Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım biliyorum yumurta çatlıyamayınca kiste dönüştüğünü ama ne bilim hep kist felan duyunca korktum .yumurta takibi istedim ve doktora söledim yumurta takibi yapalım diye daha yolun tedavinin başındayız erken dedi sinir oldum ya bu aydan başlasa takibe ne kaybedecek ki

[

Canım bunları düşünüpte hormonlarını karıştırma bence.Biliyorsun en önemli faktör stres ve gerginlik.kendini rahat bırak ve fazla detaya girmeyerimseniben Klomenle kisti olanları okudun da klomenle hamile kalanları okumadın mıyerimsenibenHerşeyi oluruna bırak,rabbim vaktini zamanını biliyordur mutlakayerimseniben[/QUOTE]

tatlım haklısın ama işte uzun zaman olmayınca insan kendini strese sokuyo .bu ara da benim kk da arkadaşlarım kullandı klomeni hepsinde kist oldu yani topiklerden okumadım .ama çok sağol canım ya içimi rahatlattın artık düşünmeden kullanıcam klomeni hayırlısı ne diyelim

siz yine doktorlarınıza dua edin geçen temmuzda özelde bir doktora gittim muayene oldum hatta yumurtalarımı gördüm 2 taneydi bişey yok dedi sonra ben başka sebeplerden vazgeçmiştim geçen aya kadar korunmaya deavam ettim.geçen ay devlet hastanesine dokktora gittim muayene etmedi sadece kızamık kan idrar toxoplazma testi yaptı .hormon testi falanda yapmadı gerçi ben daha deneme yapmamıştım yeni başlayacağız dedim.inşallah bişey yoktur bilmediğim off offf

Gebeliği düşünmeye başladığınız anda doktorunuza gittiğinizde hormon testleri ve ultrason öncelikli olmak üzere diğer testler sırayla yapılıyor olması lazım CADIARZU

Gebeliği düşünmeye başladığınız anda doktorunuza gittiğinizde hormon testleri ve ultrason öncelikli olmak üzere diğer testler sırayla yapılıyor olması lazım CADIARZU

valla benim şansıma ii doktora denk gelmedim 1-2 ay daha olmazsa başka bi doktora gitcemmm

Yalnız şu da var ki ,hastanın fiziksel muayenesi ve öyküsünün sonucuna görede tedavi veya ön tetkikler istenebiliyor.Mesela hastanın tüylenme,adet düzensizliği,aşırı kilo alımı gibi problemleri yoksa hormon testlerine gerek görmeyebiliyorlara.s

valla benim bi şikayetim yok kilom normal.adetlerimde çok ii olmasada düzenli sayılır 29-33 gün arası değişşiyor.1 yıl önce doğum kontrol hapını bıraktım .1 yıldır normal yollardan korunuyodum dediğin gibi problem yok diye bide deneme olmadığı için hormon testi istememiş olabilirler..:uhm:

Kızlar uykum geldi benim yarın sabah iş var:umursamaz:hepinize iyi geceler:1closedeyes:
Ben böyle uyumaya devam edersem zor hamile kalırım tabi :roflol:
byyyyy

nursa2009 geçen doktora gıttım... sorun vs söyledım.. doktor alkası olmayan testler istedi bende yaptırmadım... bazen bana göre doktorlar gereksız şeyler istiyor...

nursa2009 geçen doktora gıttım... sorun vs söyledım.. doktor alkası olmayan testler istedi bende yaptırmadım... bazen bana göre doktorlar gereksız şeyler istiyor...

Alakası olmayan şeyler değildir mutlaka,senin şikayetlerine göre istemiştir onları,keşke yaptırsaydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…