Dondurulmuş embriyo için transferi için lukrin kullanan !!!! lukrinli protokol
Selam arkadaşlar....
Dondurulmuş embriyo için adetin 21.ci günü lukrine başlanacak dendi. daha önce ben hiç lukrin kullanmadım... dondurulmui embriyo denemesi daha önce yapmıştım ...climera fort bantlardan kullanmıştı doktorum o zamanlar...
şimdi lukrin dediklerinde acayip şaşırdım..lütfen.. nasıl bir süreç ne kadar sürüyorbu rahim hazırlık aşaması ve transfer .... deneyimli arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum..
herkeze sevgiler
malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor
esımazospermdı. . . O spermdi, kurlerle cogalttık hamd olsun. . . evet ılk denememızdı. . . Hamd olsun, Rabbım sıze de nasıp etsın ınsallaaahh :) sızn sorn neydııııı
malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor
mehlikaerva canım.Allah evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.sana birşey soracam.acaba hangi kürleri denedin.bir de nerde yaptırdınız tüp bebek denemesini...teş
Bu haftaki test sonucları hep negatif ben korkmaya başladım allahım kaldiramiyacagimiz sıkıntılarla karşılaştırmasin
fatıh unı hast de yaptrdm ben. . .cok da memnunum hamd olsun. . . Bız kecıboynuzu kuru uyguladık, bıde kestane balı yedırdım esıme sabah aksam ac karnına. . .cok faydasını gorduk. . . Ilerı harketlılıgı de artrdk Allahnıznyle. . .oyle ıste :)
keçiboynuzunun kürümü daha etkili pekmezimi?
pekmezını de arasıra yedı ama herguntaze taze suyunu ıcırdım. . . Kestane balı cok etkılı. . . Kesnlıkle tavsye ederm
korktuğumuz başımıza gelmesin inşallah rabbim bizi sevindirsin
pekmezını de arasıra yedı ama herguntaze taze suyunu ıcırdım. . . Kestane balı cok etkılı. . . Kesnlıkle tavsye ederm
CANIM cok saol.bende keçiboynuzu suyu yapıyorum her akşam.kestane balını da ekleyecem.
Bizde Morfoloji de 0 onun için de ayrıca incire başladım bakalım hayırlısı inşallah.
Fatih ünv hastanesi hangi şubesine gittin acaba.bize yakın hoşdere var.
arkadaşlar merhaba ben çok sık giremiyorum siteye işten güçten ama 2 gün önce beta hcg den 6 gün sonra kanamam oldu nedir sizce ne yapmalıyım demiştim.kimse bana yardımcı olmadı.pazartesi akşamından beri lekelenmelerim oluyor dün doktorumu aradım %99 tutunma kanamasıdır dedi pazartesi gitcem ama daha önce gelme erken olur dedi.dünle bugün ara ara hafif bel ve kasık ağrım oluyo.birde bugün sabah wc de birkaç damla pembe kanama oldu ne yapayım yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?