şubat ta tüp bebek:)

arkadaslar benim opu yarın olacak

ne tavsiye edersiniz ne yaşadınız ne yaptınız

bi diyiverin

hıcbısey yapman gerekmyo canmmmcım. . . . Hemsıreler yapman gerekenlerı soylemstr zaten. . Sen rahat ol stres yapma yeter. . .bıde kısa beyaz corap al da ayacıkların usumesın amelıyathane de :) ılk etapta bıraz kasık bel agrın olur, narkoz da yorar senı ama gecer canımcım. . .

bugün herkes güzel haber verir inşallah

herkesin yumuş yumuş bebbecik haberlerini alırız inşallah.

benim yumurta toplamam yarın

biraz panik var elbet

Canim hayirlisi olsun insallah dolu dolu yumurtalarin olur , sakin panik yapma rahat ol kisa zamanda olup bitiyor.
Guzel guzel uyurken onlar hallediyorlar, yaninda corap goturmeyi unutma mutlaka corap giy ayaklar cok usuyor.
Hayirlisi olsun ...

ayyy abla hayırlı haberlerle gel inşallah bize yaz hemen olurmu. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşalllah.

Canim dualarinizi esirgemeyin insallah guzel haberler veririm....

Insallah Rabbim ol demistir mujdeli haberi verirsin bize..

Allah yar ve yanimizda olsun hepimiz buradan mujdeli haberer verelim...

slm arkadşlar pazartesi transferim oldu su an beklemedeyim 2 mart test gunum.2 embriyo biri 1. kalite digeri 2. kalite 3.gün embriyosu.benim ilaclarla hiç yumurtam olmadı bu iki yumurta daha ilac kullanmaya baslamadan önce olanlar en yüksek doz kullandı doktor var olan 2 yumurtam gelişti hatta iptal etmeyi bile düşündü ayrıca rahimde sıvıda vardı bu şekilde transfer yapıldı pek ümitli değilim ama yinede umut ..şimdi yatıyorum anca sizler tansferden sonra neler yaptınız neler yediniz içtiniz falan bende hiç bir belirti yok ne kasık agrısı batma hiçbir şey yok

Canim merhaba ,
Benim durumumda senin gibi benimde ilaclarla yumurtam olmadi neyle basladiysak onla devam ettik ama bu doktorun tedavi sekliydi zaten , 2 yumurtam vardi baslangicta (aradan 3. cikar gibi oldu ama hic gelismedi) sadece onlari buyuttuk ve az ilac dozuyla , doktorum ilac dozunu yukseltip cok yumurta olacagina sadeçe elimizdekieri buyutup kaliteyi koruyalim dedi. 2 yumurtam toplandi ve 2 yumurtam dollendi iyi kalitede , 3. Gun transferi yapildi.
Benim yarin test gunum , ben transferden sonra pek agri yasamadim 8. Gun cok sancim oldu ozellikle sol kasigimda 2-3 gun devam etti , bu arada lekelenme oldu, doktor kesin yatak istirahati verdi test gunune kadar , simdi yatiyorum agrim azaldi sukur.
Sana tavsiyem bol su ic , ananas ye her gun 1 dilim , asiri sicak su ile banyo yapma , mutlaka yataren sol yanina dogru yat
Sakin moralini bozma , pozitif ol , kendini mutlu edeçek seyler yap cunku pozitif ruh hali snucu iyi etkiliyor diye dusunuyorum.
Hayirli olsun...

Mrb canlar ben geldim 2 yumos transfer edildi şimdi benim opu pzt gunü yapıldı transferim 2.gunmu oluyor 3.gunmu:26:

arkadaşlar suan itibarıyle 46 sonuçtan 26 hamiş olduk:)çoğalıyoruz...beraber buyucek bebişler...test gunu yarın olan arkadaşlarla dualarımız...

Mrb canlar ben geldim 2 yumos transfer edildi şimdi benim opu pzt gunü yapıldı transferim 2.gunmu oluyor 3.gunmu:26:

Canim hayirli olsun sikica tutunsunlar sana , 2. Gun transferi oluyor...

arkadaşlar suan itibarıyle 46 sonuçtan 26 hamiş olduk:)çoğalıyoruz...beraber buyucek bebişler...test gunu yarın olan arkadaşlarla dualarımız...

Hayirli olsun darisi bizim topigin basina , bqnada dua ein yarin test gunum....

Selam kuzular bir gün daha geçti kaldı 7 gün :)

Cogu bitmis azi kalmis :))))

bugun resmen 26 olduuummmm :) buyudum mu neee ?

İyiki dogdun mehlika , umarim yas gunu hediyen guzel br bebis olur...

Canim hayirli olsun sikica tutunsunlar sana , 2. Gun transferi oluyor...

Hayirli olsun darisi bizim topigin basina , bqnada dua ein yarin test gunum....

