evet canım sadece ogün temasta bulunmuşlar:)
eminmiş ogün hamile kaldığına ama ablam 28 günde bir adet oluyordu.bense 3 aydır 32 günde bir adet oluyorum heralde ondan adetimin 14.günü hamile kalamadım die düşnüyorum
canım hayırlısı hiç belli olmaz disiplinli çalışıyoruzda ne olyor olacağı varsa olur hayırlısı :sm_confused:
canım bencede o yüzden 10.gün başlayıp 20. güne kadar gün aşırı çalışmalıvereliniortak
arkadaşlar günaydın bende cmrtesi evde kendim test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
CANIM TEBRİK EDERRİM..DARISI BAŞIMIZIAAAAAAAAA..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
noluuuur artık bizde hamile olalım yaaa çok üzülüyorumm:çok üzgünüm:
kızlar HAMİLEYIM...... HAMİLEYİM.... YAŞASIN.....
tebrik ederim canım darısı hepimizin başına inşallah:sm_cool:
kızlar bişey duydum beline yakı yaktıranlar kolay hamile kalıyomuşş bide kilosu çok olanların çok zor tutuyomuş ben yakı yaktırmayı düşünüyorum bugünn
kızlar HAMİLEYIM...... HAMİLEYİM.... YAŞASIN.....
canım nasılsın bizim hamişler yine uğramaz oldumafoldumben
Kızlar slm bende hamile kalmaya çalışanlardanım bgn adet günümdü ama hala bir belirti yok. Bgn akşam üzeri test yaptım sonuç malasef negatif çıktı. Bnm sormak istediğim testi sabah mı yapmalıydım ondan sonuç negatif çıkmış olabilir mi? Yada bu testlerin yanılma payı varma hale hamile olabilirmiyim? Lütfen bişeyler söyleyin arkadaşlar başınıza böyle bişey geldimi? Ben 33 günde adet oluyorum son adetim 18 şubat yani en azından son iki aydır öyle acaba hala şansım var mı?
yakının etkisi bel ısısını ayarlaması eğer üşütmeden dolayı hamile kalamıyorsa anne adayı o sayede kalabiliyormuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?