Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım teyze olamadınız bugün tam olarak olmaya başladım ben şimdi kacında oldum diyecem yumurtlamayı nasıl ayarlayacam gerci ayarlasam ne olacak bu ay ne güzel caliştık tutmadı oy oyyyyyyyy

canım üzülme netten yumurtlama günü hesaplayıcılarını bul son 3 adet tarihini gir o sana yumurtlama gününü verir.yada sen hiç ona bakmadan adetin bitince 2 günde bir çalışmaya başla ve adet olana kadar devam et...

sogan suyu içim diyorum yarın başlasam olurmu adetten 7gün sonra diyor saraçogluşimdi içsam faydası olmazmı içen arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz

canım ben daha önce yazmıştım önceki sayfalara bak ve nezam diyosa ozaman başla bence biizaman veriyosa vardır bi bildikleri...

bende kendime 1 hafta süre veriyorum eğer adet olmazsam bu bi hafta içinde test yapıcam..

şimdi ben hangi tarihi girecem 27sinde kahverrengi,lekeler bu güne kadar geldi bugün başladı kırmızılar hangisini baza alacam canım

canım ilgine teşekkür ederim bende bakıyorum merek edilecek birşey yok bu günleri iyi değerlendirin diyor bende öyle yapayım bari ama yinede insan başkalarındanda evet bir sorun yok normalmiş demelerini duymak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…