şubat ta tüp bebek:)

inş canım tüpe gerek kalmazda aşılamayla gelir bebişin.........
biliyomusun canım ben bu temmuzdan şüphe diyorum :18:bazen bende temmuzda evlendim ve benim gibi temmuzda ve benle hemen hemen aynı zamanlarda evlenen bir kaç akrabamında olmadı bebişi hatta burda kk da bi arkadaş tanıdım ikimizde aynı yılın 2 temmuzunda evlenmişiz ve onunda yok bebişi...........

Son düzenleme:
fatoşum galiba çoğu ikiz doğuracak bu hatunların
tu tu tuuuuuuuu anam maşallah ne bereketli topic olduk haaaaaaaaaa:))genelide ikiz:)çok mu dua ettik ne çifter çifter dogurak diye:))darısı sana meleğimmmm topic kurucularından olarak sana torpil olsun 3tane üçüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

fıyaları hakkında pek bılgım yok ama ılaç deposundan alırsan daha uygu olurrr benım bıldıgım menogon dısarda 180 tl fılanken bız depodan 100 tl aldık aradakı fark baya varrr

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bana da noluurr bana da o temennilerden

Allahım isteyen herkese versin cift cift

inşşşşşşşşş fatoşum ya gurban olurum ben sana.........
inş canım inş o kadar beklememize ikiz üçüz olurda yılların özlemini gideririz.........
anaaaaaaaaaaaam kociş yandı valla gece gündüz çalışsın artık bez mama parası yetmez ki

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah bu sevinci bebek isteyen herkese yaşatır inşallah

Amin amin amin YARABBİM AMİNNNN....

hakkatten cok duallı olmusss ama bu boyle gıderse saglık bakanlıgı butun tup bebek merkezlerını kapattırrrr

ben puregon kullandım 900 lugunu 500 liraya aldık canım

bizim 225 doz 5 gün, 150 doz 5 doz. bu 900 doz 4-5 gün kullanılabiliyor mu doğru mu anladım? peki be decapeptly ne kadardır o nerdeyse 20 gün kullanılacak... allahım yardım et bize bir piyango çıkart bir yerlerden :) teşekkürler güzel anne cevabın için...

kızlar tebrik ederim yaaaa geçmişten anca çıkabildim yeni gördüm sizi allahım sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

tubaceyln canım üzüldüm negatife inşallah bidahaki sefere senin içinde seviniriz aman ne diyim bilemedim kuzum ya burdayız işte dertleşmek istersen

Acıbademe bağlı olarak çalışan bahçelievlerdeki Aile hastanesini ve burada görev yapan Dr. ALİ OSMAN KOYUNCUOĞLU duyan bilen var mı acaba ben kendisine gitmeyi düşünüyorum.. genelde bu hoca ile ilgili olumlu yazılar okudum kendisine giden yok mu??

Son düzenleme:

Öylemi diyosun sen şimdi (olsun be meleğimmm olsunnn...elbet olucakk bebişimizzz ben ayrıca ocak şubatt döneminde tüp bebek topiğine de takılyorummm arada orda bir arkadaş vardı tüp bebek raporu bile vermemiş doktorlar pko lu ayrıca yumurta rezervi kötü ve 24 yaşında yumurtası var ama kalitesizz ayrıca doktorlar yakındır menopoza girmen diye tüp bebeği bile önememişlerr...ama umudunu hiç kaybetmemiş ve bir kez aşılama deneyip olmazsa tüp bebek bile yaptırmadan evlatlık almayı bile düşünüyorlarmışş...ama şimdi 11 haftalık hamişşş... hemde ilk aşılamasında... olsunnn...ben yine çok seviyorum temmuzu yarimle yarenimle ömür birliği yaptığımm bu ayı...

Sağol canım, Allah'ım bu mutluluğu bu topikteki herkese yaşatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…