şubat ta tüp bebek:)

aayy kııızzz. . . .bızden yok da ocak topıgınde ıkı arkadas hamıle. . .pek sevındıımmm:) gıdıp surtuncem hamıle kalanlaraaa. . . Bana da bulassın. . .

aaaaa bak yinede sevindim hamile haberleri duyunca çook mutlu oluyorum yaaa ben kaçıncı denemelerde tutmuş peki ve sorun neymiş bi deyiverde içim rahatlasın benim gibi 5. deneme varmış mı içinde :27:

şubatın güzel anne adayları ben ocak topiğinin sahibi piti...her ne kadar topiklerimiz farklı olsada sevinçlerimiz üzüntülerimiz dertlerimiz aynı...burada henüz tedavi aşamasında olup olumsuzluğa düşenler var bizden sonrakılere umut olması için oluşturulan tablomuza bakın içiniz rahatlasın...hiç korkmayın bizde 45 sonuç alandan 25'i hamile kaldı...allah bu yolda kımseyı evlatsız bırakmasın sizlerinde hayırlı haberlerine sevinmek nasip olsun....bol bol hamişlerle donansın ekranlar...

Son düzenleme:
şubatın güzel anne adayları ben ocak topiğinin sahibi piti...her ne kadar topiklerimiz farklı olsada sevinçlerimiz üzüntülerimiz dertlerimiz aynı...burada henüz tedavi aşamasında olup olumsuzluğa düşenler var bizden sonrakılere umut olması için oluşturulan tablomuza bakın içiniz rahatlasın...hiç korkmayın bizde 45 sonuç alandan 24ü hamile kaldı...allah bu yolda kımseyı evlatsız bırakmasın sizlerinde hayırlı haberlerine sevinmek nasip olsun....bol bol hamişlerle donansın ekranlar...
amin arkadaşım....
sonuçlar güzel diyosun yani 45 de 24 bencede çook güzel inş negatiflerde pozitife dönüşsün zamanla:49:

Al sana cevap :)))))
1-) yarin transfer gunu haric 12. Gunum ( vallaha acayip sabirla bekledim hic sesim cikmasi dikkat edersen )
2-) bana 2 embryo transfer edildi
3-) 3. Gun embryosu

Beni cok gulduruyorsun , senin yasinda olup bu kadar neseli olmak isterdim ama ben tabiat geregi hep ciddi yapiliydim
Doktorlar herkese yatmayin derken benimkisi son 4 gundur kalkmayacaksin hep yatacaksin deyince buralardan baska zaman gecirme kaynagi kalmadi , birde muge anli cok sardi bana acayip kavga var ama daha beklentim olmadi kimse kimseyi yolmadi ama umutla bekliyorum :))))

bende buyuk bı heyecanla beklıyorumm. . . . Selda grousle nın anası muge anlıyı kesın yolucak :)

şubatın güzel anne adayları ben ocak topiğinin sahibi piti...her ne kadar topiklerimiz farklı olsada sevinçlerimiz üzüntülerimiz dertlerimiz aynı...burada henüz tedavi aşamasında olup olumsuzluğa düşenler var bizden sonrakılere umut olması için oluşturulan tablomuza bakın içiniz rahatlasın...hiç korkmayın bizde 45 sonuç alandan 24ü hamile kaldı...allah bu yolda kımseyı evlatsız bırakmasın sizlerinde hayırlı haberlerine sevinmek nasip olsun....bol bol hamişlerle donansın ekranlar...

topık kardeslıgı :) supperrr

bende buyuk bı heyecanla beklıyorumm. . . . Selda grousle nın anası muge anlıyı kesın yolucak :)

Boyle giderse ben gidip seldanin anasini yolacagim , kizi kaybolmus bir tuaf davraniyor benim kopegim kaybolsa daha cok uzulurum , bu arada gercekten kopegim ar ve kaybolursa gercekten kahrolurum

Boyle giderse ben gidip seldanin anasini yolacagim , kizi kaybolmus bir tuaf davraniyor benim kopegim kaybolsa daha cok uzulurum , bu arada gercekten kopegim ar ve kaybolursa gercekten kahrolurum

aah ahh. . . Herkes bızım gıbı askla beklemıyo kı evladı kıymetını bılsın . . .cadı karı. . . Kesın o bısey yaptı kızınaaa :)

bugün herkes güzel haber verir inşallah

herkesin yumuş yumuş bebbecik haberlerini alırız inşallah.

benim yumurta toplamam yarın

biraz panik var elbet

slm arkadşlar pazartesi transferim oldu su an beklemedeyim 2 mart test gunum.2 embriyo biri 1. kalite digeri 2. kalite 3.gün embriyosu.benim ilaclarla hiç yumurtam olmadı bu iki yumurta daha ilac kullanmaya baslamadan önce olanlar en yüksek doz kullandı doktor var olan 2 yumurtam gelişti hatta iptal etmeyi bile düşündü ayrıca rahimde sıvıda vardı bu şekilde transfer yapıldı pek ümitli değilim ama yinede umut ..şimdi yatıyorum anca sizler tansferden sonra neler yaptınız neler yediniz içtiniz falan bende hiç bir belirti yok ne kasık agrısı batma hiçbir şey yok

slm arkadşlar pazartesi transferim oldu su an beklemedeyim 2 mart test gunum.2 embriyo biri 1. kalite digeri 2. kalite 3.gün embriyosu.benim ilaclarla hiç yumurtam olmadı bu iki yumurta daha ilac kullanmaya baslamadan önce olanlar en yüksek doz kullandı doktor var olan 2 yumurtam gelişti hatta iptal etmeyi bile düşündü ayrıca rahimde sıvıda vardı bu şekilde transfer yapıldı pek ümitli değilim ama yinede umut ..şimdi yatıyorum anca sizler tansferden sonra neler yaptınız neler yediniz içtiniz falan bende hiç bir belirti yok ne kasık agrısı batma hiçbir şey yok

Selam canim benimde p.tesi iki embriyo transfer edildi. Test gunumuz ayni ikimiz icinde hayirli olsun bende surekli yatmiyorum kan dolasimi olmasi rahimin kanlanmasi icin dolasiyorum evde oturuyorum yatiyorum oyle geciyor..

Back
X