O ağız hareketini o yapardı hep bana ama şimdi yapmıyor biz hamile oluncada çok ararlar bizi
geçenlerde , bak ben hamile kalana kadar tempoyu bozma.ben hamile kaldıktan sonra en az 2 sene rahatsın.sık az daha dişini dedim.küstü(
Niye küstü 2 sene yapmıcanmı sandı acabageçenlerde , bak ben hamile kalana kadar tempoyu bozma.ben hamile kaldıktan sonra en az 2 sene rahatsın.sık az daha dişini dedim.küstü(
Gelecek inşallah o günler
Haaa oda güzel, onu hep eşim yapıyor bana kıçını dönüyor yanlız bütün özel hayatımız deşifre oldu valla reziliz biz:) sen beni kullanıyosun diyo eşim işin bitince kıçımı dönüp uyuyom da :))sırnaşık şey
Evet canım dua edelim bence olacak içime doğuyorinşallah bu gece dua edelim birbirimiz ve tüm isteyenler için uyumadan önce düşleyelim inşallah olur diye..
Haaa oda güzel, onu hep eşim yapıyor bana kıçını dönüyor yanlız bütün özel hayatımız deşifre oldu valla reziliz biz
Olmayız heralde yakınlarımıza söylemedikten ve burda gerçek adımızı söylemedikten sonrasorma sorma inşallah deşifre olmayız böle rumuzlarla sanal sanal konuşuyoruz ama..:tomato:
Sorma canım ya önce bende nokta atışı umursamadan yaptım öylesine denedik hamile oldum ama kimyasal gebelik yaşadım düştü yani şimdi onu hissedince bende piskopata bağladım valla sormaonlarda kendince haklı insanın yapacağı varsa da yapmaz yaa psikopata bağladım artık sanki o gün yapsam olacamış da ben yapmadğım için olmamış gibi geliyo nokta atışı yapanlara bi imreniyom ki sorma 1 kerede tutturuyo millet...
Sende haklısın o zamanda zaman geçiyor yaniben onu yanlış anlamışım.olayları kasmadan akışına bırakırsak herşey daha iyi olurmuş.görev mantığıyla olmamalıymış.onun dediği gibi olurda da ohooooo ayda 1-2 anca.o zaman da bebek nasıl olacak onu demiyo ama.
onlarda kendince haklı insanın yapacağı varsa da yapmaz yaa psikopata bağladım artık sanki o gün yapsam olacamış da ben yapmadğım için olmamış gibi geliyo nokta atışı yapanlara bi imreniyom ki sorma 1 kerede tutturuyo millet...
Olabilir he bizim tanıdıklarımızda gizliyordur demi mesela biz birbirimiz tanırmışız gizlermişiz ama burdan anlamazmışızo zaman rahatız zaten benden başka tanıdığım yok kk da takılan yada onlar da gizliyoo hahayyyyyyyyy
Ben ilk nişan aldığımda yumurtlama tarihime göre internetten bakarak yaptım oldu ama iyi alamadım galiba bebek düştü delikafaduldenay evet yaa.mübarekler nasıl nişan alıyorlarsa tek seferde.bu nasıl iş yaa.beceriksiz miyim neyim yaa.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?