şubat ta tüp bebek:)

Amin canım amin...inşallah rabbim buu sefer dualarımızı kabul eder...merhamet kapısından bızıde içeriye alır inşallah canım...çok sabrettık çook.neler görduk neler yaşadık biz biliriz ancak...Allahım bu defa acısın halimize versin bebişimizi kucağımıza artık...ağlamaktan helak olduk valla..birazda göbecikler atalım dimiiii:))))))))))))))))))))))

Slm kızlar salâtı tefriciyeye basliycam okumak isteyen olursa ne kadar okuyacaksınız bana yazarmisiniz okuyanlara şimdiden teşekkür ederim Allah kabul etsin dualarımızı ins

Amiin insallah canim benim benim basima gelenleri bilsen artik esim bu son deneme bir daha yok yazik sana ne olacaksin boyle diyor (

Amiin insallah canim benim benim basima gelenleri bilsen artik esim bu son deneme bir daha yok yazik sana ne olacaksin boyle diyor (

evet canım bu hormon iğneleri de ileride inşallah başımıza iş çıkarmaz bende ondan korkuyorum ama ne yapıcan elimiz mahkum..Allah bir daha ki sefer muhtaç bırakmasın diyelim bu son olur ıkımız içinde inşallah canım...o kadar özeniyorum kı kendılığınden hamıle kalanlar ne şanslılar rabbımın verdiği nimetin kıymetını bılsınler...benim zaten en başından yüzüm gülmedi ya neysee.........

hanım lar ben yenı uyenızım bundan bır hafta once tup bebek yaptık tutmadı2 cı denemeyı medıcana camlıcayı duşunuyoruz acaba ıyı bır hastenemı gıden varmı
hoşgeldin canım hastaneyle ilgili bişey diemem
sizin sorun neydi kuzum kaç yıllık evlisin?????

senin kaçıncı denemen canım?? benim 3.oldu bende artık son diyorum.benim iğne dozlarımda çok fazla,hergün yaklaşık 400 ünite..
bebek için herşeye katlanıyoruz

Insallah canim benim gogsumde kist cikti bu ilaclar neden oluyormus 6 ayda bir kontrol dedi.. Seni cok iyi anliyorum bende cok imreniyorum ama onlar farkinda bile degiller(

senin kaçıncı denemen canım?? benim 3.oldu bende artık son diyorum.benim iğne dozlarımda çok fazla,hergün yaklaşık 400 ünite..
bebek için herşeye katlanıyoruz

Benim 4.denemem canim esim son diyor ama o kotu ihtimali aklima getirmek istemiyorum ben nasil vazgecebilirim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Her seyde bir hayır vardır canım oyle düşünme Buda bizlerin imtihanı Rabbim başka dertler verip derman aratmasın imtihanımızı verebilmeyi nasip etsin cümlemize

Allah korusun,bende en çok sağlığıma zarar gelmesinden korkuyorum.

İnsallah canım bugun 6. Gun ilk gonal f 112.5 ml le başladım bugun cetroide 0.25 mg verdi yarın ek olarak menopur iğne var bakalım hayırlısı
iğnelerin ml mide düşük vermiş kız diğer arkadaşlara 350 400 falan veriyodu
neyse haberleri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…