Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ok canım burdanda yazabilirisn farketmez ben arkadaşların kafası karışmasın bu konuyla alakası yok diye özelden yazdım..çok teşekkürler...

evet az önce eşim oyun oynamak için kaldırdı beni bilgsyrn başından şimdi o tv izliyo ben geçiyim bi bakıyım ne var ne yok dedim

inşallah canım ya senin kısa hikayenide alalım yoksa herkese tek tek anlatman lazım kafamçokkarıştı

tatlım ben 23 yaşındayım bir yıldır da bebiş istiyoruz ama eşimdede bende de hiç bi sorun olmadığı halde olmadı bir yıldır bekliyorum geçen hafta dktra gittim gene hiç bi sorun çıkmadı klomen verdi iki ay kullan hamile kalmazsan iki ay sonra gel dedi .ha bi ilaç daha verdi glucophage diye bi ilaç tedaviye başladık ha bide iki aya kadar olmazsa dktr rahim filmi ve simir testi yapıcak. benim hikayem bu kızlar inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ha birde bu arada insan bir yıl her ay sonu hayalkırıklığı yaşayınca artık iyice umutsuz oluyo neyse kızlar fazla konuştum galiba tmm sustum:kedi::kedi:

Benimde klomenle 3.günüm bu arada :1rolleyes:kasıklarım inanılmaz ağrıyor sabahtan beri.Doktorum normal dedi,yumurtan zaten normalde kocaman oluyor şimdi dahada büyüyüp çoğalacak dedi ve yine idrarda ovülasyon testi ile yumurtlama günümü tespit edeceğiz 13.gün başlayıp a.s

tatlim en azindan sorununuz yokmus ne guzel buna sevinmelisin.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza vereliniortak
İşte bunu anlamıyorum ben,Doktorlar hem hiç bir sorun diye gönderiyorlar hem de olmazsa gel rahim filmi çekelim diyorlar,tüplerin tıkalı olması sorun değil mi yaniCADIARZU neden en başta her bişeye bakıpta sorun yok emiyorlar sankiCADIARZU Allah korusun şimdi sen iki ay klomen kullandıktan sonra hamile kalamayıp doktora gideceksin hadi rahim filmi çekelim diyecek çekip bakacak ki tüplerin tıkalı diyelim,hani sorun yoktu?boşu boşuna zaman kaybı bence.

tatlim en azindan sorununuz yokmus ne guzel buna sevinmelisin.

canım evet haklısın çok şükür ama insan napıcağını bilmeden bekliyo .elimden bişey gelmiyo hiç bi sorun yok diye daha çok ümitleniyorsun hayal kırıklığı daha büyük oluyo yani böle de zor tatlım ya rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah senağlama

tatlım bi çok tahlil yapıyo zaten sonuçlara göre değerlendiriyo .aslında sende haklısın yapabilecek herşeyi en baştan yapsalar boşuna aylarca bekletmeseler daha iyi ama napalım kısmet bizimde kaderimiz böyleymiş

Tamam banada doktorum sorun yok dedi ama her defasında da sadece tüpler dışında onlarada bakalım diye belirtiyor ama be henüz üç aydır korunmadığımız için erteliyorum neticede 6 yıllık bir korunma geçmişimiz var ha demeyle olmuyor yani:1no2: ama bir yıldır bebek isteyen birine de git gel yapmamalı bence ne gerekiyorsa herşeyine bakılmalı bir an önce.

Canım tabiki onlar bu işin uzmanı ve bizim bilmediğimiz bir çok şeyi biliyorlar ama bilmedikleri bir tek şey var o da bizim bir an önce anne olmak istediğimiz:gitme:

haklısın tatlım zaten 1 yıldır bekliyoruz
sen neden o kadar uzun bi süre korundun tatlım
istersen sende bi kendini anlatırmısın zahmet olmazsa
tek tek sormuyim sana herşeyi

Canım tabiki onlar bu işin uzmanı ve bizim bilmediğimiz bir çok şeyi biliyorlar ama bilmedikleri bir tek şey var o da bizim bir an önce anne olmak istediğimiz:gitme:

aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

haklısın tatlım zaten 1 yıldır bekliyoruz
sen neden o kadar uzun bi süre korundun tatlım
istersen sende bi kendini anlatırmısın zahmet olmazsa
tek tek sormuyim sana herşeyi

Canım ben 29 yaşındayım,altı yıllık evliyim ve altı yıldır korunuyoruz,hiç bebek fikri oluşmadı üç ay öncesine kadar kafamızda:bbo:üç ay önce bebek yapmaya karar verdik ve çalışmalara başladık.Hemşireyim ve sağlık kuruluşunda çalışıyorum bu yüzden elimin altında tüm imkanlar.hormon testlerim,yumurtlama günüm ve çatlaması,regl düzenim eşimin sperm testi hepsine bakıldı ve normal çıktı:Saruboceq: fakat üç aydır hamile kalamadım.Doktorum 6 yıl korunduktan sonra bebek olması bir yıla kadar uzayabilir çünkü vücut kendine ona göre şartlıyor acele etme dedi ama ben duramadım ve doktorumu ikna ederek klomen başladım bu ay.Adetimin 7.günündeyim bakalım hayırlısı.:Saruboceq:

anladım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun tatlım benim kadar beklemezsin inşallah :Saruboceq:

nursa tatlım ya sana bişey sorucam canım ya madem bu konuda baya imkanın bilgin var
ben sadece muayeneye gittim neyse herşey normal daha önce anlattığım gibi işte klomen verdi
ama kafama takılan birşey var
burda kk da klomeni kim kullandıysa kist yaptı korkuyorum sorun yokken sorun çıkmasından
bana biraz bu konuda bilgi verirmisin

Canım klomen herkeste kist yapacak diye bir şey yok.Kistin olmasıın sebebi olgunlaşan yumurtanın çatlayamamış olması ve kiste dönüşmesi ve büyük ihtimalle oluşan kist regl ile birlikte yok oluyor.Doktorun yumurta takibi istemedimi vajinal ultrasonla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…