Cogu bitmis azi kalmis :))))

İyiki dogdun mehlika , umarim yas gunu hediyen guzel br bebis olur...

aaayy ınsaaalllaahh :) seyy. . . Tutunma kanaması herkeste olurmuuu? bende olmadı daaa korkuyorumm

selam kizlar,

bugün opu öncesi son kontrol vardi. üc yumurtamdan ikisi biraz asi cikti. bir tane güzelce olgunlasip büyümüs ama diger ikisi kendi kafalarina göre takilmis farkli büyüklükte. kismet cumartesi opu insallah. doktor o zamana kadar onlar da büyür büyük ihtimalle dedi. birinin bu asi yumileri disiplin altina almasi gerekiyor valla. babadan hayir yok. daha yumurta halleriyle bile simartiyor onlari. valla isimiz zor ileride. neyseki 2 tane de buz yumurtamiz var onlari da dondurucudan cikartip cumartesi döllemeye alacaklar. dualarinizi eksik etmeyin kizlar benim diger yumiler de büyüsün adam olsun. Blasta gidecegiz o yüzden ne kadar cok olursa o kadar iyi olur.

hepinize harika bir gün dilerim.

aaayy ınsaaalllaahh :) seyy. . . Tutunma kanaması herkeste olurmuuu? bende olmadı daaa korkuyorumm

Canim sen bugun dogumgunu cocugusun , tadini cikar , guzel guzel hayaller kur....
Belirtiler herkes de farkli oluyor canim , sakin kafani karistirmasin kiminde oluyor kiminde olmuyor bir onceki topikte hamile olan arkadaslarin bir cogunda hic belirti yoktu....
Bende son 3 gundur lekelenme var doktorlada gorustum her sey normal deyip duruyor , yani o bile kesin konusmuyor bu tedavi sureibde her sey yasanabilir falan filan iste....

canim benim hayirli haberlerini bekliyoruz. :16:

Canim bende senden haber bekliyorum , son durum nedir ?
( biraz merakliyim ama ne yapayim seninde istegine kavusmani o kadar istiyorum ki )

Canim sen bugun dogumgunu cocugusun , tadini cikar , guzel guzel hayaller kur....
Belirtiler herkes de farkli oluyor canim , sakin kafani karistirmasin kiminde oluyor kiminde olmuyor bir onceki topikte hamile olan arkadaslarin bir cogunda hic belirti yoktu....
Bende son 3 gundur lekelenme var doktorlada gorustum her sey normal deyip duruyor , yani o bile kesin konusmuyor bu tedavi sureibde her sey yasanabilir falan filan iste....

Canim bende senden haber bekliyorum , son durum nedir ?
( biraz merakliyim ama ne yapayim seninde istegine kavusmani o kadar istiyorum ki )

hayırlısı olsun ınsaallah yaaa. . . Dua edın bana. . . Pazar nasıl gelecek hıc bılmıyoruuummmm. . .

Kizlar ben bu topige bayildim. hamile kalan kalana ;) henuz tup bebege baslamadim ama sizi takipteyim. bekleyen arkadaslara allah yardim etsin. insallah sizde hamile olursunuz..

selam kizlar,

bugün opu öncesi son kontrol vardi. üc yumurtamdan ikisi biraz asi cikti. bir tane güzelce olgunlasip büyümüs ama diger ikisi kendi kafalarina göre takilmis farkli büyüklükte. kismet cumartesi opu insallah. doktor o zamana kadar onlar da büyür büyük ihtimalle dedi. birinin bu asi yumileri disiplin altina almasi gerekiyor valla. babadan hayir yok. daha yumurta halleriyle bile simartiyor onlari. valla isimiz zor ileride. neyseki 2 tane de buz yumurtamiz var onlari da dondurucudan cikartip cumartesi döllemeye alacaklar. dualarinizi eksik etmeyin kizlar benim diger yumiler de büyüsün adam olsun. Blasta gidecegiz o yüzden ne kadar cok olursa o kadar iyi olur.

hepinize harika bir gün dilerim.

Canim bende sana harika bir gun dilerim , guzel haberler aldim bu gun senden , yazinda cok pozitif oldugunu gosteriyor, ne kadar guzel umudunu ve istegini kaybetme sakin. Butun tedavin boyunca uzuntu , karamsarlik ve endise ugramasin yanina , transfer sonrasi mutlu gunler gcir bir an once minislerinle.
Allaha emanet ol....

Ö ncelille Mehlikacığım doğum gününü kutlamak istiyorum nice mutlu yıllara canım sağlıkla mutlulukla huzurla bebişlrinle inşallah kocaman bir aile olarak tüm doğum günlerini kutlarsınız canım
Öpüyorum seni çok.
:16::16::16::16:

BARTEK transferin hayırlı uğurlu olsun canım bebişlerinden hiç ayrılma inşallah sevgiyle sağlıkla sıhhatle analı babalı büyüt inşallah canım bunlarda güzel bebişlere:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Back
X