şubat ta tüp bebek:)

ah bacım ah yarama bastın ben bunları yapana kadar nasıl debelendim biliyonmu????????
en son yapamayı site yöneticilerine mesaj attım onlar yaptılar

Hehe yaa ben bişey daha sorcam duş işini nasıl yapıyorsunuz . Ben doktoruma sordum sakınca yok dediler ama duyduğuma göre almamak daha iyimis siz yapıyorsunuz???

duş derken mevzuyu aç bakalım güzelim idrak yollarım tıkandı anlamadımmmm :53::53::53:

Hani suyun altına giriyorsun yikaniyorsun yaa o.. :) embrolarin kokuya duyarlı olduğunu ve parfüm den makyajdan yani kimyasal olan herşeyden uzak duramak gerekiyormuş ben doktoruma sorduğumda yok ole bişey dedi .. rahat olabilirsin dedi :s ama duyduklarım bu yönde kafam karıştı.. ve ben 12 gün dus almadan duramam :( sizin bu konuda bi bilginiz varmı???

Hani suyun altına giriyorsun yikaniyorsun yaa o.. :) embrolarin kokuya duyarlı olduğunu ve parfüm den makyajdan yani kimyasal olan herşeyden uzak duramak gerekiyormuş ben doktoruma sorduğumda yok ole bişey dedi .. rahat olabilirsin dedi :s ama duyduklarım bu yönde kafam karıştı.. ve ben 12 gün dus almadan duramam :( sizin bu konuda bi bilginiz varmı???

ayyy pardon ya birde kavrayamadım hahahahha

duşta sıkıntı yok yapabilirsin ama ılık suyla sıcak yada soğuk olmuycak fıstığım senin 15 inde transfer olmuştu artık sorun olmaz

ayyy pardon ya birde kavrayamadım hahahahha

duşta sıkıntı yok yapabilirsin ama ılık suyla sıcak yada soğuk olmuycak fıstığım senin 15 inde transfer olmuştu artık sorun olmaz

Ohhhh bea icim rahatladı tskler :)))) err kafadan bi ses çıkıyor bea .. insanda neye inanicagini şaşıp kalıyor :))

Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))

berru buğra senin cevabını bekliyordum tebrikler darısı bizim başımıza senin dondurulmuştu sanırım kaç tane koydular embriyoların kalitesi nasıldı

Sevgili arkadaşlar öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana üçüncü denememde bu cumartesi 159 ile pozitif dediler ancak bugün yaptırdığım testte 296,6 çıktı sizce yeterince yükselmemişmi? Bu arada çift embriyo transfer edildi. Heycanla yorumlarınızı bekliyorummm...

Sevgili arkadaşlar öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana üçüncü denememde bu cumartesi 159 ile pozitif dediler ancak bugün yaptırdığım testte 296,6 çıktı sizce yeterince yükselmemişmi? Bu arada çift embriyo transfer edildi. Heycanla yorumlarınızı bekliyorummm...

yukselmıs ya canım daha ne olsun:1:

hayırl ıolsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Allah yüzünü ve yüzümüzü güldürsün.Ben yeni üyeyim ve bende de pıhtılaşma sorunu varmış 4 düşük sonrası öğrendim aşırı değil dediler heterizigot gen taşıyormuşum senin sonuç nasıldı ve eşimin morfoloji hareket sorunu var sanırım. Tüp yapmak istiyorum yaza şimdiden araştırayım dedim beni bilgilendirirsen çok sevinirim.Mutlu ve huzurlu hamilelik diliyorum.

canım neden 4ye kadar bı genetık test yapmadılar yada ıstemedın?pıhtılasma cok onemlı bı sorun kan dolasımı olmuyo ve bebekler beslenemeyıp dusuyo Allah korusun,ınsallah sorunu ogrenmıssın bunda sonra tutar degerıne gore ıgne verıyo ınsallah yazı bıle bekleme derım ben :)

sen bıze takıııllll kııızzz :) ne stres kalır ne bısey. . . .cılgınlar gıbı eglenıyoruz bız burda. . Hehe :)

hakkaten sürekli takipteyim aslında. bazı yazılanlara çok gülüyorum . bazılarına 41 kere maşallah maşallah maşallah ....... diyorum.

bazı yazılarda da yeri geliyor dakikalarca ağlıyorum

iyi bişey aslında meğer bu sorundan müzdarip ne çok kişi varmış diyorum.

neyse doktordan yeni geldim puregon iğnesinin bugün bir haftası tamamlandı ve küçük sevimli yumurtacıklar 17, 16 , 15 cm cik olmuşlar. doktor gayet iyi dedi. şuan keyfim yerinde

berru buğra senin cevabını bekliyordum tebrikler darısı bizim başımıza senin dondurulmuştu sanırım kaç tane koydular embriyoların kalitesi nasıldı

canım ne sormustun gormemısım ben,yok dondurulmus degıl 3.denememdi 5.gun embriyosu 1.kalite cok memnundu doktorum oldu ALLAHın ıznıye..

hakkaten sürekli takipteyim aslında. bazı yazılanlara çok gülüyorum . bazılarına 41 kere maşallah maşallah maşallah ....... diyorum.

bazı yazılarda da yeri geliyor dakikalarca ağlıyorum

iyi bişey aslında meğer bu sorundan müzdarip ne çok kişi varmış diyorum.

neyse doktordan yeni geldim puregon iğnesinin bugün bir haftası tamamlandı ve küçük sevimli yumurtacıklar 17, 16 , 15 cm cik olmuşlar. doktor gayet iyi dedi. şuan keyfim yerinde
canım nasılsın hoşgeldin sizin sorun neydi kaç yaşındasın hangi şehirdesin ilk denemenmi???
anam ne çok sordum aştım kendimi hahahahaha :9::9::9::9:

canım nasılsın hoşgeldin sizin sorun neydi kaç yaşındasın hangi şehirdesin ilk denemenmi???
anam ne çok sordum aştım kendimi hahahahaha :9::9::9::9:

hoşbulduk

benim tüplerim tıkalıymış 2009 şubat ta çikolata kisti nedeniyle laporoskopi oldum. sevgili doktorum profum tüplerime bakmayı akıl edememiş. sonra biz dene dene baktık çocuk olmuyor. Bi dönem acaba leylekler mi getiriyor diye düşündüm :)
neyse geldik ankaradan diyarbakır'a sancılı bir hsgden sonra tüplerin ikisi birden tıkalı olduğu ortaya çıktı ara araştır Zeki AKKUM hocayı bulduk.

81 doğumluyum 2009 da evlendik tüp bebeğe geçen hafta pzt başladık.(inşallah ilk ve son olur)

yumurtacıklar 17 mm olmuş keyfim yerinde

Back
X