Canım klomen herkeste kist yapacak diye bir şey yok.Kistin olmasıın sebebi olgunlaşan yumurtanın çatlayamamış olması ve kiste dönüşmesi ve büyük ihtimalle oluşan kist regl ile birlikte yok oluyor.Doktorun yumurta takibi istemedimi vajinal ultrasonla?
canım biliyorum yumurta çatlıyamayınca kiste dönüştüğünü ama ne bilim hep kist felan duyunca korktum .yumurta takibi istedim ve doktora söledim yumurta takibi yapalım diye daha yolun tedavinin başındayız erken dedi sinir oldum ya bu aydan başlasa takibe ne kaybedecek ki[/QUOTE
Canım bunları düşünüpte hormonlarını karıştırma bence.Biliyorsun en önemli faktör stres ve gerginlik.kendini rahat bırak ve fazla detaya girmeyerimseniben Klomenle kisti olanları okudun da klomenle hamile kalanları okumadın mıyerimsenibenHerşeyi oluruna bırak,rabbim vaktini zamanını biliyordur mutlakayerimseniben
siz yine doktorlarınıza dua edin geçen temmuzda özelde bir doktora gittim muayene oldum hatta yumurtalarımı gördüm 2 taneydi bişey yok dedi sonra ben başka sebeplerden vazgeçmiştim geçen aya kadar korunmaya deavam ettim.geçen ay devlet hastanesine dokktora gittim muayene etmedi sadece kızamık kan idrar toxoplazma testi yaptı .hormon testi falanda yapmadı gerçi ben daha deneme yapmamıştım yeni başlayacağız dedim.inşallah bişey yoktur bilmediğim off offf
Gebeliği düşünmeye başladığınız anda doktorunuza gittiğinizde hormon testleri ve ultrason öncelikli olmak üzere diğer testler sırayla yapılıyor olması lazım CADIARZU
slm kızlar.. yenı gelebildim... kapıdan girince diret açtım ve okumaya başladım..
slm kızlar.. yenı gelebildim... kapıdan girince diret açtım ve okumaya başladım..
Yalnız şu da var ki ,hastanın fiziksel muayenesi ve öyküsünün sonucuna görede tedavi veya ön tetkikler istenebiliyor.Mesela hastanın tüylenme,adet düzensizliği,aşırı kilo alımı gibi problemleri yoksa hormon testlerine gerek görmeyebiliyorlara.s
Kızlar uykum geldi benim yarın sabah iş var:umursamaz:hepinize iyi geceler:1closedeyes:
Ben böyle uyumaya devam edersem zor hamile kalırım tabi :roflol:
byyyyy
nursa2009 geçen doktora gıttım... sorun vs söyledım.. doktor alkası olmayan testler istedi bende yaptırmadım... bazen bana göre doktorlar gereksız şeyler istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?