Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım üzülme sen de bebek için çalışmalara yeni başladın değil mi?o yüzden daha yeniyiz.şimdiden sıkıntıya girme

hayırlısı canım inş birşeyin yoktur.bende 5 cm lik myom var.doktorlar hamileliğe engel olmadığını söylediler.bakalım bu sorun yaratmaz inş.

mrb.kızlar nasılsınız,ben adet olacam galiba,hamilelikten once ilk belirtiler akıntıdır,ama bende akıntı yok ki. :gitme:

benımde bu ay ikinci denemem.. ama olsun diye hepimiz umutla bekliyoruz.. aceleciyiz hepimiz....:)))

canım nasılsın bende dizileri izlemeye calışıyorum şimdide küçük kadınlar başlayacak koca aldı kumandayı eline bakalım nasıl izleyecem şimdi başlar sıkıldım senin dezilerinden diye:))))

bende dizilere bakıyom valla benimki gececi olduğu için uyuyo 11 de işe gitcek kumandayı kaptırmam ben :))

ben asla eşimle dizi vs. izlemem... sürekli açık olan bir haber kanalı vardır.. ve hiç kumandaya dokunmam... hatta kapatırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…