canım teyze olamadınız bugün tam olarak olmaya başladım ben şimdi kacında oldum diyecem yumurtlamayı nasıl ayarlayacam gerci ayarlasam ne olacak bu ay ne güzel caliştık tutmadı oy oyyyyyyyy
sogan suyu içim diyorum yarın başlasam olurmu adetten 7gün sonra diyor saraçogluşimdi içsam faydası olmazmı içen arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz
Bir haftadır;
bendede bel ağrısı,kasık ağrısı,göğüste şişlik,birde az akıntı arada var ama kokusu garip en kötüsüde çok gerginim...
40mililitre ne kadar yapıyo acaba?Ben uzun zamandır 1 yada 2 gün yoğun diğer günler damla damla geçiriyorum.Normali ne ki bunun:uhm:
bnm akıntımında kokusu bi garip..
bsbirkin senin adet gününde gelmiş.33 üncü günüm bugün demişsin....
beni neden almadınız sayfanıza aşk olsunnn:1closedeyes:
şimdi ben hangi tarihi girecem 27sinde kahverrengi,lekeler bu güne kadar geldi bugün başladı kırmızılar hangisini baza alacam canımcanım üzülme netten yumurtlama günü hesaplayıcılarını bul son 3 adet tarihini gir o sana yumurtlama gününü verir.yada sen hiç ona bakmadan adetin bitince 2 günde bir çalışmaya başla ve adet olana kadar devam et...
Düzensiz Kanama Nedir?
Normal bir adet kanaması düzeni olan bir kadın ortalama 28 günde bir (bu süre bir adet kanamasının başladığı ilk günden, diğer adet kanamasının başladığı ilk güne kadar geçen süredir) kanama görür ve bu kanama 3-7 gün arasında devam eder. İlk günlerde nispeten daha fazla olan kanama yavaş yavaş azalarak en geç 7 günde tamamen biter. Tüm bu adet dönemi boyunca kadın ortalama olarak 40 mililitre kan kaybeder. Bazı kadınlarda ek olarak iki adet kanamasının ortasına denk gelen yumurtlama döneminde birkaç damla süren lekelenme tarzında kanama olabilir. Bu kadınlarda yumurtlama esnasında oluşan bu kanama her ay tekrar eder ve normaldışı bir durum olarak kabul edilmez.
alıntııı
İnşallah hamileyizdir.Rengi el kremi gibimi?Şeffaf değil benimki...
nebileyim canım ya herşeyden nem kapıyorum işte bu arada sen nerelerdeydin özlettin kendini
şimdi ben hangi tarihi girecem 27sinde kahverrengi,lekeler bu güne kadar geldi bugün başladı kırmızılar hangisini baza alacam canım
bnm genelde 34 35 gün sürüyo arası cnm yarın yada en geç çrş olmam lazım ama bakalım..
dışarda oluyorum dünde misafir vardı gelemedim..
bazen sarımsı bazen beyaz ama koyu oluyo inş cnm hamileyizdir ama ben nedense adet olcak gibi hissediyorum
Yoğunsa akıntın hamile olabilirsin benden çok az geldi.Her an hastalandım sanıp bakıyorsan inşallah hamilesindir.
sen ne yaptın çalışmaları bitirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?