İyiyiz canım benimde reglim bitti ama yumurtlama günümü bekliyorum çalışmalar için..iyi akşamlar hanımlar.nasılsınız?benim karın ağrım bugün de devam ediyor.ıvrıldı yatyorum şimdiokul d yorucuydu bugün..sizler naptınız?
2 gündür şeytan dürtüyor kalk bi test al da yap diye.zor tutuyorum kendimi.çünkü daha 12 gün var reglime.çalışmaktan da olabilir bu be ve kasık ağrılarım diye de tutuyorum biraz kendimi.[
tut bi hafta daha o zaman çok erken çünkü daha...
Öylemi benim kocam çok üşengeç olmazsa onun yüzünden o zaman :)))
valla benimlki de.tecavüzcü coşkunun dişi versiyonu gibi oldum bu aralar.ama kendim için değil.kendimi düşünüyorsam ne olayım.herşey bebişler için.
2 gündür şeytan dürtüyor kalk bi test al da yap diye.zor tutuyorum kendimi.çünkü daha 12 gün var reglime.çalışmaktan da olabilir bu be ve kasık ağrılarım diye de tutuyorum biraz kendimi.[
tut bi hafta daha o zaman çok erken çünkü daha...
kendimi dinlemekten bir hal oldum.şu şöyle acaba neden, bu böyle acaba belirti mi demekten kafayı sıyıracam.laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
valla benimlki de.tecavüzcü coşkunun dişi versiyonu gibi oldum bu aralar.ama kendim için değil.kendimi düşünüyorsam ne olayım.herşey bebişler için.
Evet ya başka zaman sapıtırlar yani benimki öyleydi en azından şimdi bir havalarda bende aynı o adam gibi oldum vallaadelikafaduldenya evet bendee ne iğrenç bi durum diyorum sonra kendime ona kalsa akışına bırakıcak boş mu dolu mu oynuyoz resmen bi gün boş bi gün dolu... istekli olmayınca da ne kılıf uyduracağını şaşırıyoo bi dizi vardı ebru cündübeyoğlunun yalancı romantik die ordaki adam gibi oldum ahahahahakaydirigubbakcemile:lepi:
Evet ya başka zaman sapıtırlar yani benimki öyleydi en azından şimdi bir havalarda bende aynı o adam gibi oldum vallaadelikafadulden
kendimi dinlemekten bir hal oldum.şu şöyle acaba neden, bu böyle acaba belirti mi demekten kafayı sıyıracam.laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
ayyyynı ben olumunekankayizsmile
benimki anasından azar yiyince gaza geliyor.kayınvalidem hani torun diye azarladı mı benimkinde libido tavannnnnn.
o adamın bi yüz ifadesi vardı yatmak istediği zaman bende öle yapıyom iyice makara olduk neyse bi ay dinlenir artıkkk benden ayrııı:hulya:
Bende mi söylesem o zaman ama benim kayınvalidem hiç karışmıyor ki bebek varmı diye bile sormuyor vallabenimki anasından azar yiyince gaza geliyor.kayınvalidem hani torun diye azarladı mı benimkinde libido tavannnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?