kızlar HAMıLEYIM...... HAMıLEYıM.... YAŞASIN.....
asenam anlat bakalım nasıl hamile kaldın hangi günlerde ne sıklıkla ilişkiye girdinn ne kadar süre uzandın ilişkiden sonraa aydınlat bizi canımm
sagol canım.. dualarım sizinle.. inşallh sizde alırsınız mujdeli haberi..CANIM TEBRİK EDERİM BAŞARDIN BAK DEMEKKİ UMUTSUZLUĞA GEREK YOKMUŞ...zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
kızlar HAMİLEYIM...... HAMİLEYİM.... YAŞASIN.....
Canım tebrik ederim maşallah darsı başımızakızlar HAMİLEYIM...... HAMİLEYİM.... YAŞASIN.....
askmeskcim karsılasamıyoruz gene nasılsın cnm yerleşmen bittimi eve ?
yok canım ya nerde daha taşınmadım cuma günü taşınacak eşyalar artık yavaş yavaş yerleşirim doğalgazım bağlanmadı daha yerleşmem 1 hafta sürer herhalde((((
kızlar o kadar çok gebelik belirtisi okudum ki... ve geçen ay hepsini yaşamama ragmen hamile kalamadım.. ama bu ay hiç bir belirti yoktu... ama sonuç pozitif... gerçekten kendinizi dinlemeyın.. çogu meger psikolejikmiş...şu anda hala belirti yok.. sadce çok acıkıyorum....
canım 21 gun sogan kuru uyguladım... sonra adetmın 1. gunu tarçın-bal çörekotu kürünü 15. gune kadar uyguladım.. sonra her gun nerdeyse ilişki oldu.. 11- 16 arasında.. altıma yastık koymadım.. hatta ilişkiden kısa süre sonra kalktım.bazen de yan dönüp yattım.. genelde sabah oldu ilişkiler... . ve belli duaları sürekli okudum... ve 26. gun dayanamayıp kan testı yaptım.. ve hamile oldugumu ögrendım.. şu anda belirti yok.. bugun gine idrar testi yaptım.. 28. gun bugun.. oda çift çızgı çıktı..
peki ne zamandır uğraşıyosunuz çocuk için hergün hergün sıkılmıyon mu canımm valla benim ki haftada 3 gün olunca bıkı veriyommopuyorumnanaktan
kızlar o kadar çok gebelik belirtisi okudum ki... ve geçen ay hepsini yaşamama ragmen hamile kalamadım.. ama bu ay hiç bir belirti yoktu... ama sonuç pozitif... gerçekten kendinizi dinlemeyın.. çogu meger psikolejikmiş...şu anda hala belirti yok.. sadce çok acıkıyorum....
evet canım 2 ay önce bendede bütün belirtiler vardı ama malesef hamile değilmişimm
canım 21 gun sogan kuru uyguladım... sonra adetmın 1. gunu tarçın-bal çörekotu kürünü 15. gune kadar uyguladım.. sonra her gun nerdeyse ilişki oldu.. 11- 16 arasında.. altıma yastık koymadım.. hatta ilişkiden kısa süre sonra kalktım.bazen de yan dönüp yattım.. genelde sabah oldu ilişkiler... . ve belli duaları sürekli okudum... ve 26. gun dayanamayıp kan testı yaptım.. ve hamile oldugumu ögrendım.. şu anda belirti yok.. bugun gine idrar testi yaptım.. 28. gun bugun.. oda çift çızgı çıktı..
peki ne zamandır uğraşıyosunuz çocuk için hergün hergün sıkılmıyon mu canımm valla benim ki haftada 3 gün olunca bıkı veriyommopuyorumnanaktan
ilişki her gun oldu nerdeyse... yok bıkmiyoruz.. ve 11-18 gunlerım arsında oldu.. ama ben çok gergındım... sonra çalişmayı bıraktık.. ama iişki oldu gene... 3 ay oldu calişma olalı.. canım.. ama 1 senedır istiyoruz..
canım ya çok sevindim tebrik ederim :teytey:umarım darısı başımıza tatlım bthcg değerin kaç çıktı
canım sonucu telde ögrendım.. daha kagıdı almadım.. çunku bıraz uzakta.. hava da soguk olunca bırazda halsızlık çıkmadım almaya.. ama yarın falan alırsam sana sonucu özelden atarım...
kan testını 26. gun yaptırdım.. sonuçu ertesı gun çıktı..
hayırlı olsunn bu ay benimde 3. ayımm çok dua ediyorum hayırlısı
hayırlı olsunn bu ay benimde 3. ayımm çok dua ediyorum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?