir yıl gecirmeniz temennisiyleeeeee

gunaydın kızlar....ELAZIG da deprem oldu.. geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.. ölenlere allah rahme eylesin.. zor... üzüldüm...

merhaba kaydirigubbakcemile2
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun a.s.

selam kızlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.hiç umutlanmıyorum.gecikebilir diye...

Selam kızlar kaynatmışsınız ben yokken bakıyorum daohaoldumsmile
benim bugün adetimin 14.günü ve vajinal ultrasona girdim bugün.Sağda 20 mm ve solda 21 mm olmak üzere iki tane yumurtam oluşmuşopuyorumnanaktan Doktorum bugün yarın çatlar dedi.Bu günleri iyi değerlendirmem gerekiyormuş yerimseniben bu dördüncü ayım eğer bu ayda olmazsa hsg çektirmeyi düşünüyorum :Saruboceq:

listede 9 mart yazıyo adet tarihin ben ondan silik çizgiye inanma dedim ma günün 3 gün geçmişse büyük ihtimal hamilesin...yaşasın bi hamilemiz daha oluyoo...demekki çok çalışmakla olmuyomuş sadece...

evet ben biraz daha geç yazdırdım zaten normaldede diğer adet tarihimden 1 veya 5 gün önce olurumm hayırlısı biraz daha zaman geçsin öle kan testi yaptıracamm çok heyecanlıyım negatif yazısını görmeye cesaretim yok zatenn

nursa canım teşekkür ederimm ama daha test yaptırmadımm kan testii 2 gün daha geçsinn ölee kusura bakmayın ben bana yazanlara aynı anda cvp vewremiyorum çünkü nasıl yapıldığını bilmyorumm

yusnes cevap verrmek istediğini hemen kişinin yazısının altında "alıntı yap" diye punto var.. oraya bas.. kişinin sorusunu görürsun.. hiç silmeden altına cavapı yaz. gönder.. umarım anlatabilmişimdir

selam kızlart bişey sorucam ben size yaa
geçenlerdede demiştim ya doktor bana adetinin 3.günü gel demişti diye başlangıç günümü 1 kabul ederekmi yani dün başladu dün 1 bugun 2 ve yarın 3 yarınmı gidicem bitmeden yani..yoksa bittikten 3 gün sonramı..

günüm geçti ama ben genede geç gidecem psikolojik olmasın diyorum işte ölee

yok canım tek kişiye cvp veriyorum sonra gönderiyorum bidaha sayfaya dönüp diğerine cvp vereiyorum aynı anda 3 4kişiye cvp veriliyo ya onu diyorum umarım anlata bilmişimdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…