Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

2 gündür şeytan dürtüyor kalk bi test al da yap diye.zor tutuyorum kendimi.çünkü daha 12 gün var reglime.çalışmaktan da olabilir bu be ve kasık ağrılarım diye de tutuyorum biraz kendimi.

valla benimlki de.tecavüzcü coşkunun dişi versiyonu gibi oldum bu aralar.ama kendim için değil.kendimi düşünüyorsam ne olayım.herşey bebişler için.

ya evet bendee ne iğrenç bi durum diyorum sonra kendime ona kalsa akışına bırakıcak boş mu dolu mu oynuyoz resmen bi gün boş bi gün dolu... istekli olmayınca da ne kılıf uyduracağını şaşırıyoo bi dizi vardı ebru cündübeyoğlunun yalancı romantik die ordaki adam gibi oldum ahahahahakaydirigubbakcemile:lepi:

Evet ya başka zaman sapıtırlar yani benimki öyleydi en azından şimdi bir havalarda bende aynı o adam gibi oldum vallaadelikafadulden

Evet ya başka zaman sapıtırlar yani benimki öyleydi en azından şimdi bir havalarda bende aynı o adam gibi oldum vallaadelikafadulden

o adamın bi yüz ifadesi vardı yatmak istediği zaman bende öle yapıyom iyice makara olduk neyse bi ay dinlenir artıkkk benden ayrııı:hulya:

benimki anasından azar yiyince gaza geliyor.kayınvalidem hani torun diye azarladı mı benimkinde libido tavannnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…