- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
valla aynen öyle
sen ne aşamadasın tüp bebekte
benim ilk denem olcak öncesinde bi aşılama yaptırdım sonuç negatif
senin ilkmi toprağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla aynen öyle
sen ne aşamadasın tüp bebekte
amin canım dualarım sizinlefdmaydın tebrik ederim maşallah hemde ikiz sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah bizlere dua et lütfen
aminnnnn rabbim olmayanlaarda nasip etsinfdmaydın tebrik ederim.Çok sevindim.Umarım sağlıklı bir şekilde bebekleri kucağına alırsın.Kendine çok dikkat et.
canım benim üzülme demiycem ama dondurulmuşların var bu en yakın umut sana sabırlı ol ben hep dua edecem sizler içinBenim dün test günümdü.8 gün negatif çıkmıştı.Dünde negatif çıktı.Yaşadığım acıyı anlatacak kelime bulamıyorum kızlar.Eve gelmek istemedim.Deli gibi sokaklarda dolaştım.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok acı.
sen ne cadısın yaaaaaaaaaa maşallah pozitif enerji pozitif sonuç alırsın inşallahhhhhhhhhhhhh:)ve ve ve. . . .100 kısıye sorduk 1 populer cevap aldıkk :) kadınlar kulubunun en cok takıp edılen topıgı olan 'şubat ta tüp bebek' odule layık goruldu. . . .topıgın kurucusu fdmaydn ı ve veletlerını odulunu almak uzere sahneye davet edıyoruuummm :)
şak şak şakkkk. . . .
hahaaa
ooooo buldu hatun hemşeriyi unuttu bizi küstüm sana
![]()
ay ne güzellll seninkidemi ikiz ne:)rabbime şükürler olsun olmayan herkeze hamileyim deyip evladını kucaklamayı nasip etsin inşallahhhhhhhhKizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
hadi affettim yine:18:ağzını yidiğim olurmu öyle yawwwww
ay ne güzellll seninkidemi ikiz ne:)rabbime şükürler olsun olmayan herkeze hamileyim deyip evladını kucaklamayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
senin ilkmi toprağım[/QUO
ewt ilk tüp bebek denemem puregonun 7. günündeyim yumurtacıklar 17 cm
cumayada transfer var
hayırlısı diyorum
sen ne aşamadasın E2 'ye baktılar mı benimki 1931 çıkmış anlamadım
cumayada transfer var
hayırlısı diyorum
opu var demi???
bu arada yumiler cm olursa ölürük bacım gııııı hahahahaha![]()
kızz bebişlernle ilk gece nasıl geçti uyuyabildinmi?????![]()
opu var demi???
amaaaan alemsin anladın işte sen mm diyecektim.
transfer var işte cumaya yumurtalarda çarşambaya toplanır heralde
listede adı dursun burdayız kilo verp gelicen tamammıBugün kontrole gittim ve benim yumoşlar yamukluk yapmışlar bana buyume durmus hatta gerılemiş o malum cevap geldi ama sakına bana ne kadar dıye sormayın kilo ver dedi dr. çok kötü oldum cok sevimli bir şekilde teşekkür ettim herşey normalmiş gibi suratına sırıttım kilo verdikten sonra görüşürüz inşallah dedim(dr.da şaşırdı) . Arkadaşımı yanımdaydı hastanenin kapısından çıktık başladım zırlamaya çok fenayım ya nefret ediyorum kilo meselesinden rabbim hayırlısını ver dedim yine diyorum her işte bir hayır vardır beni listeden silebilirsinizumarım ilerleyen zamanlarda o listede olurum rabbim isteyen herkese hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin.
opu var demi???
Kız güldüm yineHehe
listede adı dursun burdayız kilo verp gelicen tamammımoralini bozma kuzum benim yaaaa olmaycak bişey değil
sende pkomu vardı canım benim
evet canım pko ınsulın dırencı sol tüp tıkalı varda var inşallah canım inşallahhhhhh
bacım bu e2 neyki kandamı bakılıyobenim ilk denem olcak öncesinde bi aşılama yaptırdım sonuç negatif
cumayada transfer var
hayırlısı diyorum
akşam erkenden yattım erken derken 11 e geliyordu gece 2de uyandım uyku gitti sabah 5.30 da tekrar sızmışım 7 ye geliyodu uyandım geri:)kızz bebişlernle ilk gece nasıl geçti uyuyabildinmi?????![]()