Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Canım bizim hastanedeki kadın doğum uzmanımız geçen ay yumurta takibi ve ovülasyon testi sonucunda yumurtamın çatladığını,zaten yumurta oluşmasa ve çatlamasa düzenli regl olmayacağını söyledi ve gerek görmedi takibe.Klomenide hızlandırmak için verdi birazda benim ısrarımlaCADIARZUadetin beşinci günü başladım yani dün,günde bir tane beş gün içecekmişim.Eşime E vitamini günde bir tane içmesini söyledi.Aynı zamanda keçiboynuzu pekmezinde,havuç suyunda ve bir avuç fındıktada yüksek miktarda E vitamini varmış,bunları tüketemiyorlarsa E vitamini tablet çok etkiliymiş:Saruboceq:

14. gündeyim canım 28-29 günde bir adet oluyorum

yani adetin 13.günü yumurtan 22 mm öylemiCADIARZU hımm bence çok güzel gelişmiş yumurtan maşallah:dance:çalışmalara devam tam günündesin:lepi: ilişkiden sonra kalkma sakın ayaklarını yarım saat yüksekte tut en az ve sıcak suyla banyo yapmafisfisfishadi bakalım dediğim gibi sen bu ay hamile kalacaksın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

askmesk kızlarrr malesef olmadı:bbo: şubat 19 du 6 gün geçti ben tamam dedimCADIARZU bi de çok sinirliydim hassaslaştım iyce moda girdimdelikafadulden ama hayırlısıyerimseniben püff:sm_confused: beklemek ne zor hele bide sonra olmayınca onca umut heycanlı bekleyiş...ahh ahhh:hulya:çalışmaya devam

zemuszemus
hayırlısı olsun cnm

Merhaba bende yen üyeyim, bu ay 2. deneme ayımız. adetim sanırım 1 gün gecikti ama müthiş bir şekilde diğer aylarda olduğu gibi adet belirtilerim var u:1no2::1no2:mudum yok

slm kızlarr nasılsınız benimde adetime az kaldı bekliyorum bu beklemek çok zor yaa bişey diyecem size ben 2 ay önce falan hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım mide bulantısı uykuya eğilim akıntım fazlalaştı sık idrara çıktım idrar rengi değişti dedim ki kesin hamileyim göğüslerimde müthiş ağrıda vardı ama hamile değilmişim çok büyük bi hayal kırıklığıydıı

nursa merhaba hemşiresin sanırım. bir şey soracağım bu klomeni illa ki doktorun mu önermesi gerekir.

Evet canım mutlaka doktor önermesi gerekiyor.Her ilaçta olduğu gibi klomenin de yan etkileri var ve kafamıza göre kullanırsak daha kötü sonuçlar doğurabilir.

Advanced woman calendarı kızlar ben yükledim ama ingilizce nasıl türkçeye çevriliyo ve nasıl yapıyoruz anlamadım

Merhaba bende yen üyeyim, bu ay 2. deneme ayımız. adetim sanırım 1 gün gecikti ama müthiş bir şekilde diğer aylarda olduğu gibi adet belirtilerim var u:1no2::1no2:mudum yok

Valla henüz çok yeni acele etme demek istiyorum ama diyemiyorum çünkü bende aynen senin gibi sabırsızım:bbo:insan ister istemez acele ediyor elinde olmadanfisfisfis
Canım adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı oluyor diyor hamile kalan arkadaşlar,istersen kan verip test yaptır kesin sonucu öğrenmiş olursunyerimseniben umarım hamilesindir:Saruboceq:

canım üzülme sakın bu ay olacak inşallah ...hep birlikte hamiş olcaz yaşasınnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldim geçmişi okuduum baya kaynatmışsınız bensiz.. dün akşam kuzenim vardı giremedim .bugünde temizlik yaptım şimdide çıkıyom eşim gelcek yemek hazırlıycam akşama gelirim 6 dan sonra ...

:gitme:

bu arada testte yaptım silik de olsa ghiçbir şey çıkmadı kesin yok di mi kızlar

:gitme:

bu arada testte yaptım silik de olsa ghiçbir şey çıkmadı kesin yok di mi kızlar

İdrar testi mi yaptın?bazılarında idrarda geç çıkıyor çünkü.En garantisi kan testi yaptırmak çok acele ediyorsan yaptır ya da bir kaç gün daha bekle ce idrarını tekrarla derimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…