şubat ta tüp bebek:)

$tablo.webp

bu sekilde iyi mi

tablonun üzerine tiklayin gercek boyuta gelecek o zaman görüntü

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 637747

bu sekilde iyi mi

tablonun üzerine tiklayin gercek boyuta gelecek o zaman görüntü

harıka olmuuussss. . . .benı de ekle. . . Yas 26 sorun azosperm merkez fatıh unıversıtesı hastanesı. . . Yenı adıyla turgut ozal unı hast. . .2 embryo transfer edıldı. . .sonuc 24 subat. . .bu sekılde olabılırrr

harıka olmuuussss. . . .benı de ekle. . . Yas 26 sorun azosperm merkez fatıh unıversıtesı hastanesı. . . Yenı adıyla turgut ozal unı hast. . .2 embryo transfer edıldı. . .sonuc 24 subat. . .bu sekılde olabılırrr

bıde ılk deneme. . . Ve ıns son olur. . .

kıslar merhabalar.acıbadem de şahin beye tüp bebek yaptıran varmı?ben önümüzdeki ay düşünüyorum ama fiyat bilgisi falan vermediler eğer burda ona giden varsa bana bilgi verirse çok sevinirim.

kıslar merhabalar.acıbadem de şahin beye tüp bebek yaptıran varmı?ben önümüzdeki ay düşünüyorum ama fiyat bilgisi falan vermediler eğer burda ona giden varsa bana bilgi verirse çok sevinirim.

canım şahin beyi bilmiyom ama acıbadem hastanelerinin genelde 5 6 bin lira arası değişiyo kuzucum inşallah faydası olur

canım şahin beyi bilmiyom ama acıbadem hastanelerinin genelde 5 6 bin lira arası değişiyo kuzucum inşallah faydası olur

inşallah canım hepimiz için.sen ne durumdasın tüp bebekmi yaptırıyon?rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah.mutluluğumuzu daim etsin inşallah.yavaş yavaş yorulduğumu hissediyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun.

merhaba canım acıbademde fiyat ne kadar bilmem ama ben ART'de prof.dr.osman beye gittim çok memnun kaldım sonuç pozitif 1,5 aylık hamileyim fiyat 5000 ilaçlar içinde cnm bizim sperm sayımız düşüktü bende sorun yoktu sizin sorun ne asyahayat? nereyi tercih edersen hayırlısı olsun umarım kucağın bebişlerle dolar :)

inşallah canım hepimiz için.sen ne durumdasın tüp bebekmi yaptırıyon?rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah.mutluluğumuzu daim etsin inşallah.yavaş yavaş yorulduğumu hissediyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun.

benim ilk denem olcak canım kayseri acıbademde

yorulmak yook daha yeni başlıyoz kuzum yaaaa biliyorum zor ama allahım ona görede sabrımızı veriyo

erteleye erteleye bu zamana geldik hepimiz hakkında hayırlısı

senin ilkmi olcak sorun neydi güzelim :16::16::16:

asyahayat yorulma ne hikayeler var burada

sakın canını da sıkma herşey olacağına varıyor

sen duanı eksik etme hayırlısını dile gerisini Allah'a bırak

bu sorunlara sahip bir sen değilsin serin tut içini neden ben diyede sakın isyan etme

kızlar bugün transferin 8. günü ve az önce idrar testi yaptım sonuç bariz negatif yani tek çizgi çıktı ve moralim çok bozuk zaten benden bir cacık olmazdı napıcam şimdi kafayı yiyecem

hangi şehir olduğunuda yazabilirsin

benide yazın

diyarbakır 31 ilk deneme bileteral tubal geçişi yok üniversal hastanesi

hayırlısı olsun tedavin bilgecim

bu tablo çok güzelmiş fatoşcum sende böyle yapsana hepimizin tedavileri yaşı nerde yaptırdığı kaçıncı deneme olduğu herşey hakkında ne güzel bilgi verecek

Back
X