kızlar yaptım testi.tek çizgi....gerçi daha 2 gün geçti ama adet belirtisi yok bende o yüzden umutlanmıştım
4 gün falan var hiç belirti yok önceden adet olmdan önce göğsüm ağrırdı şimdi oda yok belki geç olucam ondan ağrılar başlamadı ama hiç hamilelik belirtisi yok çünkü hamile değilim biliyorum ...neyse ya siz bana bakmayın ben kafayı yedim son günlerde((((
sakın üzülme 2 gün daha bekle sabah ilk idrarla yap bhcg yükselmemiş olabilir daha...
canım üzülme sen de bebek için çalışmalara yeni başladın değil mi?o yüzden daha yeniyiz.şimdiden sıkıntıya girme
aslında üzülmedim.ilk denememdi daha
mrb.kızlar nasılsınız,ben adet olacam galiba,hamilelikten once ilk belirtiler akıntıdır,ama bende akıntı yok ki. :gitme:
canım sen kimyasal düşük yaşamıştın degilmimrb.kızlar nasılsınız,ben adet olacam galiba,hamilelikten once ilk belirtiler akıntıdır,ama bende akıntı yok ki. :gitme:
canım nasılsın bende dizileri izlemeye calışıyorum şimdide küçük kadınlar başlayacak koca aldı kumandayı eline bakalım nasıl izleyecem şimdi başlar sıkıldım senin dezilerinden diye:))))illa akıntı ocak diye birşry yokki..
canım sence kimyasal gebelik yaşayanın tüpleri tıkalı olma ihtimali varmıdırsakın üzülme 2 gün daha bekle sabah ilk idrarla yap bhcg yükselmemiş olabilir daha...
benim internet sınırlı canım izleyemiyorum kisonra internetten izle canım.. daha rahat oluyor.. hiç kesilmiyor... dizi
canım nasılsın bende dizileri izlemeye calışıyorum şimdide küçük kadınlar başlayacak koca aldı kumandayı eline bakalım nasıl izleyecem şimdi başlar sıkıldım senin dezilerinden diye:))))
canım sence kimyasal gebelik yaşayanın tüpleri tıkalı olma ihtimali varmıdır
benim internet sınırlı canım izleyemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?