- 7 Kasım 2012
- 846
- 106
- 123
ooyyy maşallah yeni kahvaltı iyiymiş
ben ev işleriyle uğraşıyom yavrum yaaaa yoruldum acyip uykum geldi kızzzzzz
:):) ev işi yap yap bitmez bosver yat uyu cnm uyanınca devam edersın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooyyy maşallah yeni kahvaltı iyiymiş
ben ev işleriyle uğraşıyom yavrum yaaaa yoruldum acyip uykum geldi kızzzzzz
bitti sayılır kızz bu arada histereskopi rahim duvarı kontrolüymüş şimdi baktım da:):) ev işi yap yap bitmez bosver yat uyu cnm uyanınca devam edersın![]()
bitti sayılır kızz bu arada histereskopi rahim duvarı kontrolüymüş şimdi baktım da
..yaaa kıslar yaaa zaman gecmiyyyyyyy![]()
yaaa kıslar yaaa zaman gecmiyyyyyyy![]()
bitti sayılır kızz bu arada histereskopi rahim duvarı kontrolüymüş şimdi baktım da
SELAM KIZLARRRRRRRRRRRRRRR N asılsınız bakalım biz çok iyiyz teyzeleri bebişlerimle beraber e2 testi vermeye gittik şimdi geldik eve yaaaaaa bu günler niye geçmiyor biri bana söylesin yahu şafak 8![]()
..
he yaa geçmiyyy senın kaçıncı günün cnm..![]()
Kizlar bisey sorucam yardmci olurmsnz canlarim.bugun transferimin 8. gunu ve burnum kaniyo sizce coraspinle alakali olabilirmi hic olmazdi burun kanamam
canım onu bılemem ama benm de cok burnum kanardı, strestendır o. . Takma kafana canmm
6.gunum sekerımm. . .5. Gun emrıyosu olunca 10. Gun test yapayım dıyorum ben :) ne dırsınızzzzz
tatlım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla sıhhatle büyütürsünKizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
benım 5. günüm bence drun ne zaman dedıse o gün yap biliyorum sabretmesi zor ama![]()
aynı detten muzdaribiz netsek acaba?yaaa kıslar yaaa zaman gecmiyyyyyyy![]()
aynı detten muzdaribiz netsek acaba?![]()
sorma güzelim ya cuma oldu transferim sayarsak beş saymazsak dört cumayı sayak değilmi didem _ada birgün birgündür..
he yaa geçmiyyy senın kaçıncı günün cnm..![]()