canım merabalar oncelıkle rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ıns. bısı sormak ıstıyorum bende bu ay klomen kullanmak ıstıyorum oncedende kullanmıstım ama sımdıkınde yumurta takıbı yaptıramıcam merkeze uzak oldugum ıcın sende yazmıssın dr gerek yok demıs benımde yumurtalar gayet guzel kendılıgınden catlıyor tereddutteydın senı okuyunca olabılıyomus dedım sen 5. gun baslayıp kac gun kullancaksın bırde esın e vıtamını kullanıyormus gunluk doz kac olması lazım bende alıyım dıyorum cok az dusukluk var esımde bakalım hayırlısı olsun ınsaallah
14. gündeyim canım 28-29 günde bir adet oluyorum
askmesk kızlarrr malesef olmadı:bbo: şubat 19 du 6 gün geçti ben tamam dedimCADIARZU bi de çok sinirliydim hassaslaştım iyce moda girdimdelikafadulden ama hayırlısıyerimseniben püff:sm_confused: beklemek ne zor hele bide sonra olmayınca onca umut heycanlı bekleyiş...ahh ahhh:hulya:çalışmaya devam
nursa merhaba hemşiresin sanırım. bir şey soracağım bu klomeni illa ki doktorun mu önermesi gerekir.
kızlar ben çoooooooooook sabırsızlanıyorummmmmmmmmmmmm
Merhaba bende yen üyeyim, bu ay 2. deneme ayımız. adetim sanırım 1 gün gecikti ama müthiş bir şekilde diğer aylarda olduğu gibi adet belirtilerim varu:1no2::1no2:mudum yok
askmesk kızlarrr malesef olmadı:bbo: şubat 19 du 6 gün geçti ben tamam dedimCADIARZU bi de çok sinirliydim hassaslaştım iyce moda girdimdelikafadulden ama hayırlısıyerimseniben püff:sm_confused: beklemek ne zor hele bide sonra olmayınca onca umut heycanlı bekleyiş...ahh ahhh:hulya:çalışmaya devam
Advanced woman calendarı kızlar ben yükledim ama ingilizce nasıl türkçeye çevriliyo ve nasıl yapıyoruz anlamadım
Valla henüz çok yeni acele etme demek istiyorum ama diyemiyorum çünkü bende aynen senin gibi sabırsızım:bbo:insan ister istemez acele ediyor elinde olmadanfisfisfis
Canım adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı oluyor diyor hamile kalan arkadaşlar,istersen kan verip test yaptır kesin sonucu öğrenmiş olursunyerimseniben umarım hamilesindir:Saruboceq:
:gitme:
bu arada testte yaptım silik de olsa ghiçbir şey çıkmadıkesin yok di mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?