şubat ta tüp bebek:)

fdmaydın tebrik ederim maşallah hemde ikiz sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah bizlere dua et lütfen
amin canım dualarım sizinle

fdmaydın tebrik ederim.Çok sevindim.Umarım sağlıklı bir şekilde bebekleri kucağına alırsın.Kendine çok dikkat et.
aminnnnn rabbim olmayanlaarda nasip etsin

Benim dün test günümdü.8 gün negatif çıkmıştı.Dünde negatif çıktı.Yaşadığım acıyı anlatacak kelime bulamıyorum kızlar.Eve gelmek istemedim.Deli gibi sokaklarda dolaştım.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok acı.
canım benim üzülme demiycem ama dondurulmuşların var bu en yakın umut sana sabırlı ol ben hep dua edecem sizler için

ve ve ve. . . .100 kısıye sorduk 1 populer cevap aldıkk :) kadınlar kulubunun en cok takıp edılen topıgı olan 'şubat ta tüp bebek' odule layık goruldu. . . .topıgın kurucusu fdmaydn ı ve veletlerını odulunu almak uzere sahneye davet edıyoruuummm :)
şak şak şakkkk. . . .

hahaaa
sen ne cadısın yaaaaaaaaaa maşallah pozitif enerji pozitif sonuç alırsın inşallahhhhhhhhhhhhh:):49::49:

Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
ay ne güzellll seninkidemi ikiz ne:)rabbime şükürler olsun olmayan herkeze hamileyim deyip evladını kucaklamayı nasip etsin inşallahhhhhhhh

:nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI----------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

Son düzenleme:
benim ilk denem olcak öncesinde bi aşılama yaptırdım sonuç negatif
senin ilkmi toprağım :29::29::29:[/QUO

ewt ilk tüp bebek denemem puregonun 7. günündeyim yumurtacıklar 17 cm

cumayada transfer var

hayırlısı diyorum

sen ne aşamadasın E2 'ye baktılar mı benimki 1931 çıkmış anlamadım

opu var demi???
bu arada yumiler cm olursa ölürük bacım gııııı hahahahaha:9::9::9:

kızz bebişlernle ilk gece nasıl geçti uyuyabildinmi?????:52::52::52::52:

fdmayn çok sevindim adına
maşallah diyelim allah tamamına erdirir inşallah
hayırlı mutlu kısmetli çocuklar olur inşallah

tüü tüüü tüüüüüüü 41 kere darısı başıma inşallah rabbim gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah

Bugün kontrole gittim ve benim yumoşlar yamukluk yapmışlar bana buyume durmus hatta gerılemiş o malum cevap geldi ama sakına bana ne kadar dıye sormayın kilo ver dedi dr. çok kötü oldum cok sevimli bir şekilde teşekkür ettim herşey normalmiş gibi suratına sırıttım kilo verdikten sonra görüşürüz inşallah dedim(dr.da şaşırdı) . Arkadaşımı yanımdaydı hastanenin kapısından çıktık başladım zırlamaya çok fenayım ya nefret ediyorum kilo meselesinden rabbim hayırlısını ver dedim yine diyorum her işte bir hayır vardır beni listeden silebilirsiniz:(umarım ilerleyen zamanlarda o listede olurum rabbim isteyen herkese hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin.

Bugün kontrole gittim ve benim yumoşlar yamukluk yapmışlar bana buyume durmus hatta gerılemiş o malum cevap geldi ama sakına bana ne kadar dıye sormayın kilo ver dedi dr. çok kötü oldum cok sevimli bir şekilde teşekkür ettim herşey normalmiş gibi suratına sırıttım kilo verdikten sonra görüşürüz inşallah dedim(dr.da şaşırdı) . Arkadaşımı yanımdaydı hastanenin kapısından çıktık başladım zırlamaya çok fenayım ya nefret ediyorum kilo meselesinden rabbim hayırlısını ver dedim yine diyorum her işte bir hayır vardır beni listeden silebilirsiniz:(umarım ilerleyen zamanlarda o listede olurum rabbim isteyen herkese hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin.
listede adı dursun burdayız kilo verp gelicen tamammı:32::32::32::32: moralini bozma kuzum benim yaaaa olmaycak bişey değil :29::29::29::29::29:
sende pkomu vardı canım benim

evet canım pko ınsulın dırencı sol tüp tıkalı varda var inşallah canım inşallahhhhhh

kuzum fatoşumdada pko kilo sorunu vardı kilo verdi şimdi ikizlere hamile hiç canını sıkma aksine hırsla diyetyap herşey olur sen yeterki pes etme canım :16::16::16:

benim ilk denem olcak öncesinde bi aşılama yaptırdım sonuç negatif
senin ilkmi toprağım :29::29::29:[/QUO

ewt ilk tüp bebek denemem puregonun 7. günündeyim yumurtacıklar 17 cm

cumayada transfer var

hayırlısı diyorum

sen ne aşamadasın E2 'ye baktılar mı benimki 1931 çıkmış anlamadım
bacım bu e2 neyki kandamı bakılıyo

Back
X