Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

midem bulanıyor ve ağrıyor parmağımı göbek deliğine koyuyorsun atması gerekiyor ama ses yok ses aynı kalp atar gibi midemin oralardan geliyor

yok canım be benimde aynı göbek düşmesi çok ağır bişey kaldırırsan olur karnın çok ağrır midenle alakası yok.sen evham yapmışsın psikolojiktir canım takam geçer...

midem bulanıyor ve ağrıyor parmağımı göbek deliğine koyuyorsun atması gerekiyor ama ses yok ses aynı kalp atar gibi midemin oralardan geliyor

bak guzelım göbek duşarmiş krın ağrısı falan yaparmış sırt ustu yat elıne ip al eşine goben delınden meme uclarına kadar olctur hangı taraf eksıkse otarafın kolun dan tutup sırtına alır gıbı bırıde ayağından tutacak 3 falan yapacak boyle yeıne gelıyormuş anlamadın bırşey olursa sor

diğerlerinde referans yazmıyordu o yüzden anlayamadım cnm neyse artık yrn gidicem doktora bi gün daha sabrederim bişiy olmaz:)
saolun kızlar..

slm kızlar nasılsınız?uzun süredir uğrayamadım hepınızı çok özledım.
bu arada ben bebeğimin ilk kalp atışını duydum. bende kan pıhtılaşması oldugundan iğnelerime de basladım.
bulantım çok ama böylesıne can kurban.rabbım herkese yasatsın

naber kıslar ben hala sağlık ocağına gitmedim çünkü şubat 28 çektiği için adet dönemleri karışabilirmişş biraz daha bekliyorum bide lekem var yaa off moralim bozulduu

slm mirmirmirmir
offf dün cok sancılandım hala hastayım :1no2:
ameliyat oldum daha yeni bişe oldu ama anlamadım rahatsızlandım :çok üzgünüm:
yedigim bişe dokundu yada üşüttüm sanırım :bbo:
Rabbim saglık versin önce kıslar hersey olur sonra hayırlısını dileyin a.s
naber kıslar ben hala sağlık ocağına gitmedim çünkü şubat 28 çektiği için adet dönemleri karışabilirmişş biraz daha bekliyorum bide lekem var yaa off moralim bozulduu

üzülme cnm bu ay olmadıysa diger ay inş :teselli:
gelcek bebeklerimiz inş

slm kızlar bugün deprosyandayım evden çıkmadım.adetimin 2.günü ve canım çok sıkkın.kayınvaldem adet olduğumu öğreninceüzüldü galiba pek belli etmedi ama ben anladım..ya onlarda torun istiyor artık ben onlara torun verememiyorumbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…